Козметиката на Nuxe - 2

• 62 764
  • 467
  •   1
Отговори
# 165
Искам само да споделя,че съм супер доволна от Huile Prodigieuse на Nuxe наистина е мултифункционално  Peace  Просто страхотно е!

# 166
  • Sofia, BG
И аз да се похваля - купих си онзи ден подхранващия крем Рев Дю Миел с мед и масла от диви плодове  Heart Eyes Ухае страхотно и кожата ми се успокои от него след внезапното изсушаване, което получих (най-вероятно заради смяната на сезона) Дадоха ми мостра на крема за ръце от същата серия - и той е хубав, както и на Нирванеск, но още не съм го пробвала.

Дали ще има някакви специални промоции, намаления, подаръци и т.н. около Коледа?

# 167
  • Countryside

Иначе шпатулката се мие след употреба, евентуално - дезинфекция със спирт и се съхранява в кутийката на крема, може би в отделно найлонче,  hahaha ако решим да бъдем маниакално прецизни Laughing Sunglasses.

Аз точно така си я ползвам шпатулката и после я минавам със спирт, така ми се налага да съхранявам крема в оригиналната картонена кутия, което леееко ме дразни, ама в името на красотата...  Mr. Green

# 168

Иначе шпатулката се мие след употреба, евентуално - дезинфекция със спирт и се съхранява в кутийката на крема, може би в отделно найлонче,  hahaha ако решим да бъдем маниакално прецизни Laughing Sunglasses.

Аз точно така си я ползвам шпатулката и после я минавам със спирт, така ми се налага да съхранявам крема в оригиналната картонена кутия, което леееко ме дразни, ама в името на красотата...  Mr. Green

И аз така Peace

# 169
Искам само да споделя,че съм супер доволна от Huile Prodigieuse на Nuxe наистина е мултифункционално  Peace  Просто страхотно е!
Какъв ефект забелязваш,че аз го ползвам от 3-4 дни,но мисля,че няма ефект.Нищо особено не чувствам ooooh!

# 170
Аз пак да попитам никой ли не е пробвал почистващата маска от серията с 3-те рози.
Интересува ме нормална реакция на кожата ли е щипе нето и зачервяването.

# 171
Аз пак да попитам никой ли не е пробвал почистващата маска от серията с 3-те рози.

Аз я пробвах, нямаше такъв ефект. Според мен не е нормална реакция, явно някоя от съставките не ти понася, по-добре не я ползвай Peace

# 172
Здравейте, чудя се Crème Étincelante дали би спомогнал за премахването на петънца от пъпки? newsm78

# 173
  • София
Здравейте, чудя се Crème Étincelante дали би спомогнал за премахването на петънца от пъпки? newsm78
Спомага,поне при мен лицето се избистри и петънцата изчезнаха.Simple Smile

# 174
Супер  Grinning, радвам се да го чуя.  А след колко време забеляза подобен ефект? Веднъж или два пъти дневно го използва? Слагаше ли и крем с фатор?
  bouquet

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 16:45 от miniemouse

# 175
  • София
AMи трудно ми е да кажа,но да кажем след месец резултат ще има.
На мен на половината на опаковката лицето ми се преобрази.

Сега отново го ползвам и само за 14тина дни промяна се забелязва.Просто се изглажда структурата на кожата.Simple Smile

# 176
Чудесно! Благодаря ти още веднъж!!  Simple Smile

# 177

Сега отново го ползвам и само за 14тина дни промяна се забелязва.Просто се изглажда структурата на кожата.Simple Smile

Ти кога го ползваш? Аз си слагам от този крем само вечер.

# 178
  • Countryside

Ти кога го ползваш? Аз си слагам от този крем само вечер.
Подкрепям Исайкова   Wink Вечер се ползва крема, че е с плодови киселини, през деня емулсията от същата серия. След една опаковка тенът се избистря и лицето става много свежо.

# 179

Аз я ползвам от около месец и първите две седмици и на мен ми се зачервяваше цялото лице. Rolling Eyes
Аз обаче не спрях да я ползвам и сега нямам проблем.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт