Юлчетата малки превземат люлки и пързалки

• 12 623
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
аз при педито не съм я водила,утре сутринта ще го направя,но вчера сутринта Масларски я прегледа Peace Тя и друг път е била в подобни състояния,кашля няколко ден аи преминава, всичко е предшествано от течащ нос.
Уинкс, аз давам първите 10 дена от месеца, но и като ели става ,питала съм лекаря.Само да кажа нещо ,ако даваш Вигантол( по принцип се дава до две годинки на дечко) докато пие Саностол не даваш ,защото в него има вит Д .
Дунди  Hug, ще я заведа утре да я преслуша,явно със слушалки би се хванало най добре
Янче, за третата сливица може и Мими(Томасе) да разпиташ ,тя и Лина нали изпатиха доста милите  Heart Eyes Ако я чуеш поздрави  Grinning
Ето снимки с портета на свеки
http://kadamska.multiply.com/photos/album/5/evi#2

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 22:51 от kami27

# 226
  • USA
Мерси Ками и Ели!
Много е хубав портета и снимките след него. Евичка има страшни тоалети.  Flutter

# 227
  • София
камииии, много е готин портрета, според моето неспециалистко мнение се е получил страОтно Peace а евенце-бебенце е сладур на квадрат разбира се. Heart Eyes пиши какво ти каза педи за кашлицата Peace

коки днеска пак с кокошките стана, направо гледам като вампир а веднъж като стана не мога да легна (божеее, като бяхме млади, както се казва, спях като пор по всяко време, сега ми се вижда все едно никога не съм могла Tired имаше периоди в които преди 10-11 ч. не можех глава да надигна, а сегааа..... Crazy) и си отиде човека на ясла, гушна си се в лелята и ми врътна дупето...на ти благодарност и отношение, че майка му виеше като койот на пълнолуние че на него там не му е добре и горкото дете и какво ли не, съвест ме изЕде Crossing Arms

марти, купих си най-накрая книгата и снощи коки като с етръшна прочетох наведнъж 40тина страници, много увлекателно пише Peace

малко офф-че- на 31 октомври преди 2 години, по мои сметки, заченах кокито. вие помните ли кога е станало при вас?

# 228
  • Асеновград
Добро утро ,
Ками , портрета е много хубав , вие три различни снимки ли дадохте ?
Ели , браво на Коки , можеш да си спокойна вече.
И аз я мисля Гери на Герунди , как ли са .
Аз съм малко болна , много ме е страх Тедо да не прихване , а на него какво му стана не знам , ама тая нощ искаше да спи при мен и специално да ме гушка , колкото повече се дърпах , толкова повече се навираше в мен.Цяла нощ сънувах как го разболявам.

И Йоана / Мама му - Гъсето / се изгуби , метна тия дни една прегръдка и пак зачезна.Ани , пиши как сте !

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 10:58 от billie

# 229
  • София
били, купи си маски от аптеката. аз ходих навсякъде с тях, само навън ги махах. а даже нощем и с по две за по-сигурно, ако кихна и се намокри (слава богу, имаше ефект) Peace
верно бе, ками-гернунди, не си писала скоро, да кажеш как е герито Hug

# 230
 Hug за болничките мъничета
Ели, няма справедливост на този свят  Laughing радвай се, че така бързо свикна  Peace

Когато водих Никола при Масларски не ме записа, аз помислих, че е забравил и се наредих долу да си плащам. Лелката му звънна, пита го колко и подозирам (сега като прочетох какво пишете за него), че той й е казал "нищо". Обаче тя след кратък размисъл ми изстреля някаква сума...човекът е много готин, наистина, другият педиатър във Вита - д-р Беличева също ми направи много добро впечатление  Peace

