Отговори
# 705
Ходя почти  всяка година, но умирам от страх докато излеле резултата.. Вие как се справяте със СТРАХА?

# 706
Ходя почти  всяка година, но умирам от страх докато излеле резултата.. Вие как се справяте със СТРАХА?
Старая се, но не се справям много успешно. МИслех си, че като излезе хистологията няма да се страхувам. Не стана. После треперех за първата цитонамазка, после за втората. Сега си чакам притеснено следващия преглед.

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 08:12 от dimana27

# 707
притеснително е, но се опитвам да мисля, че всичко е наред и така й се получава  Peace

# 708
Ммомичета,
аз сьщо чакам пьрвата цито след конизацията и вече сьм в напрежение,само да мине цикьльт ми и ще ида да ме видят....дай Боже да е наред ! И  при всяка следваща  ще бьде така,сигорна сьм,както при всяка една от нас тук.Дано  никога повече няма нова регистрирала се вьв форума с такьв проблем,това ми се ще. Peace

# 709
BOBI1,трябва да минат поне 2,5 месеца от операцията и тогава мисли за цитонамазка.Отдолу трябва да заздравее.А ако си била и със скалпел още повече.

# 710
BOBI1,трябва да минат поне 2,5 месеца от операцията и тогава мисли за цитонамазка.Отдолу трябва да заздравее.А ако си била и със скалпел още повече.

Подкрепям!    Мая, как си?

# 711
Димана, бързо ми мина ентусиазма от добрия резултат.Напират въпроси, въпроси.Как е твоя цикъл.Приключи ли.Доста те поизмъчи.При мене беше доста оскъден.

# 712
Нещата се оправят. Явно е трябвало да се изчистят, но отлепването е било трудно. Потопа почти свършва   Laughing .Въпросите винаги ще ги има. Не ги мисли много. 
 Ето една малка приказка за всички тук/ съжалявам, но не мога да я кача / :
http://funbg.net/e107_plugins/ecards_menu/images/Christmas%20Carol%201024.jpg

# 713
aаз сьм оперирана на 3 окт. и сьм скалпелно,минали са 2 месеца и 3 дена,ама аз тепьрва чакам цикьла и после .......а то ще станат 2 м и половина,а ак оизчакам  след новата година,то  пак ще ми доиде и да не закьснея......абе не знам

# 714
Много е красиво.Искам да съм там.За мен Коледа е сняг и планина.

# 715
Момичета, никой ли не може да ме посъветва..писах, но никой не казва нищо, наистина ще ми е от полза вашето мнение за това какво да предприема, дали това лечение е подходящо според вас и опита ви, и дали да ида и на онколог и кога и при кой..благодаря ви предварително.

# 716
mary4 опитай да зададеш въпроса си тук http://www.bg-mamma.com/index.php?board=69.0 .Отговарят специалисти,докато ние тук споделяме какво сме преживели,но не можем да кажем дали да продължиш или не.Хубаво си решила да отидеш и на друго място,аз лично ще постъпя така преди да предприема следващата си операция.

Момичета ,бяхте писали ,че ви падат конци и то може би около 10 ден след конизацията.При мен няма нищо такова/възможно ли е да съм без конци newsm78/,даже и зацапването ми спря,но кръста не спира да ме боли,за което се учудвам,защото първата седмица след конизацията се чувствах много добре,нищо не ме болеше.А изведнъж започна кръста, и ниско долу също,на моменти толкова силни болки.Но това донякъде си го обяснявам с диагнозата си ,защото четох ,за симптомите,че щом има болки,значи туморът нараства.

В един от предните си постове ви писах рецептата за възстановяване от една моя приятелка - УСМИХВАЙТЕ СЕ НЕПРЕКЪСНАТО.Нека се усмихваме на всичко,на болежките,на резултатите и се надявам да сме по-добре.От ден ден ставам малко по-спокойна,отделям цялото си внимание на детенцето си и гледам да запълвам времето с неща които харесвам за да не мисля за болестта.А и както казах най-хубавото от всичко е ,че ще прекарам празниците със цялото си семейство.

[Не знам дали съм постъпила правилно,но съм малко по-малко виновна,защото моята майка би постъпила по същия начин  bouquetДано занапред сме живи и здрави,за да не се налага да крием нищо! Wink

Затова и споделих  историята си с вас.На мен тепърва ми предстои разговор очи в очи с майка ми,но вече не се чувствам толкова гузна,че скрих някои неща от нея.Има неща,които не знае и никога няма да узнае,но това специално прецених,че не мога да скрия.

dimana27  аз също бях песимист дълго време,докато не се появи дъщеря ми.Започнах да бъда оптимист,да вярвам в доброто,да вярвам че живота ще е по-добър,до момента в който ми взеха биопсията.Още тогава знаех че нещата няма да са добре и така и стана за съжаление.Незнам защо но никога не се излъгвам в интуицията си и това ме плаши.Опитвам се да върна вярата си в доброто и съм сигурна,че ще стане.След всяко зло идва и добро.

Прегръщам ви всички  Hug и пак ви казвам УСМИХВАЙТЕ СЕ  Grinning   bouquet.

# 717
Иве, аз изобщо не видях конци, а съм с два шева.Това не го мисли. не се знае в кой точно момент са паднали.
  И аз съм за усмивките  Laughing !

# 718
Момичета, никой ли не може да ме посъветва..писах, но никой не казва нищо, наистина ще ми е от полза вашето мнение за това какво да предприема, дали това лечение е подходящо според вас и опита ви, и дали да ида и на онколог и кога и при кой..благодаря ви предварително.
Mary4,засега лечението ти е адекватно,не виждам причина да се притесняваш.Прави си колпоскоп и цитонамазка на всеки 3м в близките 6м..за да се следи състоянието,,ако всичко е наред,на всеки 6м.по-нататък.Ваксина не ти препоръчвам да слагаш,както и да правиш нови ДНК.ЗАсега само наблюдавайте измененията с колпоскоп и цитонамазки,ако е наложително и биопсия.Тип 31 не е най-страшното нещо на света,спокойно. Hug

# 719
Здравейте,момичета!
Чак сега успях да прочета какво става на  фронта!
Иве,съжалявам много за лошите резултати,но не се отчайвай!Говоря от собствен опит.И аз имах (или имам) подобно заболяване,но ето ме тук почти готова за поредната битка с предстоящата ми конизация.След лечението ми успях да се оправя и да родя едно прекрасно момченце,което ми дава такава сила сега.Може би пиша малко несвързано,но искам да ти кажа толкова неща!

Общи условия

Активация на акаунт