Козметиката на Nuxe - 2

• 62 763
  • 467
  •   1
Отговори
# 150
  • Countryside

Сиренце, пиши после дали ти е харесал
Непременно  Wink

# 151
smile3521 ахаа Mojito, Contour des Yeux Prodigieux дренира подпухванията под очите. Нека Стефони да ти отговори, тя има най-много опит в решаването на този проблем с крем Продижо

Сиренце, пиши после дали ти е харесал

Ух, че го каза за многото опит... почуствах се като ветеран в тази област  Crazy Шегата настрана, кремчето (Contour des Yeux Prodigieux) ми е любов от пръв опит - прекрасно попива, нямам странични ефекти като на kiora, ухае невероятно, но кожата наистина ми е суха и много, много тънка. Затова както бях писала по-напред действам към нея доста упорито и с богат арсенал - задължително обтриване с ледени кубчета от замразен чай лайка, околоочен крем, а вечер и серум. В допълнение и хранителна диета - вечер малко вода и по възможност никаква сол и люти подправки (това последното най-много ме мъчи, защото ако не ми е люто и солено не ми е вкусно... но в името на красотата ... Flutter)!

Като стана дума за серуми, явно консултантите подхождат малко резервирано към Фитошок, най-вече заради този "лифтинг ефект". Предполагам затова и на сиренце, а и на мен (на 32 съм) не го препоръчват. Аз съм с Мервеянс  и много съм доволна, но като го приключа мисля да пробвам и Фитошок - да видя каква е разликата (Kabiv беше обяснила значението на "лифтинг" така че вече не ме притеснява  Peace).

Олиото и на мен ми е незаменима грижа!!! Задължително на лице, шия, деколте, а от скоро го смесвам и в лосиона за тяло. Kabiv, все забравям да те питам - подходящо ли е за околоочния контур?

И още едно питане - при последната ми разходка до Ремедиум видях за първи път много интересна пудра (ето тази), имаха и каталог и прочетох, че е "Мултифункционална компактна бронзираща пудра, подходяща за лице и тяло и всеки тип кожа. Пигментите за оптична корекция привличат светлината и осигуряват сияещ здрав вид на кожата през цялата година. Богата на микронизирани перли, тази пудра озарява и изглажда тена, освен това защитава кожата от вредните влияния на околната среда (витамин Е)".
Звучи повече от добре, затова исках да питам дали някой я е ползвал?

# 152
  • Countryside

И още едно питане - при последната ми разходка до Ремедиум видях за първи път много интересна пудра (ето тази), имаха и каталог и прочетох, че е "Мултифункционална компактна бронзираща пудра, подходяща за лице и тяло и всеки тип кожа. Пигментите за оптична корекция привличат светлината и осигуряват сияещ здрав вид на кожата през цялата година. Богата на микронизирани перли, тази пудра озарява и изглажда тена, освен това защитава кожата от вредните влияния на околната среда (витамин Е)".
Звучи повече от добре, затова исках да питам дали някой я е ползвал?
Бронзираща пудра точно на Нюкс не съм я ползвала - обаче имах на Авен и Галеник, страшно хубав, но и страшно неикономичен продукт, съответно скъп  Laughing

# 153
Стефони, не разбрах кожата на околочния контур ти се е изсушила от крема, или си е суха по принцип?

# 154
Стефони, не разбрах кожата на околочния контур ти се е изсушила от крема, или си е суха по принцип?

По принцип съм със суха кожа, след измиване като изсъхне стои опъната. След кремчето, а вечер и серума (и олиото) кожата става мека и някак "спокойна". Мисълта ми беше, че явно кремчето попива добре, защото кожата ми е суха и явно "жадна"  Peace

Сиренце, цена не видях, ще ходя пак да я проверя. Имаха и една отворена пудра предполагам, че е тестер, та ще я пробвам на място. Понеже не бях чувала за такава пудра и малко се изненадах като я видях - доста е голяма, с огледало на капака.

# 155
  • Countryside
Надявам се на Нюкс пудрата да е по-икономична, принципно крем-пудрите са неикономични  Confused , иначе кремчето за тен е доста икономично.

