Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната информация за марката NUXE?
Какви продукти предлага марката NUXE и какви са техните цени?
Къде мога да намеря продуктите на марката NUXE в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната информация за марката NUXE?
NUXE е френска марка за естествена козметика, като 80% от нейните съставки са с естествен произход. Те насърчават органичното и екологично отглеждане на суровини, но не са сертифицирани като биологични. Всички продукти на марката са без минерални масла, некомедогенни, без синтетични оцветители и нямат съставки от животински произход. Те също така са тествани за ефикасност в клинични условия и под дерматологичен контрол.
-
Какви продукти предлага марката NUXE и какви са техните цени?
Марката NUXE предлага разнообразие от продукти, включително почистващи препарати, хидратиращи кремове, продукти за грижа против стареене, околоочни кремове, масла за тяло, тонизиращи лосиони и други специфични грижи за кожата. Някои от продуктите на марката NUXE включват почистваща пяна, хидратиращи кремове, емулсии, масла за тяло, околоочни кремове и други. Цените им варират в зависимост от продукта; например почистващата пяна с роза е 27 лв., а хидратиращата емулсия е 58 лв.
-
Къде мога да намеря продуктите на марката NUXE в България?
-
Какви са препоръките за използване на продуктите на марката NUXE и как могат да бъдат комбинирани различни продукти Nuxta?
-
За какъв тип кожа е подходящ кремът Crème Nirvanesque Enrichie?
ахаа Mojito, Contour des Yeux Prodigieux дренира подпухванията под очите. Нека Стефони да ти отговори, тя има най-много опит в решаването на този проблем с крем Продижо
Шегата настрана, кремчето (Contour des Yeux Prodigieux) ми е любов от пръв опит - прекрасно попива, нямам странични ефекти като на kiora, ухае невероятно, но кожата наистина ми е суха и много, много тънка. Затова както бях писала по-напред действам към нея доста упорито и с богат арсенал - задължително обтриване с ледени кубчета от замразен чай лайка, околоочен крем, а вечер и серум. В допълнение и хранителна диета - вечер малко вода и по възможност никаква сол и люти подправки (това последното най-много ме мъчи, защото ако не ми е люто и солено не ми е вкусно... но в името на красотата ...
)!
).
. Засега го ползвам за тяло, не мога да се престраша да пробвам на лицето си, защото кожата ми е много чувствителна и алергична. Веднъж го опитах за косата си преди шампона, после го отмих по-трудно и много не видях ефект, но е възможно да не го ползвам правилно. Все още не мога да се престраша да го пробвам след измиване, за да не ми остане по-омазнена косата

ако решим да бъдем маниакално прецизни
.
Действай си с ръце, остави я шпатулата, само да се мъчиш с нея