Отговори
# 90
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЯНИ!!!!!!!!МИЛА ДЖУЛИ, ЖЕЛАЯ НА МАЛКИЯ ТИ РОЖДЕННИК МНОГО ЩАСТИЕ, РАДОСТ И ЛЮБОВ, НАШЕТО ПОСЛЕДНО НОЕМВРИЙСКО - ОКТОМВРИЙЧЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Волтажче, не сме ви забравили, но много се радвам да ви видя, дай Боже за коледните и новогодишни празници се каня да дойдем семейно за 10 дни, много ще се радвам да се видим с любимите ми варненки и варненчета  Hug Hug  А за новите попълнения аз съм казала, къде на шега, къде на майтап - 2010  Mr. Green Laughing

За подсилването, да чукам на дърво, Йони втора година и давам бронховаксом, миналата година нали тръгна на ясла и си преболедува есента, но АБ пихме за последно миналата Коледа, оттогава ми е настивала 2 пъти, минахме само със сиропче за кашлица и капки за хремата  Peace Praynig
Засега ходи вече 2 месеца на детската без прекъсване, аз съм убедена, че брохноваксома и помага  Hug пихме го от 17.10. първата доза, сега давам Мултисаностол! Но всяко дете е различно, дано всеки намери най-доброто решение за детенцето си  Peace

Целувки от нас, ако решите да се съберем с децата някоя неделя, ще се радвам да се организираме  Hug Hug

# 91
Честити две юначета на щастливата мама Верче. Да растът здрави малките шушулки и само с хубави моменти да са изпълнени дните им.

Честити три годинки на слънчевият Яни. Пожелавам му здраве, много късмет, приятели добри, весели игри и сбъдване на детските мечти.

# 92
Честит рожден ден на  големия мъж Яни!
Джулка, да ви е жив и здрав и много щастлив!

# 93
  • до морето
Честит рожден ден на Яни ,София и Ивчо !
Растете здрави ,щастливи и много обичани!

Верче ,честито  bouquet!Да са ти живи и здрави бебчетата Симеон и Самуил и много да Ви радват!И батко Крумчо също! Hug

Аз малко със закъснение ,но много Ви благодаря за пожеланията за рождения ни ден  Hug
Ето и малко снимки на който му се гледа - тук
Първите снимки са от детската градина сутринта,там занесох една торта за да се почерпят.Другите са от партито след детската.Там беше страхотно !Децата доста си поиграха и бяха много доволни.На Викито много и се искаше на другия ден пак да има рожден ден Grinning

Целувки за всички

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 03:25 от Royzi

# 94
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЧО! И НА ЯНИ - с малко закъснение  newsm38 baloni bdbaloni

Ройзи, много хубави снимки, голяма е сладурана Вики.

Аз искам да изкажа ОГРОМНА благодарност на Дринка и на Верчето, че ме светнаха за тая помпа  bouquet е такова чудо не бях виждала. Иначе Рали пак беше болна миналата седмица, не че нещо сериозно, но кашляше и цяла седмица баща й я гледа. Направо съм психясала вече, ако продължаваме така - една седмица на градина, една в къщи незнам какво ще правим. Верно е обаче, че с аквасорса много леко изкарва болестите, но аз се надявам изцяло да спрат  Laughing

В градината се записахме пак на латино + плуване и английски. Предлагат още и народни танци, приложни изкуства и някакво бойно изкуство, но тях ще ги пробваме по-натам. Сега чака с нетърпение понеделник, за да ходи на плуване, но аз мисля да изчакаме още една седмица, че все пак е била болна.
Хайде чао от мен и ви пожелавам една приятна и слънчева неделя!

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 16:32 от Мишленце

# 95
  • София
Честит Рожден ден на Ивчо! Да е жив и здрав! Да е все така чаровен, много да слуша прекрасната си майка! И на двамата желая многоооо щастие!

Честит Рожден ден и на Яни! Прекрасно детство му желая и от здраве да не се отърве!

Мандарински, ето една снимка, от първия рожден ден на малките мишмороци. Моя, мноооого любима снимка!  Mr. Green

http://images12.snimka.bg/001791090.jpg

# 96
  • София - Младост 1А
Да е жив и здрав Ивчо и мноооого голям, хубав и умен мъж да порастне.
Мандаринке прегръдки душа и много целувки от нас!