# 156
Мулти-функционалното масло не е подходящо за околоочния контур.

А за пудрата ето ви малко информацийка:
Poudre Éclat Prodigieux (visage, corps) / ПРОДИЖО Kомпактна бронзираща пудра - 25g - 64 лв. Има тестер.
Подходяща е за всички типове и цветове кожа.
Пигментите за оптична корекция привличат светлината и осигуряват „сияещ здрав вид“ на кожата. Съдържа микронизирани перли, които озаряват и изглаждат тена. Защитава кожата от вредните влияния на околната среда (съдържа витамин E). Има и серамиди, които предотвратяват изсушаването на кожата; естествен бисаболол, който успокоява раздразнената кожа

# 157
Многофункционалното масло наистина ухае невероятно и аз не слагам парфюм обикновено след него  Heart Eyes. Засега го ползвам за тяло, не мога да се престраша да пробвам на лицето си, защото кожата ми е много чувствителна и алергична. Веднъж го опитах за косата си преди шампона, после го отмих по-трудно и много не видях ефект, но е възможно да не го ползвам правилно. Все още не мога да се престраша да го пробвам след измиване, за да не ми остане по-омазнена косата  Thinking

# 158
Kabiv кожата ми е нормална към смесена но в определени сезони става по суха. Бръчки дълбоки нямам, но тези леките мимически видими вече да, особено и от недоспиването покрай бебо..
Този крем за под очите став ли в крайна сметка?

# 159
  • Марс
ev4o, май само в Оптима е останала: http://www.apteki-optima.com/?cid=87&productID=22546, другия вариант е да изчакаш след 15 ноември. Тогава вече би трябвало да е пристигнала стоката

Благодаря ти отново за всичко, ще изчакам след 15-ти, че така ще поръчам всичко на веднъж, иначе то без маската се обезмисля Hug

# 160
desiniko, така както описваш нещата ми се струва, че околоочния на Продижо (Contour des Yeux Prodigieux) ще свърши работа, но все пак потърси консултация в аптеката, от която ще го купуваш.

# 161
Взех си крем Нирванеск и почистващата маска(от серията 3рози) имах подарък за покупката - несесер с продукти.
Крема ми допада за сега,но от маската като чели кожата ми се раздразни. Нанесох си плътен слой според указанията и стоях 10 минути , малко ми щипеше на кожата(не знам дали е нормално). След 10 минути (слоя не беше попил нито засъхнал) почистих маската с хладка вода. Кожата ми беше леко зачервена.По късно ми пламнаха бузите ,не знам дали е в резултат от маската.
Споделете впечатленията си от тази маска и колко често се ползва.

# 162
  • На планетата Земя
Моля ви - не ми се смейте на въпроса - просто не знам Simple Smile

Кремът ми Нирванеск, който ползвам, има в кутийката си една шпатула. Как се ползва това чудо, мие ли се всеки път, вътре в крема ли се съхранява или другаде?

# 163
Моля ви - не ми се смейте на въпроса - просто не знам Simple Smile

Кремът ми Нирванеск, който ползвам, има в кутийката си една шпатула. Как се ползва това чудо, мие ли се всеки път, вътре в крема ли се съхранява или другаде?

Уж с тази шпатулка да загребваш крема Crazy и да се машеж, за да не влизат микроби в бурканчето (ако действаш с ръце Peace ) и да не го "развалят". Но в една друга тема обсъждахме, че преди да ги пуснат в производство, продуктите преминават през тестове за "издръжливост" на разни "бактериологични атаки" Mr. Green, така че няма нужда от много вглеждане, направо с пръстчета вътре Hug
Иначе шпатулката се мие след употреба, евентуално - дезинфекция със спирт и се съхранява в кутийката на крема, може би в отделно найлонче,  hahaha ако решим да бъдем маниакално прецизни Laughing Sunglasses.
  bouquet Действай си с ръце, остави я шпатулата, само да се мъчиш с нея Wink

# 164
  • На планетата Земя
Мерси kiora,

много маниашко ми звучи, още не съм се шашардисала чак до такава степен, че да съблюдавам такава хигиена при цапотенето. Аз да запазя това постоянство, което имам от 3 месеца ще е добре.

Общи условия

Активация на акаунт