Пишем буквички и срички, ПЪРВОКЛАСНИЦИ сме всички !

• 34 297
  • 342
  •   1
Отговори
# 300
  • На черешата
 miki3 ,и при нас е така.Каката е доста кротичка,малката е фурия,като малко торнадо е удома. ooooh!
 Олинце,в събота ще пишем писмото,че в началото ще и трябва малко помощ,а през седмицата нямам време. ooooh!

# 301
miki3 ,и при нас е така.Каката е доста кротичка,малката е фурия,като малко торнадо е удома. ooooh!

То ако беше обратно ,незнам дали щяхме да се навиеме за 2-ро  Joy

# 302
  • София
При нас каката винаги си е била дивичка.Едно време като се събирахме в градинката като видеха че идваме децата бягаха. CrazyВсе пак се навихме на второ, като се надявахме да е по кротко.Оказа се, че малката върви по стъпките на сестра си ,че и повече.Лудницата е пълна,но вече почнахме да свикваме. Mr. Green

# 303
  • Някъде в търсене ............
Да си похваля гарджето, днес има поредните  шестици по математика и френски smile3521, и поредната забележка по български(писане на букви) newsm61. Тази седмица нищо ново при нас, малката кара някакъв вирус мн. странен лека кашлица, хрема ,няма Т , весела е  newsm78. Давах и нурофен 3 дни сутрин.Какво да правя с тази хрема? 

# 304
 Moят от три дни седи с друго момиченце и на всички тетрадки има отлично.Значи право било детето като казваше, че предното момиченце с което седеше го бутало и закачало за да няма отлично.На мен ми се виждаше сложна конспирация това и не вярвах много много, но.... Thinking Онзи ден му подарихме парфюм, собствен, остана много доволен, да обаче вчера като го взели с малкото и пръскали пръскали, всички плюшени мечовци, кучета, магарета и каквото там има сега миришат на Булгари. ooooh!

# 305
  • На черешата
Aз съм против гримове,лакове и парфюми за толкова малки деца. Peace
Има време за всичко.

# 306
  • София/Сливен
днес вече са писали ма-ма

а в училище е пълна лудница - всеки ден на различно място ги откривам (децата). Сменят дограмата, почнаха от първия етаж, т.е. стаите на 1 клас, занималнята отиде на 2 етаж, днес вече сменят на 2 етаж, и съответно ги намирам на 4 етаж (добре че няма повече). голям ветрилник - закъснявали стъклата, сложили са само рамките и ще чакат до късно, за да могат да затворят.

Aз съм против гримове,лакове и парфюми за толкова малки деца. Peace
Има време за всичко.

Същото мисля. Имат само по един вазелин, от тези дето са като червило, през зимата много им се напукват устните, особено на малката.

# 307
 Ааа, при нас е задължително, дори малкото преди излизане се парфюмира. LaughingИ с лосион на Булгари се маже.  hahaha,

# 308
  • На черешата
 Всичките тези химии предизвикват алергии у хората.Колкото по-късно започне да се пръска и клепоти толкова по-добре.  Peace
 М_е_г_и и ние сме като вас,друго категорично НЕ разрешаваме.

# 309
 Всеки си знае. Wink
 Между другото има и детско Булгари, само че е за момиченца. Simple Smile

# 310
  • София
Да се изкажа и аз за гримовете. Ние не даваме, но вече за трети път подаряват на Вероника гримове за деца. Последния път начална учителка и ги подари.  ooooh!
Не знам от къде да започна с оплакванията. Госпожата я хвали, че се справя, но мен изобщо не иска да ме слуша. Едвам я карам да пише домашни. Гледа да ги претупа. Накрах я да пише първо с молив задачите, после ако е вярно да пише с химикал, а тя ми вика "да, да, ще си губя времето по два пъти да пиша!"
Утре ще имат контролно по БЕЛ(кой ги измисли тия съкращения!) и цял следобед се кара на бебето, че не може да се подготви, понеже я разсейва, когато крещи, реве, смее се, или каквото и друго да прави.
За капак си срязала дръжката на раницата. Казва ми, че станало без да иска. Като поисках да ми обясни как точно се е случило това "без да иска", каза, че искала да провери дали ножицата ще успее да го среже. Не разбрахкакво точно е проверявала: дали, че ножицата е много тъпа, или че дръжката е много здрава...

# 311
Никога не съм вярвала, че буквата е може да прилича на анорексично а. Синът ми е гениален.  Laughing

# 312

За капак си срязала дръжката на раницата. Казва ми, че станало без да иска. Като поисках да ми обясни как точно се е случило това "без да иска", каза, че искала да провери дали ножицата ще успее да го среже. Не разбрахкакво точно е проверявала: дали, че ножицата е много тъпа, или че дръжката е много здрава...
hahaha Това е супер! hahaha

# 313
  • София/Сливен
при нас не използват такива съкращения. Имат си часове четене, писане, математика, музика, физическо и т.н.

# 314
  • София
БЕЛ- български език и литература
Госпожата така го беше съкратила в тефтерчето " Без тетрадка по БЕЛ"
Добре, че като я посрещах от училище, ми каза коя тетрадка и е липсвала, та иначе доста щях да се чудя що е това БЕЛ. Rolling Eyes
Четене и писане нямат, имат  български език и литература  Crazy, така беше написано в програмата.
Другото, което ме изуми е, че рисуването е Изобразително изкуство.

Общи условия

Активация на акаунт