Майките,избрали да останат вкъщи-3

• 20 011
  • 248
  •   1
Отговори
# 135
Ок,разбрахме се значи...само да оздравеят "натръшкалите се" и спретваме една срещичка.Като гледам само на Жужката ще и е малко далече/ама аз поемам ангажимента да я осигуря .....пък и много съм се затъжила за тях,тамън да ги видя Laughing/
zwetellina,ако не се лъжа ти си ми някъде из района-аз съм на "Богомил"/но ходим и към центъра често/

За възпитанието-аз също си задавам въпроса дали не им правя лоша услуга/поне в частта с контролирането на агресията/......`щото и нас от време на време ни ступват........и всеки път виждам безпомощността в очичките им/а пък колко критика отнасям от татито-не е истина/.

# 136
Ъм.. аз като съ от другата страна (на ступващите деца) .. да не мислите пък че е много хубаво  Rolling Eyes
Постоянно му вися на главата и аз съм мигнала - веднага чувам детски рев, причинен от господина  ooooh!
И тия дни - болен, с 38-9 температура.. е няма кротване  Shocked Побърка ме по всички параграфи  #Crazy

# 137
Изобщо не търсете вината у себе си за това, че децата ви не си отстояват правата при положение, че говорим за една доста малка възраст. Моята дъщеря беше точно такава-боксовата круша на всички побойници по градинките. Много ми ставаше мъчно, че детето ми плаче, обидено от поведението на друго дете. Сега вече нещата се промениха. Устата й не млъква и се защитава подобаващо в критични ситуации, но не с насилие, а с доводи и логика, за което много й се радвам.
Синът ми, подчертавам, че пак аз съм му майка  Mr. Green, е точно обратното явление. Както си играе мирно и спокойно с децата, изведнъж напад-я да ощипе, я да удари или ухапе. Казвам ви, в тази ситуация е по-неприятно да си родител. Първо ми става страшно мъчно за удареното дете, след това неудобно от родителите му и накрая тревожно заради поведението на детето ми. Мноооого труд и постоянство е бузмни нерви ми коства да променя и пренасоча тази агресия. Вжното е, че имам успех и това лято надявам се, че ще бъда по-спокона, когато го събирам с други дечица.
Относно срещата ви в Пловдив. Това е любимият ми град, ама наистина любимият. Майка ми е оттам и всяка година в детството си ходех на гости на леля ми. Невероятно красив и романтичен град. Всички малки и закътани кафененца в стария град, носталгията по отворените куфари на търговците на Джумаята. А и що щури купони по дискотеки и клубове. Леля ми и свако ми са архитекти и съответно попивам от малка разказите им за интелигенцията, събрана в Пловдив. И така... весела среща ви желая.

# 138
Здравейте майчета  bouquet Може ли при вас?и аз си седя вкъщи вече 3 години Crazy Crazy Crazy

# 139
Здравейте майчета  bouquet Може ли при вас?и аз си седя вкъщи вече 3 години Crazy Crazy Crazy

Може, може, заповядай! И да ти е живо и здраво чисто новото бебенце! Явно още ще си поостанеш вкъщи!
Как сте, дами? Затишие в темата!
Duhi-puhi, стига пазарува в тоз Ларедут ами кажи какво парви твоя хубостник, дето не иска да спи?
Марти е добре, рушим си дружно къщата, а каката е при баба, че имаме проблеми със синузита й, та се гледат. Другата седмица сме на още един преглед на УНГ - да видим!
Чао, целувки!

# 140
  • София
И аз се изгубих. Grinning
Ние се местим в събота.У нас сега е голямо приключение.Багаж,багаж...и двете деца Crazy.Естественно и това преместване ще бъде общосемейно,няма кой да погледа децата поне докато местим багажа с камиона до Сф.Нооо,свикнали сме вече.
Къде се губи Радостина,не я засичам из форума?

# 141
Валенце, съчувствам ти - местенето си е цяло приключение и без деца, а с тях си е направо един малък ужасТ. Моята братовчедка се мести миналата седмица - при нея е по-тежък случаят. От Англия към Франция с дете на годинка  Mr. Green Мисля, че й се е отелил волът. Пътуваха с един микробус със се багаж 24 часа. Майка й й помогна при самото стягане на багажа, но всичко останало на техен гръб. Живот!
И аз не съм засичала Радостина!

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 14:49 от Анонимен

# 142
  • София
Тук съм! Ей ме, на!  Laughing
Преди малко се върнах от среща с майките от темата за третокласниците. Беше много приятно да се запознаем лично. Та, да открадна идеята, може и ние да се организираме някой път да се видим на живо.

# 143
Привет и от мен  bouquet....и ние се бяхме понатръшкали болни -т.е. аз основно...и малкия малко Т вдигна...но от градината като ни видяха оня ден как изглеждаме и ни помолиха и баткото да не водим,че да не разнасяме зарази...е,той така и не се разболя,но пък помага на брат си да ме подлудяват.И добре,че поне на обед спят та да се види и мама малко като "бял човек" Mr. Green
Валенце,стискам палци да мине бързо и леко преместването/доколкото може де/...че аз също мога да ти разказвам как се мести покъщнина с две малки деца посред зима/че нашето не беше и планирано/.........дано поне времето да е меко и помагачите да са послушни Peace
liletka ,добре дошла,естествено че можеш да се присъединиш.....,но напиши повече за вас Grinning

# 144
  • София
А,Радостина,ето защо не те засичам!
ами ние се местим за трети път.Този път от Плевен към Сф. LaughingПомагачи дал Господ.Само да сме здрави!

# 145
Duhi-puhi, стига пазарува в тоз Ларедут ами кажи какво парви твоя хубостник, дето не иска да спи?

Joy Joy
Руши, беснее и трепе наред  Mr. Green
В момента прави цялата къща в пуканки, а аз се опитвам да не забелязвам... че ми трябват 15мин. малко тишина..
Добре че си напазаувах редутска прахосмукачка  hahaha

# 146
Хм, идвам аз, надъхана за много четене, пък вас ви няма... newsm78 Аз се загубих, защото бяхме много болни.Аз и децата.Дребовците се вдигнаха на крака за седмица, а аз вече трета кашлям зверски.Обаче, днес такава игра му ударихме навън-цели три часа се забавлявахме пред блока и на площадката.Благодат е да имаш площадка пред блока.НА нея израснаха децата.Имаме и още един парк на 5 мин. път от нас и само с едно пресичане на ожевна улица...Благодат.И сега съм уморена и ми се спи, а дребовците и помен нямат от желание за почивка... ooooh! Как издържат тез деца-не знам...
Е, хубава вечер и наздраве! cheers

# 147
Здравейте,

Може ли да се присъединя към Вас? До преди 4 месеца работех, в момента съм бременна и вече 4 месеца съм си вкъщи. Преди това работех като адвокат в адвокатска кантора.

# 148
  • София
Честито и добре дошла!

# 149
  • Варна
Честито, PoLy_PoLy, добре дошла!
Ако знаеш как ти завидях за площадката пред блока, Били.... Започна да ме домързява, нещо няпоследък да правя дъъъъъъълги преходи до тези места за детска игра. Около нас няма такива, които да са дори и в прилично състояние. Най-близката си е направо опасна и не ходят деца на нея, а само кучета и котки...... 
Дъщеря ми днес ми заяви най-отговорно, че ще става булка на детето на кръстниците ни /момченце на 3 г/ и ще му готви спички и ще го храни, та се готвим за сватби. Искала бал да и правим. Влюбчиво ми е диването, явно. От около месец насам ми обяснява, че го обича и че той и е приятел за винаги  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт