Отговори
# 105
Честит Рожден Ден на Ивчо! Бъди обичан, щастлив и здрав!

# 106
Честито на Ивчо и Яни! Пожелавам им здраве, здраве, здраве, от здраве да не се оттърват.

Ние пак сме болни Twisted Evil Само 3 дни след тръгването на градина и пак сме на АБ. Уикенда го изкарахме само из Токуда.
Тази седмица баща й ще я гледа. Незнам как ще я караме натам. Сестрата ме пита мен как да се оправя с болните деца, които ги водят на градина, все едно аз мога да се оправя Rolling Eyes, направо ми идва да висна на вратат и да им духам носовете на всички. Като ги видя сополиви и направо ме втриса, а родителите са за #2gunfire

# 107
  • София
Здравейте!
Има ли новини от Вери, как са с малките юници?
Краси е на градина. Научил е много неща и даже тук се прави на голям англичанин и разпитва баба си за цветовете, ама на английски да му ги казвала. Трябва сега жената да учи език покрай него!
В градината от по миналата седмица минават всякакви прегледи очен, уролог, УНГ, зъболекар, ортобед, психолог. Аз го пуснах моя хубостник на всичките прегледи, профилактично и така се оказа, че сме за стелки. Та тази седмица ще ходим да му правят.
Аз също бягам по лекари, откриха ми дерматит-нервен плюс контактен. Чудно просто!
Ще мажа сега, ще гълтам хапове пък да вида до къде ще я докарам.
Невролога ми даде и той някакви хапове, дето незнам дали въобще да ги пия. Сега ще се разрова из здравния форум.
Това е общо взето от нас.
На всички болнички да стъпват бързо на крака. Истина е, че вируса е много гаден, аз 10 дни просто незнаех къде се намирах. И няма такава гной от носа... Темперетури и всички екстри! Добре, че мина! Обаче пих АБ, а ня бях пила от повече от 12 години, но ако не беше той незнам до кога щях да се залежа в нас.

# 108
Здравейте!
С ГОЛЯМО ЗАКЪСНЕНИЕ ИСКАМ ДА ЧЕСТИТЯ РОЖДЕННИТЕ ДНИ НА ЯНИ И ИВЧО!
ЖЕЛАЯ ВИ ДА СТЕ ЗДРАВИ,ВИНАГИ УСМИХНАТИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
ДЖУЛКА И МАНДАРИНКА,ЗА ВАС СА!

Beni4,много благодаря за новините!  bouquetПоздрави на Верчето и сладките и мъже! Heart Eyes
Дринка,бързо оздравяване на Пепи! Praynig
mmz,същото се отнася и за Преславка! Praynig
запазена ма®ка,аз имах проблеми с невродермит.Последно се активизира като родих Ивето.Не съм пила нищо,рецептата е да се успокоиш,доколкото е възможно /поне при мен беше така/.Много е неприятно,дано бързо да се оправиш!
Надинка,радвам се,че си писала!Гледай за в бъдеще да не ни забравяш! Simple Smile
Криша,аз не работя,но май си ми много далече.Някой ден,ако искаш може в центъра да се видим за малко.
Джъмперче,много са сладки принцесите!
Волтажче,и Сами е прекрасен!

Хубав ден на всички и успешна седмица!

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 15:06 от bini_og

# 109
  • София
Бини, и аз така си мислех, но не е толкова лесно! Биха ми инжекцийка и за 10 дни ми дадоха мазила и хапчета, дано мине бързо. Предполагам че сега от урбазона ще се успокои бързо. Да не ви показвам как хода дегезирана по улиците, защото гледката е страшна! Сега 2 дни вкъщи, никакво слънце. Знаех си аз че трябва да стана нощна прица и да започна с нощния живот!  Mr. Green Поне нещо хубаво да извлека от ситуацията!

# 110
  • София
Благодаря ви за всички пожелания Simple Smile
Рожденния ден мина много добре... Деца, писъци, олелия, подаръци... знаете как е Simple Smile
Ето ви скромно 5 снимчици да видите, те другите не са интересни.
http://mandyportokalova.multiply.com/photos/album/11
В петък Иво вика "Мамоооо, искам днес да ми е рожденния ден!!!" и аз му викам "преди три години и аз исках да се родиш днес, ама на! - ти се роди след 2 дни!" и се сетих как бях останала последна на веригата..
Леле, пораснаха си децата. Нищо. След някоя и друга година ще си направим форум бг-бабба и пак ще си говорим за памперси и среднощно напикаване... бабешко обаче Grinning
Мина още една година от както сме майки (някой за първи път, други за пореден..) и така.. Живота си тече, ние остаряваме (аз не още, ама леля ви Гея...)
Остана само да кажа "последния да затвори вратата" Simple Smile

П.П.: Като казах, че още не остарявам, преди няколко дни с Иво така се сдърпахме за един Данет... Бяхме като брат и сестра, а не като майка и син. Майка ми тука едвам ни разтърва. Ама какво да направя като и на мен ми се ядеше да му се не види.. 