Вчера водих Никола на кожен лекар (пак във Вита, при д-р Тошева), някакви лишеи има...Тя като го видя ми каза "ами той си е атопик", руси коси, сини очи и бла бла приказки от сорта... учуди се, че досега не е имал обриви. За щастие е леко положението при него, изписа мед. козметика uriage. Сега се замислям, че тези обриви-лишеи или каквото е там се появи като смених мустела с клоран...не знам дали има връзка...а може и да е от това, че напоследък не след всяка баня го мажа, а за сухата кожа май не трябва да се пропуска мазане. Сега освен това мед. кремче съм му преварила и едно бурканче био зехтин и го омазнявам, определено успокоява

Кати, замислих се за яденето на Давидче, според мен също си е повод за притеснение. Защо не пробваш да му даваш храната за деня на 6 вместо на 4 пъти. Примерно две трети от закуската си я изяжда сутринта, с останалата една трета прави междинна закуска. Това го казвам като човек, който не може да изтърпи повече от 3 часа без храна независимо колко съм яла на предишното ядене. За мен съм си намерила формулата "често, но по-малко"

Ако Яна не даде нищо странично за ядене на Нико с идеята да огладнее за следващото хранене е много вероятно когато огладнее пак да не поиска това, което му предлага, а да иска да суче...отглеждам си един такъв вкъщи

Галена, май е време да почерпиш вече  Grinning

Цитат
малко офф-че- на 31 октомври преди 2 години, по мои сметки, заченах кокито. вие помните ли кога е станало при вас?
на днешния ден  Peace

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 12:28 от marisasav

# 231
привет
След тежка нощ , Ева кашля много ,я заведох при педи ,тя изписа Вентолин сироп, Ауериус(май така беше) пак сироп,противиалергичен и някакви хапове Парагрип,които чувам за първи път.Каза че засега няма нищо в гърдичките, петък пак да я водя.Аз обаче я заведох и при Масларски,който каза да изчакам с тези два сирипа, да й давам Мукоплант 6 пъти в деня,да правя инхалации в топла баня два пъти и ако до два дена няма подобрение да му се обадя и ще започнем с тези сиропи.Дано да й се размине на Евичка  Praynig
Били, снимката е една ,същата ,иначе бях занесла още доста  Peace Малко по късно ще пусна и самата снимка ,че снощи забравих
Аз също ставам доста раничко и вече се чувствам уморена Tired.

# 232
Ками,много е хубав портрета.Дано Евичка се оправи без  сиропите. Praynig
Били,бързо оздравяване.
Ели,радвай се че на Коки му харесва в яслата,защото другия вариант детето ти да реве е много гадно тогава се чувстваш наистина виновен(така беше с Даниела),но като нямаме избор.

# 233
  • sf
аз водих кико заради продължилите 2-3 седмици сополи и кашлица. Утре ще стане ясно дали има нещо в носния секрет. Ако и той е чист, идея нямам какво може да е.

# 234
Привет  Hug
Много болни пак бе,еееее, няма ли край  Confused Бързо оправяне на всички Hug
Ками, много готин портрет, накефи ме  Peace
А за вит.Д, докторката като я питах дали да го почваме октомври /спрели сме го май/, каза вече да не го почваме.
А за неяденето и аз имам опит с каприз, но гледам да не си го слагам много. Вчера на консултацията се видя, че за 4 месеца е наддал 800гр., което според мен си е доста добре. А иначе най-ме дразни фразата  /изричана от свеки/ "Вече кюфтета и пържоли трябва да яде"  Twisted Evil

# 235
  • София,
Елинце много се радвам за КОки, че вече е свикнал! А ти колко се притесняваше, милата, сега сигурно ти е смешно и съм сигурна, че ти е станало много гадно, чувстваш се като ограбена, когато видиш собственото си дете да гушне някоя такава лелка и да ти обърне гръб  Mr. Green, а моят Ицо даже вечер в къщи ми ревеше за ЛЕЛКАТА от яслата/ тя беше много младичка и хубава какичка де/ Mr. Green
ДОнси може и да няма нищо в секретите, понякога като тръгнат на ясла децата и постоянно се заразяват едно от друго с кашлиците и сополите, тези които организмът им е по силен си остават само с тях, но по слабите прекарват бронхити и пневмонии. Явно Кико е силен, не се тревожи ще се оправи. Сега си ходи на ясла нали, и нищо му няма.
Ками дано се справите без Вентолина и Ареуса. А ти от колко време и даваш мукопланта? Питам те защото аз забелязах преди време, че Вероника от него започва да кашля още повече, явно е алергична към някоя съставка, той нали е на билкова основа. НА нея например АЦЦ сиропа и действаше много добре. Но това само го споменавам ей така, като идея, щам гърдите и са чисти, де да знам, изчакайте да видите как ще е, но ако забележиш че започне да диша трудно или да свири веднага и дай от Вентолина и от Ареуса, /Така ли се изписваше точно newsm78/
Ох аз пиша тоя пост вече повече от два часа, ама и готвая едновременно, та ме извинете. Вероника спи, но вече и е време за инхалация та ще я будя, няма как! Thinking
А картината наистина е много хубава!  Hug
Мимозке, и аз искам пържоли и КИФтета да ядем  Joy Joy Joy, ама кажи на свекито ти, че ако успее да накара моята Дунда да лапне нещо цяло ще и платя hahaha
А докато се мотаех и сесията ми изтекла, добре че се сетих преди това да копна написаното, иначе помня ли вече какво съм писала преди час - два  Mr. Green

# 236
  • sf
ох, неговите сополи са далеч отпреди да почне яслата, та направо си очаквам някоя кока в носа.
Но поне да знаем какво е и да се действа.
аз днес стъпих накриво и сега адски ме боли кракът.  Crazy
В петък яслата ще има театър. цена 3 лв   Joy

# 237
Добър вечер!
Аз да се похваля- кумата ми и кръстница на Дели е бременна и ще ражда юли месец живот и здраве. Невероятно съм щастлива Laughing
Марти, Ками, а Вигантола по 1 капка на ден ли беше? И как се аргументира Масларски?

# 238
Аз Вигантола го спрях със започването на лятото и няма да продължавам.

От няколко дни се каня да напиша на Яна за неяденето. Всъщност като се замисли човек не е кой знае какъв дерт, по дразнещи са забележките на околните доброжелатели. Аз не мога да преценя моето дете дали е ящно или не, защото нямам база за сравнение- понякога изяжда цяла чиния, понякога две три лъжички само. Сестра ми обаче беше много злоядо дете, ама злоядо ви казвам. Ядеше само пасирана храна, от супите- само водата, толкова старателно прецеждаше в лъжицата да не гребне случайно някое картофче, фиде или не дай си боже месце. Ядеше точно три манджи и толкова ( едната- пържени кюфтета) .Освен това беше залепена като гербова марка за майка ми и много трудно се оправи с пишкането в тоалетната. Обаче порасна и напук на всичко, което "уж" трябваше да се случи е метър и седемдесет, има много приятели и е много контактна, учи, работи, на теста на МЕнса изкара 99% ( не мога да не я похваля Embarassed). Така че на кой му пука дали си е изяждала супата или е гризала солети по цял ден, това са неща до време, други са много по важни Wink

Много се смях с изхвърлените неща на боклука от малчовците, аз кофата за боклук я държа на терасата, точно с цел да огранича достъпа. Което не ме спасява от други бели де. От днес хитът е да сваля възглавниците от облегалката на дивана и да им разкопчава циповете. Единия ключ от входната врата беше забит в една саксия и понеже е като тръбичка се напълнил вътре с пръст и не може да отключва, та втори ден се опитвам да го изчистя отвътре с клечки за уши Laughing Изобщо не ни липсват емоции.

# 239
  • USA
На Кристиан любимата му нова дума е "тики" - тикви.  Laughing Имаме 2 за украса, много си ги обича.

Голямо затишие днес в темата, къде сте всички?

Общи условия

Активация на акаунт