Отговори
# 225
Харем, съжалявам искрено за загубата и те прегръщам силно.  newsm45

# 226
Харем много съжалявам за загубата ти!!! newsm45 newsm45 newsm45

# 227
Харем,искрено съжалявам за загубата Ви.Сега е времето да се сплотите и взаимно да си помагате.Знам ,че е трудно и едва ли някой може да те разбере но с времето и с повече вяра ще го преодолееш.Бъди силна!!!  Hug

# 228
Божичко Харем много съжалявам за загубата ви newsm45
Защо трябва да се случват такива неща? Много несправедливо smile3515

# 229
Харем как така защо стават такива неща? Искрено съжалявам!

# 230
Харем,много съжалявам за случилото се.незнам какво да ти кажа,защото няма нещо което може да те успокои сега.но трябва да си силна ако не заради друго то поне заради момченцето ти.наистина съжалявам много,прегръщам те
 newsm45 newsm45 newsm45

# 231
  • