Отговори
# 135
Верче, Страхотни саааааааааааааа - пу-пу! да са много здрави и да сте едно винаги усмихнато семейство Simple Smile

като ги гледах се сетих моите какви мънички бяха- чак се чудиш да ги пипнеш ли или не Simple Smile

разчувствах се.....

# 136
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм влизала и какво да видя - чудесна новина около Верчето, Честито и от мен, макар и със закъснение  bouquet Малките мъже са страхотни, да са живи и здрави и скоро да се приберете у дома и да се гледате на спокойствие Heart Eyes
Пропуснала съм доста рожденни дни, но както виждам всички сте изкарали страхотни празници, дечицата много са пораснали и са станали много хубави, а част от майките не мога да ги позная- толкова са се променили и разхубавили Wink
Меги, специално за теб newsm51 още веднъж мерси за пожеланията Grinning

# 137
Здравейте,момичета!   bouquet
Верче
,Самуил и Симеон са прекрасни!Пу-пу,да са ви здрави и силни!Същото се отнася и за батко Крумчо! Praynig
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ,КОИТО ПРОПУСНАХ!
САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ВИ СЕ СЛУЧВАТ!

Успешна седмица!

# 138
Бини - как е Нати с градината - спря ли д аплаче, спря ли да боледува?
никак не пишеш за тях - твоите принцеси.

# 139
Верич чудесни са Hug имам чуството, че колкото и деца да имам - винаги ще искам още едно, като видя малки бебенца... Embarassed
Да са ти живи и здрави мила
Относно пълната къща поканена си официално в клуба на многодетните - заедно с Лу Hug
Добре сте ни дошли!

# 140
Верич, мъниците са невероятни! Да ги нагушкаш от мен  Hug!

Честито на именници и именнички от мен! Бъдете щастливи и здрави   bouquet!

Благодаря за поздрави! Има ли още бъдещи абитуриенти в нашата темичка?

Момичета, по колко дена задържат се вашите деца на градина? При първия опит изкарахме 4 дена, после три седмици в къщи болни. Сега успя само 5 дена, днес отиваме на лекар, кашля и с температура. Вече обсъждаме със съпруга ми да спираме Валерия от градина до пролет. А така ми се искаше да празнува с децата на коледното тържество.

# 141
моите ходят вече 2 месеца без отсъствие  Peace последно пролетта им дадох есберитокс няколко дни и това беше. иначе ходихме на санаториум за укрепване на имунната система и мисля, че доста помогнаха процедурите, но аз съм малко непостоянна и не сме ги прави в къщи. на мен също много добре ми се отразиха

# 142
Джъмп, какъв е този санаториум и аз искам  Grinning.

# 143
  • София - Младост 1А
Здравейте банда. Още съм в разни екшъни ама се мервам да почерпя за именния ден на племенницата.
Да са живи и здрави всички, които носят името Мина, Виктор и Виктория!
Утре и в четвъртък съм почивка, така че ще седна на спокойствие да чета и да пиша.

Момичета, по колко дена задържат се вашите деца на градина?

На нас рекорда до сега ни е 8 дни. От този понеделник почнахме ново броене.  Grinning

# 144
ами правят се едни кнайп процедури, които са лесни за правене в домашни условия. гледах снимки на малки деца, минали този курс и играят боси в снега  Shocked идеята е следната. на част от тялото, на децата правена само на краката до коляното или на ръцете до лактите, се потапят за 5 минути в топла вода и разни масла (лавандула, мелиса .....) след това се топят за 10 секунди в студена вода и веднага обратно в топлата. това се повтаря 2 пъти. после водата не се бърше с кърпа, а съответно се раздвижва енергично до изсъхване. за възрастни се прави или по  този начин с потапяне или само с обливане на съответните части. разбира се има някакви тънкости, за които бегло чух, че някои процедури не се правят докато си в цикъл или при ниско кръвно, но не мога да кажа кои са. факт е обаче, че след този санаториум ръцете и краката ми не бяха лед студени като преди и че всички не сме боледували. очаква с почването на детската градина да има постоянно болен из между нас, но за щастие няма  Hug
идеята на процедурите е стимулирането на кръвоснабдяването и подтикването на организма да се самозагрява при ниски температури. в нета има доста материал за тези кнейп процедури, но е на немски

# 145
Дъмперче -това е много интерсно - само дето не мгоа да чета на немски (пусато който си знае си е добре, ама ние ....)

иначе за статистиката - първият път- 3 дни и после в къщи (ама аз го спрях на първият видян сопол- той още не се беше разболял така да се каже - но след това си се разболя класически),после 1.5 седмица в къщи, после почти две седмици градина(без един петък) ,3 дни в къщи и от петък пак сме на градина - да видим до кога.

Валерия - просто им трябва време и те да свикнат , и ние, и да си минат въпросният градински имунитет.
сега чакам да видя моят кога пак ще ме сюрпризира. давам си му имуностимулиращите - да видим докога ще удържи пак.

Ади - чакаме да видим какво ще пишеш.

уф, за малко да забравя -Да са живи и здрави всички Викторовци, и Виктории - много здрави им пожелавам да бъдат.

айде от мен до следващият път

# 146
Здравейте!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Зори,какво да ти кажа за моите девойки,пак болести,но поне по-леко се карат.Ивелина беше миналата седмица с конюнктивит,а сега е с ларингит,даже и рима има..Иначе я мъчат кътниците още и не се храни особено.Прави пакости много,ама изглежда доста кротка за пред хората.
Нати вече свикна с градината,с кеф ходи.Но пак е леко сополива и кашля,не е нещо сериозно,ама все пак!
Бях я записала на народни танци,вчера ревала и не искала да ходи. ooooh!А имаше такова желание,мисля си,че не е харесала госпожата водеща. Thinking Сега е на вълна пеене,само пее и живота ни изобщо е песен! Laughing Току виж станала звезда!
Ми то като се замисля и майка и някога пееше,т.е. аз де!
Валерия,след 2 седмици и три дни посещения в градината,Нати стигна до ангина.Сега ще видим до кога ще е относително здрава.
И така при нас е весело.

Весел ден на всички ви!

# 147
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.dak.de% … p;sl=de&tl=bg
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.kur-und … p;sl=de&tl=bg
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.vitanet … p;sl=de&tl=bg
малко са лоши преводите, но що годе се разбира  Peace
аз съм адски зиморничава и за мен беше немислимо да се разхождам гола на 5 градуса на трерасата, но след 3 седмици даже ми беше кеф  Mr. Green

# 148
  • София
Здравейте!

За детската градина, ние сутрин си ходиме с рев и молби да си стои вкъщи да си гледа пепеляшка и да си играе с баба си! Там слиза от колата хваща кака Боби и в момента, в който се затвори вратата той спира да плаче! Просто ако му мине номера! Казал на кака си Боби, че мами си седяла вкъщи и той искал също така!  Mr. Green Инече нямаме пропуски в градината плътно е там, за близо 2 месеца, само 2 дни си е стоял вкъщи, защото просто аз прецених, че има нужда, но не беше болен освен лек секрет от носа, който не му пречеше и да ходи, ама го съжалих душата да си почине по-дълго.

Така с моите обикаляния по лекари, стигнах до Пловдив при билкар, който майка и татко посещават от близо година и са ужасно доволни. Таааа вчера и аз минах по реда си, оказа се, че пробелема е - черен дроб, нуждаещ се от "пълно преинсталиране", бъбреци, засегнати от черния дроб, розацея... Чудно, а отидох само заради контактен дерматит! Спукани капиляри около носа, синките по краката, болки в пръстите все си мислех, че първото е слаби капиляри, второто, че съм непохватна и все се удрям без да усещам, и болките в пръстите от студено... Менструацията или ми закъснява с по 10 дни или идва на време, свършва и после само зацапвам още 10-14 дни и тоооо айде пак дошла! Сложих диагноза, нередовен полов живот, ама не пак следствие на черния дроб! Не знаех до сега че играе роля в толкова много неща!Та те така,диагнозата за всичко - нарушена функция на черен дроб и бъбреци!!!
 Днес дерматоложката без да и казвам, какво ми  е казал билкара, установил нещата само по пулса ми (защото не всички хора вярват на нетрадиционната медицина) каза, че се съмнява за неправилан функция на черния дроб, бъбреците и каза розацея! Какво съвпадение! Като и казах, че вече са ми ясни тези неща и тя малко се блещи срещу мен невярвайки и сигурно ме мисли за луда! Пуснах изследвания, въпреки, че билкара ми каза, че не е нужно, но все пак искам да вида стойностите! Та лекувам се, пия по 12-15 хапченца на ден, мажа се, някакво олио пия. Здрава диета по препоръка билкара и общо взето май все съм си гладна, а избора на храна не е кой знае колко... Еми това е от мен.... Ще го бора сега и това!
Ходих на психолог, консултирах се и за детето, но за сега просто напътствията на психолога са ми достатъчни да се оправа със емоционалните състояния на Краси, надявам се поне! Според нея той не е за психолог! Дано превъзмогне и приеме всичко!
Чуствам се свободна психически, дори щастлива! Вярно никак не ми е розаво, но някакси се научих да мисла позитивно, мирогледа много ми се промени! Сега съм спокойна вече, дори и не вкарвам чак толкова нерви, но явно началното напрежение, депресийте сега си дават отражение.... Претеснение основно ми е Красето, но вярвам, че заедно с него ще се справим и ще преминем през тази трудност заедно и накрая просто ще бъдем по-силни, по-щастливи!

Лека вечер!

# 149
Mомичета,много съм щастлива!
Вчера станах леля!Моята сестра си има момиченце-Деяна-3,200кг,51см!

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 10:06 от ZLATO и много тъга...

Общи условия

Активация на акаунт