Майка ми и тя се е тръшнала болна. Ама много била зле. Чакам ги да се приберат от Ловеч, че бяха там на гости.
А кой ще гледа утре Пепи... идея нямам. Аз не мога, защото ми започва едно изложение. Ники още го няма и не знам ще може ли да си остане вкъщи. Сега ще звъня на свеки да я питам как ще е с работата. Някак ако можем да си го поделим.
Ох не знам вече...

# 97
Честит празник на големия мъж Ивчо!
Да расте здрав, силен и да стане невероятен пич и готин като майка си:))

Хубав празник!

# 98
  • София,
Ехей здравейте! 

Аз пък съм близнашката ЛЕЛЯ на бебе Мони и бебе Сами на мама Верич и голямия батко Крум  smile3521 и съм ужасно щастлива с тези двама малки малчуганаnewsm44
Верич ви изпраща много много поздрави и целувки за всички, както и благодарности за пожеланията (четох и ги до сега)
 newsm51  Бебочетата са много хубавки, белички и опънати мъничета!
Мони е рошко с кестенявата чуплива коса на мама, а Сами е с права и тъмна косичка като тати!
Хем си приличат, хем са различни!
В кувиози са, но са абсолютно самостоятелни! Папкат от кърмата на мама с биберонки   twin_neutralи си спинкат на топличко там! Наддадоха с по 20 грама! Мама е добре, вече си хапва, че я държаха гладна от както роди! Възстановява се бързо и се чувства прекрасно!
Тези две мъничета ни направиха много щастливи всички!
А аз искам на всички от сърце да пожелая нашата радост да ви повтори  с огромна сила било то двойна, тройна или единична  Wink!   lovekiss

bouquet

# 99
Ивчо, честита ти годишнина  Hug Мандаринке, да го нацелуваш   bouquet
Beni4, в кивьози ли са или в термолегла последно?

# 100
  • София,
Дъмпер в кувиози са! Не съм чувала за термолегла честно да си кажа! Верич каза, че са кувиози!

# 101
  • София
Честито Верче за новите мъже! Да са здрави, големи да порастнат! Много хубави имена сте избрали - две царчета да станат!
Има ли мами,които да не ходят на работа през седмицата да си направим една среща докто е хубаво времето! (тел ми е долу)???

# 102
ами понеже каза, че са самостоятелни се замислих  newsm78 дишат ли самички?

# 103
  • София
Честито на рождениците и от нас с Преславка  newsm59  bigdance2 ! Нека бъдат живи и здрави, послушни, и в което не се съмнявам, много обичани!
Ето малко снимки от лятото и рождения ден.
http://www.snimka.bg/my_albums.php?album_id=303800
http://www.snimka.bg/my_albums.php?album_id=303802
потребител: mimi4us
парола: avexige
Ние не сме много добре. Нали от петък сме тръшнати с нов вирус (всяко седмица ни тръшка нещо ново  Mr. Green), но правим много високи температури и кашля до припадък. Вече 2 нощи не сме спали. Педиатърката ни е извън София, та днес ходихме до Александровска да ни чуят гърдите и на кръвна картина. Шубе ме е да не стане пневмония. Та засега сме на вентолин инхалации, умкалор и сироп за кашлица. Вече не знам какво да и давам стимулиращо - мисля, че от нищо няма смисъл. Сега кашлицата и се успокои и от  1 час и половина спи. Та това е при нас.

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 20:24 от mmz

# 104
Благодаря ви мили момичета! Hug Благодаря на всички вас че не ни забравяте.
Както знаете, нас с тати ни нямаше... Cry и Яни беше с баба , кака и батко на рожденият си ден.
Но пак стана на 3 Mr. Green Утре ше празнуваме рожденият ден и в детската градина и в къщи!

Сега специално за големият мъж ИВЧО
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛО ДЕТЕ
Расти живо и здраво. Радвай мама и я обичай, така както тя го прави за теб! Честит празник мила Мандаринке!

Общи условия

Активация на акаунт