, защото когато съм неуверена и разтревожена, предавам това състояние и на малкия. Но през нощта само аз си знам какво ми е.

,а за трето детенце след като искаш аз ти казавам БРАВО 

Предложиха ми вариант да го взимам на обяд и да го карам след закуска, но това означава някой да е на разположение от сутрин до 9 ч. и на обяд от 12 ч., т.е. работа не мога и да искам да започна, дори на 4 часа. Затова имам желание да си общуваме! Радвам се, че ви открих.
!И аз съм мама на малък малчоган,на 1,5 год. е,и сме със същата болест като детенцето на M Nik,за съжаление.И ние си стоим в къщи и се гледаме,смятам да си го гледам докато мога.Не че паричките няма да са проблем след като спре майчинството,но все някакси ще се оправим.В момента,каквато и възможност да ми се отвори за работа,било то най-приятната за мен,не бих я приела.Страшно сме привързани един към друг,чак се плаша,все един ден ще трябва да го дам на детска.Аз съм на 31,много си го исках,щастлива съм да го имам,и с удоволствие си стоим в къщи двамцата,аз съм домошарка.Със сигурност като поотрасне,ще предпочита компанията на приятелчета,не моята и затова сега,това време с него ми е много ценно.Развлечението ми-като го приспа на обяд,да редя пъзели за час-два.Прочетох само последните ви постове,сега с удоволствие ще попрочета повечко за вас! Препоръчани теми