Юлчетата малки превземат люлки и пързалки

• 12 618
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Привет и от нас. Взех си о6те два изпита денс и 6те 4ерпя  newsm38  ura dance Марти е слу6ал ба6та си разбира се,при него ги няма магариите.
За забременяването гледам си говорите.Аз да си призная не съм сигурна,пък и малко непланиран бе6е МАрти,та ми дойде като гръм от ясно небе,ама се зарадвах,даже така е по-добре според мен ,не да 4ака6 и да брои6 дните .

# 286
  • Асеновград
Здравейте ,
направих кифличките , станаха ми , мерси за рецептата Рокси  Hug.
Ани , пиши , затъжихме се за теб  Hug.
Яна , в какви размисли ме хвърли.Ние със сетра ми лятото ходехме за цялата ваканция у баба ми , качвахме и се на главата , не само на закуска , ами по цял ден ядяхме само палачинки , пържени филии , мекици , понички - все правени от нея и едни банички , най-хубавите в града тогава , а и пържени картофи.Нищо друго , сутрин , обед , вечер , все това.А иначе вкъщи най-често принцеси или препечени филийки с нещо.
А сега свекърва ми ни глези , събота и неделя винаги приготвя нещо специално за закуска - палачинки , бухти , мекици.Аз откак съм се оженила палачинки не съм правила , но редовно ям.
Браво Буболече , все така и занапред да си.
Честито и на Айка , браво , че се е представила толкова добре.
И накрая да си се оплача , на Тедо му тече носа , друго няма , в петък занесохме изследванията , ама май в понеделник няма да тръгне на ясла , дано го оправим до тогава.

# 287
Леле ,много отдавна нито съм ви чела нито съм писала....срам  SadНо все не ми остава време и викам ,хайде утре,хайде утре...така станаха сигурно 2 месеца.
Как са дечицата ви?Гледам, че много са пораснали,но има и май много болнички.Да оздравяват всички по-скоро .  Hug Наш Ники и той болен все,от месец вече се борим с тия сополи.Капля малко ,рядко,но много упорита хрема...
Да ви се похваля,след половин година пауза му изникна третия зъб горе вдясно!Направо се бях притеснила вече,защо толкова време не никне нито един ... CrazyНо сега ми олекна! Гледам че и съседния,както и два кътника се задават.Мисля дори че тази хрема може да е свързана то1но със зъбоникненето.
 Днес стават точно 2 години откакто направихме бебчо Grinning Ние с тати си знаем,  че точно на днешният ден е станало  Laughing

Мисля да пробвам кифличките ,страхотно изглеждат!

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 20:32 от eli_dm

# 288
Яна, да нещо такова става. А рецептата за кекса (пак Рокси  Grinning) е: 2 яйца, чаша и половина захар, 1 ч.чаша кисело мляко с 1 лъжичка сода, половин ч.чаша олио, 2.5-3 ч. чаши брашно и се пече на 180 градуса. Аз го правя двойна доза  Peace

# 289
  • София
Кифличките и аз ги направих, за първи път през живота си меся, но мисля, че се получиха. Рокси, благодаря и аз за рецептата. През следващите дни ще пробвам и тези 123 соленки. Ама много въртене в кухнята ми се стори, Кая се изнерви, че не й обръщам внимание и, накрая, докато простирах и я бях оставила в бънджито допълзя при мен, просто не мога да си представя как е излязла оттам (и не искам). Челото й беше леко зачервено, но изобщо не е плакала, не знам.

А днес видях, че й е пробил един горен предкътник, много се изненадах.

Браво, бубулече, продължавай в същия дух!

трябва май нова тема вече, ама аз хич не знам как се прави  Embarassed

# 290
  • USA
Имам много да разказвам за Хелоуин, но съм гроги в момента. Ще пиша после. Голяма веселба, големи емоции. Да не съм капо да ви кажа рецептата за любимите ми сладки с тиква (на едно момиче от американския). Аз ги правя без глазура и с по-малко захар. Стават подобно на меденките.

Меки курабийки с тиква

Продукти:
2 и 1/2ч.ч брашно
1ч.л. хлябна сода
1ч.л. бакпулвер
1ч.л. канела
1/2ч.л. индийско орехче на прах
1/4ч.л. сол
1 и 1/2ч.ч захар
1/2ч.ч масло
1ч.ч пюре от тиква(пасирана печена или варена тиква)
1 яйце
1ч.л ванила екстракт

•   Смесете брашното, хлябната сода, бакпулвера, канелата, индийското орехче и солта. Разбийте маслото и захарта в голям съд, прибавете към тях тиквата, яйцето и ванилията и бъркайте докато стане хомогенна смес. Прибавете постепенно сухата смес. Вземете със супена лъжица от сместа и поставете върху намеслана тавичка за печене.
•   Печете около 15 мин в предварително загрята на 175С(350Ф) градуса.
След като извадите от фурната, оставете курабийките още 2 минути в тавата и след това извадете върху решетка да изстинат. Залейте с глазурата.

Глазура:Смесете 2ч.ч. пудра захар, 3с.л. прясно мляко, 1с.л. разтопено масло и 1ч.л. ванилия екстрат в малък съд и бъркайте докато стане плътна смес. Може да оцветите със сладкарска боя в желан цвят.

# 291
  • sf
уф, Кико е болен-  вдигна 38 Т. Сигурно е гърлото,че и баща му беше болен тия дни.
За жалост ми отидоха на кино плановете за другата седмица  Tired

# 292
  • София,
Ох и ние пак сме болни #Cussing out, писна ми вече! В петък всичко беше добре, беше се пооправила и хоп вечерта и се запуши носа, вчера цял ден с уж лека хрема Crossing Arms, но вечерта не искаше да яде, а през нощта повърна, няколко пъти. Носът и хърка ужасно и почти не съм мигнала. днес е същата работа, ужас и на всичкото отгоре нищо не е яла и само повръща, направо ще се побъркам #Crazy. Вече се чудя накъде да хвана! ooooh!

# 293

Общи условия

Активация на акаунт