Козметиката на Nuxe - 2

• 62 729
  • 467
  •   1
Отговори
# 330
Зравейте момичета.Чета темата ви отскоро ,но доста изчерпателно събирам инфо. за продуктите на Нюкс.Вече имам Creme Merveillance и Huile Prodigieuse.Кремът е невероятен, и е точно за моя тип кожа.Притеснява ме обаче миризмата на маслото-нещо на пластмаса долавям  newsm78?
Kabiv имам въпрос.Мога ли да ползвам серума Фитошок заедно с Cremе Merveillance?

# 331
Гери, кога ще вкарат и в БГ Aroma Perfection - измиващ гел за кожа с несъвършенства?

# 332
  • На планетата Земя
Аз търсих по аптеките новият Нирванеск с новата формула, но засега не намирам.
Някой да е виждал?

# 333
 Не мога да реша кой от двата крема да избера за нощен- Нирванекс или Етинселант, на 30 г., със смесена кожа съм. Бихте ли ми помогнали?

# 334
Аз съм на 31г. със смесена кожа и горещо ти препоръчвам Етинселанта.Кожата ми беше неравна,с пъпчици и при редовна употреба всичко изчезна.За дневен ползвам фреш-а и съм мноооого доволна.Успех  Hug

# 335
 Благодаря ти! Ще го пробвам.

# 336
Аз съм на 31г. със смесена кожа и горещо ти препоръчвам Етинселанта.Кожата ми беше неравна,с пъпчици и при редовна употреба всичко изчезна.За дневен ползвам фреш-а и съм мноооого доволна.Успех  Hug

Явно си е до кожа. Аз го ползвам вече 2 месеца и освен, че продължават да ми излизат пъпки, петънцата от тях не са се заличили, а уж целта му е точно такава. Не знам колко време трябва да го ползвам, за да има видим ефект.

# 337
Класика, ти Фитошока за околоочен ли искаш да го използваш? Може да се комбинира с крем Мервеянс, но ако ще го използваш като серум за лице, по-добре комбинирай крем и серум Мервеянс.
За парфюма на Huile Prodigieuse трябва да знаеш, че той се развива върху кожата. Тоест в шишенцето мирише по един начин, а нанесено върху кожата има доста по-благородно ухание.

kives, и аз съм на мнението на iiv.

Mojito, най-вероято ти трябва по-сериозен пилинг Thinking

# 338
Аз се включвам отново днес успях да се сдобия с гелчето с мед, а освен това ми дадоха и тестер на ултрауспокояващият крем за лице за суха и чувствителна кожа е пробвах и двете след като почистих лицето с гелчето си сложих от кремчето и пак "кир" ефект (с фреш лайт за смесена кожа се случи същото).Дали тази козметика не е за мен или просто не успявам да си взема подходящият крем (консултантката ми предложи този за нормална кожа бил по лек)?

# 339
Вдигнали ли са цените или така ми се струва?
Свърши ми дневния крем и днес го купих по-скъпо мисля. Всъщност последно съм купувала преди няколко месеца.

# 340
О да има увеличения, в понеделник бях да си купувам липсващите и се опулих  #Shocked Angryс 5-7 лв е, ама си се усеща!

# 341
  • Countryside
Свърши ми дневния крем и днес го купих по-скъпо мисля. Всъщност последно съм купувала преди няколко месеца.
Има да, за съжаление
Аз да питам за околоочния Продиджо. Някой ползвал ли го е по-дълготрайно? Взех ми мостра и добре ми понася, но да питам в дългосрочен план какви резултати сте постигнали? Вълнува ме главно за сенки под очите. уморен вид. Ситни бръчици още нямам, ама и за това ако действа още по-добре  Mr. Green

# 342
  • Countryside

Явно си е до кожа. Аз го ползвам вече 2 месеца и освен, че продължават да ми излизат пъпки, петънцата от тях не са се заличили, а уж целта му е точно такава. Не знам колко време трябва да го ползвам, за да има видим ефект.
Мохито, крема ли позлваш или емлусията? Етинселанта е за петънца, не за пъпки, за тях трябва други продукти и действия. Аз ползвах двете комбинирано и докато свърши крема(че е 50мл), т.е. около месец-два имах видимо подобрение (пъпки нямам, имах само малко петънца) и видимо по-свеж вид, кожата беше сияйна. Сега преди пролетта пак ще си направя един курс, а емулсията я ползвам пролетта, много съм доволна от резултатите, само да не беше толкова неикономична  Confused

# 343
О да има увеличения, в понеделник бях да си купувам липсващите и се опулих  #Shocked Angryс 5-7 лв е, ама си се усеща!
И това естествено пак само в България , и защо ? Заради кризата ? В Белгия и в Германия например в момента има промоции ако си купиш продукти за 35 евро получаваш една чантичка с 5 различни продукта вътре , малки са естествено по колко 20-30 мл , но ето че в момент на криза стимулират покуплите.
А нашите търговци ooooh!

# 344
Аз да питам за околоочния Продиджо. Някой ползвал ли го е по-дълготрайно? Взех ми мостра и добре ми понася, но да питам в дългосрочен план какви резултати сте постигнали? Вълнува ме главно за сенки под очите. уморен вид. Ситни бръчици още нямам, ама и за това ако действа още по-добре  Mr. Green
Ползвам го от октомври(вече свършвам втора опаковка). Добре си чувствам кожата с него,но чак с видими резултати не мога да се похваля. Предпочетох Nuxe заради по-достъпните цени,но с тези увеличения скоро ще ме загубят като клиентка.Също така съвсем не са натурални,дневния ми крем е с три вида парабени(били вредни консерванти четох някъде).
 В сайта на ягодка се намират много по класни фирми на тези цени(доставката е безплатна).
За очния контур например видими резултати имах с All About Eyes Rich на Clinique.

Общи условия

Активация на акаунт