Отговори
# 75
Чудесно, прекрасно, страхотно!
Браво Верче!
Много да са здрави! Много да папкат и слушкат!!! Пак си имаш октомврийчета Mr. Green Hug
макар и в последният ден Mr. Green

# 76
Да са живи и здрави малките мъжлета, много да радват гордата си майка и да растат обградени с невероятна любов, с каквато са чакани!

За тебе, мило Верче, хиляда целувки и червени рози - за силата, за куража и за това, че ги кръсти на мен:))

А само като се сетя, че вчера обядвахме заедно и дума не стана, че ша ражда скоро......

# 77
ВЕРЧЕ, ЧЕСТИТО ПРЕКРАСНИ МАЛКИ МОМЧЕТА!!!!!!!!!НЕКА САМУИЛ И СИМЕОН СА МНОГО ЩАСТЛИВИ, КЪСМЕТЛИВИ И ОБИЧАНИ ДЕЦА!!!!!!!!

Тази снимчица, дето е сложила кака Гея - точно така си ги представям малките сладурковци!!!!!!!

На щастливата мама - много прегръдки и бързо възстановяване!!!!!!!!

# 78
ех, че хубава новина  Hug да са живи и здрави момчетата  Hug

# 79
Верче, честитоооо! Да са ти щастливи и здрави бебчета Самуил и Симеон! Бързо възстановяване на мама!

# 80
Мили момичета здравейте.

Простете ми, че вечно нямам време за вас. Повече от година вече ме няма тук. Живея в друг свят, известен като "офис" - пак виртуален, но много по-прагматичен и по-скучен. Добре, че е щастието ми Виктор и упората ми Вал, да радват вечерите и уикендите ми. Така копнея да мина отново по този прекрасен път, който ме запозна с вас Simple Smile

Верич, бъдете благословени! Нека са здрави малките юнаци, вярвам че ще бъдат много щастливи с такова прекрасно семейство! И им пожелавам след време сестричка!  Heart Eyes

Обичам ви момичета!
Не искам да обещавам нищо, за да не излезе лъжа. Когато мога - ще минавам от тук.

Злато, прегръщам те силно!

# 81
  • София
Честити ти още двама мъже, Верче! Да са живи и здрави, бързо да се възстановиш - много прегръдки и целувки.
  bouquet

# 82
  • София
Честити на Верчето! Да са и живи и здрави мъниците! Ти си щастливка с толкова много мъже около себе си -  ще те носят на ръце!
Честитя рожденните дни на рожденниците от миналите дни с малко закъснение! Пожелавам на дечицата да растат здрави и много щастливи!
За нас какво да ви кажа, миналата сряда ме викнаха, че е с повръщане - мина и за 3 дни този вирус, по-предната седмица бяхме с ларинготрахеит, сега сме с някакъв много як вирус с температура 39,7 (въпреки хексалгина), кашлица и хрема. Пак откриваме сезона на болестите  #Cussing out.
Лек ден от мен!

# 83
  • София - Младост 1А
Те това е... един ден да не вляза и тя ще вземе да роди...

bouquetВерче мила честито! Да са ти живи и здрави всичките мъже около теб!  bouquet
  bouquetПрегръщам те и те целувам!
  bouquet

Чух се с Верчето и цивря от радост с глас.
Праща ви много поздрави и прегръдки на всички.
Ще поседт малко в болницата, защото големите мъжаги са още мънички.

Ех тая новина така ме зарадва, че тази вечер няма да работя, а ще си сипя една ракия!

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 17:55 от Drina

# 84
  • София
Джулка, честит рожден ден на Яни. Да ви е жив и здрав, палав, много усмихнат.
 newsm59
 happy bd

# 85
  • София - Младост 1А
Миличък Яни честит рожден ден! Да си много здраво и слънчево детенце!

Момичета откачам вече. Пепи пак се тръшна. Не стига хремата и кашлицата, ами от снощи има и разстройство. Сега ще се опитам да отидем на пазар и до аптеката.

# 86

Мила Вере,
да са ти живи и здрави малките юначета!Да хапват сладко и да спинкат повечко,за да растат!Да ви радват много и да ви носят сълзи само от прекрасни мигове!
Ти си една безкрайно щастлива жена!Има те завинаги в цели четири мъжки сърца!
Поздравявам те за вярата,добротата и силата ти!
Бъдете здрави и много щастливи,мило,вече голямо семейство!

Искам от сърце да пожелая на рожденниците от изминалите дни да са много здрави,палави и усмихнати!

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 17:49 от ZLATO и много тъга...

# 87
Честит Рожден Ден, Яни! Бъди щастлив и здрав!

# 88
  • Варна, България
Честит 3 рожден ден, Яни! Расти щастлив, палав, любознателен...

Джулка, честито порастнало момче - да му се радвате цялото голямо семейство !  Heart Eyes

Страхо се прибра сега от работа и се гледат със Самуил, та аз имам малко спокойствие на чаша кола и уиски да напиша някой друг ред.

Разгледах всички снимки на нашите порастнали слънчица! Личи си, че са най-обичаните и всички мама и тати са се постарали да направят празника незабравим!
Аз бях поканила аниматорки, които снимаха и правиха видеозапис, затова нямам никакви снимки от нашето парти! за да не ни забравите, ето една снимка:

Меги
, страхотни сладурчета са всичките ти съкровища! Очакваме ново попълнение  Wink Heart Eyes

Криша, честито момченце! Да е жив и здрав Александър!  Hug
Надинка, не сме те забравили! Но и ти се сещай по-често за нас, старите пушки!
Гея, честита нова работа!
Дринка, бързо оправяне на Пепи! Наистина влизаме в най-кофтия сезон на болестите!
Аз от миналата зима давам на Сами Коластра и Зелена енергия /по-малко/ на аквасорс. Не знам дали има ефект, боледува, но просто не прави сериозни неща.  Praynig
Давала съм бронховаксом и аз като вас и други приятелки забелязах, че действа доста агресивно и направо го разболя. По - доволна съм от Изопринозин.
След боледуването ни през лятото и възпалената 3-та сливица, която има доста порових и гледам да го оправям с хомеопатия и с народна медицина.
 По съветите на д-р Михайлов от форума на БГ мама давам на Сами клеева тинктура / само 3 лв./, а е много мощен стимулатор. Вече изпихме 1 опаковка дружно, сега наново. Като почне хрема давам Коризалия или Цинабсин /. Изпи 1 шише Есберитокс, сега ще сме на Ехинацея и Марсианци. Пръскам Сребърна вода в носа и гърлото.
Има и една друга хранителна добавка - Кордицепс, това е някаква китайска гъба, която известния във Варна спец УНГ д-р Шиваров масово препоръчва при проблеми с 3 сливица.

Зори, за какви мечета споменавате? Нещо съм изтървала? Какво ви съветва психолога, при който ходите - игри или нещо, което може и ние да краднем?!  Wink
Аз май веднъж бях споменала за един лек тик на Сами - от едно филмче за пирати, които казват АРРРРРРРРРРР и си кривят устата и намигат. И той така - седи и по някое време едно такова намигване по 4-5 пъти на ден. С баща му говорихме с него и той казва, че пиратите така правели. Незнам да го водя ли някъде  на специалист newsm78 или нещата от само себе си ще се оправят

Чао и цунки .

# 89
честито Яни  Hug
ето ни и нас на празника

Общи условия

Активация на акаунт