Отговори
# 210
Упс забравих да питам - ходите ли на запис на тоновете на бебоците... кога трябва да се ходи и колко често. На мен никой нищо не ми е казвал до сега... изобщо не знам къде се прави във Варна, предполагам навсякъде, където има родилни отделения със сигурност правят.

Добро утро на всички ранобудни мами!

Yammy аз малко нямам представа какви са тези тонове и на мен лично досега никой нищо не ми е кавал за тях.Може ли някоя мама да обясни точно за какво става въпрос?И да те питам каква помпа за кърма си взе?

Leny и аз съм така-ако трябва да сготвя нещо или да поизчистя после се чувствам все едно цял ден съм работила като чистачка Rolling Eyes

Желая лек ден на всички! Hug

# 211
 Добро утро и от мен!
 Моята доки ми каза,че вече ще трябва да ходя всяка седмица при нея за запис на тоновете,но чесно казано не съм много наясно за какво точно става въпрос newsm78 . Ще ходя др. седмица в сряда и ще докладвам  Wink
 Иначе за БОЛКИТЕ - наистина са за голяма буква-кръста ми просто отказва вече Tired - едни чинии да измия и прикляквам направо на пода,ужаааас

# 212
  • На брега на реката
 За съжаление така ще бъде, освен че тежи, може и да притиска нещо бебето. На мен поне така ми обясниха, понеже съм с изтръпване само в дясно - кръста, дупето, че ръката понякога, бедрото...пълен пакет.
 Запис на тоновете ми правиха само в 20г.с, когато бях на ФМ. Тогава даже ме шашнаха, че бебето можело да не се храни достатъчно и да е мъничко. Ама ето на, сега сме даже с десетина дни напред.  Rolling Eyes
 Ние решихме само количката да я оставим за след раждането. тука ме стресирахте с тия объркани полове, а сме харесали розовка. Да му се невиди, ще си чакам.  Laughing

# 213
Добро утро мами   bouquet Да се включа и аз с отчет от вчера.
Доста се разочаровах за кой ли път............ Но да почна по ред.
След като бебка до сега винаги си е била с главата надолу, сега точно реши да се обръща. Та сега е седалищно, но доки каза, че не е гаранция, че ще си остане така. Имало време пак да се обърне. Мен това кой знае колко не ме притеснява. Повече ме притеснява това, че ме претупа. Гледа ме точно 2 секунди на видеозона и толкова. С оправданието, че не може да хване главичката и не може да измери дали си отговаря на седмиците  #Cussing out Каза, че коремът ми е бил доста големичък за тези седмици, а аз му казах, че това означава, че добре се грижа за бебока  Laughing
Тоновете не можел да ги измери, защото нямал доплер. Абе общо взето една безсмислена консултация. Много се ядосах  #Cussing out
Единственото нещо от което съм доволна, е че от понеделник съм болничен и вече няма да се връщам на работа  Party Много се радвам за това, защото вече никак не ми се работи. Така, че днес ми е последен работен ден  newsm44
Лек и усмихнат петък от мен  Hug

# 214
Добро утро, раннобудни мами!  bouquet
Петък е Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Хубав и усмихнат ден newsm51

# 215
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро ютро и от мен!   bouquet

Много бих искала да дойда на бебемания, но съм на работа.  Sad  Ще се пробвам и ще помоля да ме пуснат, нооо ако стане ще съм там към 15.00предполагам. Ако нестане ще съм благодарна, ако някоя от вас сподели до към 17.00 какво мисли и има ли смисъл да се бутам утре с Йоана, че няма кой да я гледа и разходките с нея по такива места са доста изморителни. За протокола съм с черен понталон синя буза на райета и дънково яке, ако отида и някой ме разпознае  Wink

Ох нямаме новини от Харем...Как ли са с малката и принцеска!

Ники, тати и Алекс!  Praynig Мисля си и за вас и се моля всеки ден!

Хубав ден ви желая  Hug

# 216
Добро утро,

Какво става с Харем? Не е писала нещо тези дни. Дано всичко е наред.

Нашата Алекс е хванала някаква инфекция и силно се надявам да отмине бързо. Толкова се старае детето. Лекарството, което взима за да и се развиват дробчетата отслабва имунната система и за това хвана инфекция. Сега спряха едното за да лекуват другото.

Стискайте палци да се оправи бързо. Моето сладко момиченце на мама  Praynig Praynig Praynig

А на вас хубавелки много слънчев ден!!!!

# 217
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

За всички любопитни - щом се прибера от Бебеманията, ще кажа какво и как, за да знаете дали да ходите Wink

Иначе за болежките - аз един ден имам, на другия не...
Но така или иначе още толкова малко остава, че не им обръщам внимание  Grinning

Стискам палци на малката борбена Алекс  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

И усмихнат ден на всички   bouquet

# 218
Гевито, Честит последен работен ден! Много издържахте момичета! Аз съм в болничен от един месец и ми много добре така.
За бебеманията съм питала и казаха, че ще бъде само изложение, а няма да може да се купува. В неделя сигурно ще си продват само мострите на колички, столчета....Така е било миналата година. Аз ще отида да разгледам утре. Ще чакам да видя отзиви.
Приятен уикенд на всички!

# 219
Добро утро, тумбачета!  Grinning

Няколко пъти като бях на ЖК идваха големи кореми за запис на тоновете - лягат, слагат им едни колани и из цялата стая се чуват тоновете на бебчето за около 10-20 минути. Резултатът излиза на хартия и причина кардиограма. Дано малко съм разяснила и не съм объркала.  Wink

abel
ще разкажеш, за да знам дали утре да се бутаме и там.  Simple Smile

Ники, нека малката Алекс е най-силното и борбено бебче!   Praynig

# 220
Добро утро на всички!!!
Ники всички се молим за малката Алекс,тя доказа ,че има желание и ще се пребори с всичко.  Praynig
Харем искрено се надявам да не пишеш само защото си почиваш и не се е случило нищо,с тебе сме и всички се молим да сте добре с бебока.
На всички останали лек и спокоен ПЕТЪК и приятен уикенд.

# 221
За Алекс  newsm17

Аз пък днес не съм на работа и след малко яхвам метлата.... Sad

# 222
Велизара благодаря за поздравленията   bouquet  Laughing
За малката , но силна Алекс  Praynig Praynig Praynig Hug
Вярно, че Харем скоро не е писала. Дано да са добре  Praynig
Днес моятя мома е доста буйна и малко взех, че се притесних.
Боли ме главата и ме е страх да не съм вдигнала кръвно и за това да е неспокойна  Sad
Ама то на нас не може да ни се угоди като мърда много се притесняваме, като не мърда пак се притесняваме  Laughing
След малко като отида на работа ще накарам мед. сестрата да ми измери кръвното, за да се успокоя.

# 223
Първо да кажа добро утро, то добър ден вече!  bouquet
После ще ви чета, че от вчера съм ви отървала края Joy hahaha
Успех в последния работен ден на всички.

# 224
С голяма мъка влизам да ви съобщя,че в деня на консултацията се установи,че детенцето ми няма сърдечен пулс и на 22.10 вечерта родих мъртвата си дъщеричка.Днес ме изписаха от болницата и вече съм си  вкъщи.Надявам се скоро да преживея загубата,защото ми е много мъчно.
На всички ви желая живи и здрави декемврийчета.

Общи условия

Активация на акаунт