Юлчетата малки превземат люлки и пързалки

• 12 619
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Ние след раждането на Надина почнахме по-рядко да го правим,но и двата пъти знам кога сме се изпуснали дето се вика.Особено първия път докато се отпуснем за бебе,та на Гергьов ден нея,а днес или утре него.Знам,че на 2 ноември бях на преглед и лекарят ми каза че съм в овулация.Аз се прибрах и викам на мъжо да скача,а той ми отговори че вече е направил бебето и да не го закачам.Той с муза действал.  Joy Joy Joy

# 271
  • София
здравейте
Днес заведох Ева при педито да й чуе гърдичките,все още няма нищо там ,секрета си е в носоглътката и затова кашля така зверски.Каза ад намаля Вентолина,но аз нали не го давах отначало(което тя всъщност незнае) ще го продължа в обичайната доза още малко,защото определено ми се струва че има ефект.Сега милото спи вече 2 часа и леко подкашля ,но определен не е като вчера Praynig
Аз сложих едни банички да запека и след малко се надявам да се събуди и да излизаме навън ,че времето е суперско Laughing
Щях да ви питам какви чайчета давате на малките да пият????Аз давам лайка често, шипка по рядко защото не й харесва.А да , и свосвен това,какво мислите за бабешкият лек на кашлицата- дюлите??Нали сега им е сезона и съм решила да сваря довечера една и да й дам малко да пие,ама не съм чела нищо допълнително за този плод,та...........
И Ева имаше затишие със зъбките ,на годинка й избиха горните четири накуп и оттогава нищо.Но от седмица вече се вижда едното пердкътниче,чакам и другите всеки момент Rolling EyesТо може и от това да е секрета в нослето й ..........

Вентолин се дава за бронхиолит?..  newsm78 А тя няма нищо на дробовете... Или нещо бъркам?
Дюлите както и да ги даваш, все е файда. Бях писала...

Впрочем, сега е сезонът на дюлите - едно от най- добрите средства за борба с кашлица от всякакъв вид. Можеш да й правиш всякакъв вид отвара - както ще я излъжеш да я пие (аз дюли обичам, но варени или отвара -  Sick), със захар, абе, както ти дойде вдъхновението, важни са семките и сърцевината.

# 272
  • София
И на мен ми е интересно как знаете кога сте заченали. Освен ако не правите секс рядко или пък знаете точната овулация.
Ние кат решихме да правим Кико и мъжо беше на принципа "всеки ден по три пъти"  Joy де да знам кога е станал.

Щото си пазя и тестовете за осу от тогава... правихме го целенасочено - пък и 1/2 година не ставаше. А то защо - за да стане тъкмо това...

# 273
през овулационните дни се прави секс през ден, за по-голяма успеваемост, не ми се смейте, така пише в "искам бебе"...след като толкова време не ставаше бебето при нас изчетох цялата библиотека...овулацията си я знаех от тестове, обаче датата на зачеване я знам, защото 7 дни след 27-ми правих бърз тест за бременност и беше отрицателен, значи е била 29 датичката - по-късно не може да е било, защото не съм биле в ову, по-рано пък щеше да се хване от теста...

сега правя на Рокси кифличките, да видим кдали ще ги докарам

Галена, аз един път не съм я чула Кая да кашля...а всъщност само веднъж. На Никола за кашлицата му предписаха не за отхрачване а за подтискане, но му беше суха де

# 274
Аика,честито магистърство!  bouquetМного професионални успехи!
За закуската - давам всичко на Цвети,а и тя си хапва доста добре.
Аз също не знам кога е датата когато сме заченали Цвети(та даже и Дани),но както каза мъжа ми си бил направил сметка това да ми е единия от подаръците за рождения ми ден(30г).
Бързо оздравяване на всички болнички!

# 275
  • София
И аз тази вечер спретнах кифличките на Рокси. Направих ги с кашкавал, сирене, локум и сладко от ягоди. Станаха страхотни.

Честита магистратура на айка!

Аз се чудя защо Виктор ми ги прави тези бронхити и то начесто. При него хремата се появява, изчезва. Изследвали сме секрет и нищо. Подозира се алергия, ама към какво. ThinkingПреди поне имаше цъфтящи треви и дървета, сега освен да подозирам храна или домашен прах друго не остана. Лекарката му изписа Ринитал, оказа се че е за сенна хрема. Странно е че днес нищо не тече от носа му. Кашлицата се поуспокои след Вентолина, в чуденка съм... newsm78 Ще търся решение...

# 276
Ако не почерпите по една кифла поне.. Stop  chef

Аз не помня точната дата, на която направихме Никсъна, но помня че ходихме на Синатра и откраднаха на мъжа ми документите, та следващия ден утрепахме в полицейското Laughing
Няколко дни няма да имам нет, да видим ще изкукуригам ли съвсем.

Между другото и аз явно на стари години съм развила някаква можеби не е точно алергия , но чувствителност към прах или акари. Почнах напоследък да кихам от матрака, а редовно го тупаме с Рейнбоу Confused Ще се купува нов, то е ясно. Явно животът в София не ми понася.

# 277
Добро утро!

Айка,браво и честито!
Хриси,ами те казаха че Варна в момента е най-добрия град за живеене!По новините,някакво проучване.Много ми се ходи там,ама сега нямам никакви познати а преди ми беше като втори роден град.Наште като ме натискаха да уча във Варна,че да съм им близо аз не,та не в София да съм.
Уинкс,и аз харесвам Хелуин!Всички празници почти харесвам.Вчера видях доста маскирани в БГ.Дай малко снимки от при вас,а Крис маскирахте ли го?