# 111
Ох, Мандаринка, разсмя ме  Joy! Какво да кажа аз, днес синът ми навърши 18 години. Черпя

# 112
и ние трите се караме, коя първа да се пусне на пързалката  Joy

# 113
Здравейте,момичета!
Манди,ама много ме разсмя! Laughing Ивчо е голям сладур,ама ти си знаеш!
Валерия,да ти е живо и здраво момчето!
Как минава времето,вече си имаш голям мъж!Нека щастието и любовта да бъдат винаги със него!
За теб са!

Eрче,дано по-скоро да се оправиш! Hug
Ло,бързо оздравяване и на Ема! Praynig

Приятен ден на всички!

# 114
момичета ето и снимки от рожденият ден на Яни

Някои не са обърнати...ама като свърши автоматичното качване ще ги врътна Mr. Green
Госпожата в детската градина е направила снимки на Яни дори когато спи Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304615

СВЕТА, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав. По разумен и безпроблемен.

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 21:25 от JuliS

# 115
Света, ЧЕСТИТО ТИ РОЖДЕННИК!!!!!!! Да е много здрав, прекрасен батко и късметлив в живота!!!! Ей, голям мъж,а  Hug  bouquet

Целувки на всички!!И бързо оздравяване на болничките!!!

# 116
Бини, Меган, благодаря много за пожеланията Hug!

# 117
Добро утро!
Валерия1, честит ви рожденник (малко на патерица). Да е разумен, начетен и ви направи най-гордите родители!
Манди, как можа така бе, душа?! "Снимки от РД на Ивчо" - и първата снимка не на рожденника, а на майките  Mr. Green Първи кипри...
Ама беше много хубаво... Невена едвам я откъснах да си тръгваме, както и другите деца, де... Много готино клубче, нищо че е малко забутано  Laughing Ние се мотахме половин час да го намерим, като през цялото време Нена повтаряше "Де е тортата?" през има-няма три минути и половина  Joy Направо ни скъса нервите... Обаче като я намерихме тортата... ммммммм, едни еклерчета, един баварски крем... потекоха ли ви лигите рано сутринта, а? Mr. Green
Айде, оставям ви, че работа ме чака.
Пожелавам ви прекрасен слънчев ден, завиждам на тези, които не ходят на работа, а могат да се припичат по пейките и зазеденията...
 Hug

# 118
Здравейте момичета,
аз пак да се оплача, ще ме извините за което, но направо вече имам чувство че ще се побъркам.
Днес водих Ема на преглед при пулмолог заради честите боледувания и й сложиха диагноза ГЕР. Тя винаги когато боледува започва да повръща, но никога не ми беше хрумвало, че боледува, защото повръща.  Връщането на храна, което става явно без повръщане, разранявало лигавицата и тя ставала податлива на инфекции, склонна към алергии и т.н.
Аз съм наясно, че петите са свързани с веждите, но чак пък такава пряка връзка стомах-дроб не ми беше хрумвала Rolling Eyes
Сега като си мисля в сряда е повърнала в градината, защото имали риба и в четвъртак вече бяхме със сополи newsm78.
Сега сме на диета и лекарства и ще пиша как се развиват нещата при нас.
Дано поне да сме установили причината за честите боледувания.

# 119
Тъкмо бях написала една гневна тирада към непишещите, добре че докато я публикувам Ло се появи, та да я изтрия и да ви спестя караницата  Mr. Green
Ло, това звучи доста сериозно... Дано да е правилната доагноза и лечението да доведе до положителни резултати!  Praynig Нацелувай Ема от мен   Heart Eyes
Ние засега сме здрави (да не дърпам дявола за опашката Whistling ), ходим си с огромно желание на ДГ, въобще - приказка.
Обаче се върнахме на периода, дето не признава леглото си. Започва да мрънка "Гушка ми сеее" и да хлипа едно жалноо, застава пред мен или пред баща си до спалнята и почва да нарежда "моля те, мамо/тате, гушни ме" и хълца едно сърцераздирателно...
Много гадно. Едвам успяваме да я приспим. Обикновено баща й седи до леглото й и я гушка докато заспи. С това обаче одисеята не свършва. Нощем се буди средно по 3-4 пъти и всичко започва отначало  ooooh! Направо сме скапани вече  Tired Миналата нощ имахме малък напредък - събуди се само веднъж и ние спахме почти 5 часа без прекъсване  Rolling Eyes
Някой има ли вести от Верчето? Как са?
Това от мен, сега сте вие наред  Hug
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт