Отговори
# 150
  • София
Честито! Да Ви е жива и здрава!  Hug
Първото изречение в постинга ти, много ми хареса! Дани все по-често го срещам, написано от теб! Прегръдки!  Hug

# 151
Миличка Злато Hug Да ви е жива и здрава малката Деяна  Hug

# 152
Хей Злато  newsm44 страхотна новина... От кога се каня да те попитам как е сестра ти и все не събирам сила, реших да чакам ти да споделиш щастливта вест...  Hug

ЧЕСТИТА племенничка Деяна и ЧЕСТИТА братовчетка на бате Тони!!! newsm51

Здраве за малката кукла и поздрави на силното майче!

# 153
Злато,чудесна новина!Да е здрава и много щастлива племенничката ти!

запазена ма®ка,вярвам,че заедно с твоето слънчице Краско ще се справите с всяка трудност и както казваш,накрая ще бъдете по-силни,по-щастливи! Hug Имате едно голямо гуш от мен.

Аз пак го закъсах.Нати след 2 седмици ходене на градина  е отново с ангина и висока температура.Вчера е ошашкала госпожата с 40 градусова. Sad Сега се лекуваме у дома. Другото ми притеснение е,че нашата лекарка чува шум в сърцето на Ивето,та сега ще се побъркам от притеснение,докато се консултираме със специалист.Е,това е,оплаках ви се!То аз само това правя напоследък. Sad
Дано скоро да дойдат по-добри времена!

Приятен уикенд ви желая!

# 154
Верче,
специални благодарности на теб за това,че бе така отзивчива и добра!
Никога няма да забравим жеста ти!Целувки на твойте мъже!

Благодаря ви за хубавите пожелания,момичета!

# 155
Mомичета,много съм щастлива!
Вчера станах леля!Моята сестра си има момиченце-Деяна-3,200кг!

ЧЕСТИТА ПЛЕМЕННИЧКА, МИЛА ЗЛАТО!!!!!!!ЖЕЛАЯ ВСИЧКО НАЙ-ПРЕКРАСНО НА МАЛКАТА ВИ ПРИНЦЕСА И НА ВСИЧКИ ВИ САМО ХУБАВИ МИГОВЕ!!!!!!!!!!
 Hug

Бини, дано Ивето е добре и диагнозата не се потвърди  Praynig

# 156
Злато, честита племенничка! Да е много щастлива и здрава  Hug!

Бини, Валерия също има шум в сърцето. Лято правихме изследване в Пловдив - ехограф. Но тя преди това беше настинала и леко покашляше. Така че, ще повтаряме пак. Между друго, синът ми като бебе имаше същата диагноза, но  както предположи доктора, израсна всичко без проблем. Надявам се при Ива да няма никакви шумове  Hug.

Ерка, браво за позитивното мислене  Hug!

Момичета, ако Валерия при следващо отиване на градина задържи  две седмици, направо ще почерпя  Joy. Засега я лекувам на топло в къщи, много кашля, предишната нощ направо ме уплаши. Днес сменихме всички лекарства.

Джъмп, много интересен този метод, отивам да чета  Grinning.

# 157
Злато, честито  Hug
Бини, и тони има физиологичен шум. знаем още откакто се роди. вече 2 пъти ходихме на изследвания, всичко е ок. чакаме да го израстне  Peace
valeria1, хубавото е, че може да се прилага в домашни условия и не струва почти нищо

# 158
Злато, честита племенница   bouquet Много се радвам за сестра ти, да е жива и здрава малката Деяна!

Бини, аман с тия болести, дано Нати бързо се оправи, а при Ивенцето се надявам всичко да е наред, пиши какво са казали специалистите.

Ани, радвам се, че вече звучиш по-позитивно и вярвам, че ще се справите с Краско.

Ние ходим вече 2 седмици на градина, миналия понеделник имаше малко сополи и нарочно не й сложих нещата за плуване, но госпожите решили, че просто съм ги забравила и са я пуснали на плуване гола  Joy, добре че не се разболя, даже на другия ден вече беше добре. Ама и тази помпа ни върши страхотна работа.