# 278
  • София
добро утро и от мен
янче чудно кафе-капучинце  Laughing тенкю
вики, знам си овулацията и затова знам кога е станало, и пак казвам по мои сметки. имах спонтанен аборт преди да родя коки и затова започнах да се вглеждам в овулацията, не че сме имали проблем. но и да не сме, пак е добре да си знаеш овулацията. аз поне искам да имам и второ затуй  Wink
галена, честита магистратура!  bouquet
ками, а вентолина колко дни тр да го пие евичка?
и сега най-важното:
КАТИ, БЛАГОДАРЯ ТИ С ГОЛЕМИ БУКВИ И ОТ СЪРЦЕ ЗА ИДЕЯТА ЗА ХУМАТА ПРИ ПОДСЕЧЕНО ДУПЕ!   bouquet
Страхотно ни спаси- коки чак кръвчица беше пуснал на дупето от подсичане, явно са го пооставили с наакано дупенце и беше много зле дупето. С хумата за 2 намазвания се успокои, но аз ще продължа да го мажа и днес поне за да се успокои съвсем. Благодаря ти!

# 279
  • София
овулацията си я знаех от тестове, обаче датата на зачеване я знам, защото 7 дни след 27-ми правих бърз тест за бременност и беше отрицателен, значи е била 29 датичката - по-късно не може да е било, защото не съм биле в ову, по-рано пък щеше да се хване от теста...

Ранните тестове често дават фалшив отрицателен резултат. Доказателство - Давид... Simple Smile

Аз се чудя защо Виктор ми ги прави тези бронхити и то начесто. При него хремата се появява, изчезва. Изследвали сме секрет и нищо. Подозира се алергия, ама към какво. ThinkingПреди поне имаше цъфтящи треви и дървета, сега освен да подозирам храна или домашен прах друго не остана.

Може и да е към вирус или бактерия.

***Ели***, радвам се, че е помогнало. По някога "бабешките" (така го нарича съкровището) помагат - повече от всичко друго - и при това са евтини.
А нещо от моя опит с подсечени дупета - не го мий със сапун, а само с разните течни бебешки гелове за миене. От сапуна боли явно.

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 09:34 от katiABV

# 280
Яна, мерси за вкусното кафенце  Hug
Аз да изпортя Галена, защото скромничи нещо - не само си защити магистратура, ами с отличен и с много похвали, че е най-добре представилата се  Hug това е още едно доказателство, че интелигентните хора са по-склонни да подценяват възможностите си...
Рокси, черпя те кифличка, това са ми любимите кифлички вече  newsm64
Вчера децата от пумпелина бяха с много хубави костюми за празника, Никола много им се радваше. Уинкс, дай снимки на Криси, ако сте го маскирали

# 281
  • София
eeee, Марти,  Embarassed

снощи у нас звъннаха две групи дечица маскирани, на първата им дадохме 10 лв., втората на 5 лв. се намръщиха  Rolling Eyes, ама ми стана едно много миличко такова, като звъняха, а Кая се изплаши.

аз за закуската да не остана назад да кажа: понякога, даже доста често вече, Кая не закусва, защото иска да суче по цяла сутрин, и я оставям да огладнее за обяд. Иначе давам попара/кус-кус/овесени ядки/юфка с масло и сирене, кисело мляко с бисквити, кекс, ако съм правила, днес пасирах кисело мляко с банани, грозде, една бисквита и една лъжица боров мед (малко на риск, не знам дали не съдържа нещо опасно, ама уж заради кашлицата), но си го изядох аз. Той боровият мед нали няма нищо общо с пчеличките?

Марти, м/у другото с тези хидрогенирани мазнини - голяма психария - у нас имаше три вида бисквити - закуска, роден край и еверест, всичките го имат, е какво ще ядем? като се върнем на работа силно се съмнявам да мога да правя разни курабийки и т.н. вкъщи.

# 282
Наваксвам с четенето.
Някой да ползва анти вирусна Авира? Та да ме светне нещо, плс.
Буба е зле с яденето - фен е на печените чушки, лук и подобни неща. Със закуските също се затруднявам. Правя и подобни кифлички, но тестото го меси машинка. Замесвам го предишния ден и сутринта ги печа. И със спането сме зле - по един час след обяд, и после сън около 7  - 8 вечерта

# 283
Майка ми като беше тука все правеше за Надина палачинки,питки ама тя тц.Обича си кус-кус,звездички,кашкавалки с и без месо,бутер банички и трудно вкарва нови храни по принцип.Инъче до 2 години се лъжеше и ядеше бухти и мекици-правени.За кифличките и аз ще ги пробвам,ама ако може с готово тесто,нещо сложно ми се струва.  Embarassed Тия соленки 123 още утре сутринта ще ги пробвам.А Марти,дай и рецептата на кекса,моля!  HugНикола закусва кус-кус в банан или попара,когато яде.Или крем правен с бисквити.Два месеца закусваше само плод,баничка със сирене,айрян.
Ани,дай някоя снимка на Буба.Сигурно много е пораснала,а косата й пораснала ли е още?

# 284
Направих соленките-те като хлебчета със сирене ми станаха,така ли трябва?
А вие какво закусвахте като малки?Ние с брат ми питки,палачинки,печен кус-кус,попара с прясно мляко,компот.Като пораснах почнах сама да си правя кашкавалки и кафе Инка,от малка съм си кафеджийка аз.  food010

Общи условия

Активация на акаунт