Волтажче, не сме ви забравили, но много се радвам да ви видя, дай Боже за коледните и новогодишни празници се каня да дойдем семейно за 10 дни, много ще се радвам да се видим с любимите ми варненки и варненчета
А за новите попълнения аз съм казала, къде на шега, къде на майтап - 2010 За подсилването, да чукам на дърво, Йони втора година и давам бронховаксом, миналата година нали тръгна на ясла и си преболедува есента, но АБ пихме за последно миналата Коледа, оттогава ми е настивала 2 пъти, минахме само със сиропче за кашлица и капки за хремата

Засега ходи вече 2 месеца на детската без прекъсване, аз съм убедена, че брохноваксома и помага
пихме го от 17.10. първата доза, сега давам Мултисаностол! Но всяко дете е различно, дано всеки намери най-доброто решение за детенцето си
Целувки от нас, ако решите да се съберем с децата някоя неделя, ще се радвам да се организираме

!Да са ти живи и здрави бебчетата Симеон и Самуил и много да Ви радват!И батко Крумчо също! 

и съм ужасно щастлива с тези двама малки малчугана! 
Бебочетата са много хубавки, белички и опънати мъничета!
и си спинкат на топличко там! Наддадоха с по 20 грама! Мама е добре, вече си хапва, че я държаха гладна от както роди! Възстановява се бързо и се чувства прекрасно!
! 
дишат ли самички?
! Нека бъдат живи и здрави, послушни, и в което не се съмнявам, много обичани!
и Яни беше с баба , кака и батко на рожденият си ден.