При нас напоследък само неприятности се случват, много съм се депресирала, но се надявам нещата да се оправят, поне доколкото е възможно. Даже отмених резервацията за НГ  Sad

# 159
  • Sofia

Честито миличка Злато. Да Ви е жива и здрава.
Да изживеете прекрасни мигове заедно.
Страшно се зарадвах. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Извинете ми, че така нахълтах в темичката.

# 160
Честит Рожден Ден на Адонай! Бъди здрав, щастлив и обичан!

# 161
Брей - каква страхотна новина - Галя - да ти е честита племенничката и да расте здрава и хубава. Поздрави и на сестра ти - бързо възстановяване!
Какво става с Тони - не го виждам в градината  - добре ли е. на скайпа не мога да те засека също да си поговорим. обади се някой път като си на кеф.

Честито и на малкият Адонай - и той вече не е бебе - стана голямо дете Simple Smile Да расте усмихнат и много здрав.

Бини - и ние пак сме болни - вчера ми вдигна 39.5  - но разбрах че в градината е имало детенце с температура тази седмица , а пък в петък като го взимах моят разбрах за друго коеот също е било с темп и е повърнало там - така че беше ясно че пак тръгва нещо в тяхната група. статистиката на моят е - 6 дни градина и пак болен - интересното е че няма грам сопол, но ми държи темп. от вчера Sad а малката тъкмо ги спря сополите- нали от 2 месеца не спираха при нея - и сега кой знае кога и тя ще прихване отново.не мога да и въведа нова храна - просто е някакъв ужас.

Ади - голямо писане беше обещала. как сте вие - разкажи малко. Аз май ще търся детегледачка  -та ако някой знае цени и прочие - както и някоя добра , да препоръчва.....

Ани - много се радвам че при теб нещата се пооправят - хубаво е човек да си влезе в релси Simple Smile

Дъмперче- попрочетох за този метод колкото можах - интерсен е определено. ще търся и тук да видя дали няма такова нещо

ами май е това при мен .
усмивки и здрави деца пожелавам!

# 162
Здравейте от нас, пак болните Ема и Ло Rolling Eyes
След онези последни 4 дни в градината, вече 3 седмици сме си вкъщи и май ще си останем така до пролетта. Изморих се да слушам, как "всички в групата са със сополи", "всички бухат" и как сестрата "не може да се справи" с проблема.
Та реших аз да си реша сама проблема и я спирам за до март-април, дано тогава острата фаза на "изграждане на имунитет" да е позавършен процес.
Направо с умиление си спомням за седмиците в началото, когато ходеха по 4-5 деца и всичко беше ок.
И така Ема почти оздравя, но мен ме тръсна вирус и сега пазя леглото вкъщи, та се наложи да изпратим Ема в Пловдив, за да можем да се изолираме поне да прекъснем верижните разболявания. Blush
Та при нас е така - болести, ремонт и работа, някак не мога да усетя празничния дух още, но съм решила само като се вдигна да украсим елхата и къщата.
И да ви се похваля, че вече почти изядохме първата доза Коледни сладки, които правихме заедно с Емката. Crazy

# 163
Здравейте и от нас!

Офф това с болестите е неизбежно...в къщи си предаваме вирусите един на друг..вече за трети път съм с болно гърло, малката  беше с ангина и уши , баткото свършва антибиотика утре.... а от днес е с хрема......

Ло ,малката е на частна градина там са 5 деца и пак има болести.... може би баткото ги пренася от училище, където е в контакт с много деца.

Аз мисля да почвам с нещо за подсилване на имунитета, защото ако малката мога да я оставя в къщи то с баткото няма как.

Злато -  честита ти племенничка!!!

И при нас още не е дошло коледното настроение.... макар да са  планувани празниците ....

Лек ден на всички

# 164
Здравейте, мили ми момичета....
чета http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231530.0 и се чудя, дали проблемите на Ели с АБКМ не са дошли от ваксините... или при Катето едни други. Гадна работа, ако сега имах бебе, нямаше да ваксинирам.

А, Злато, честита ти радост!  Hug

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 13:02 от Сребърен облак

Общи условия

Активация на акаунт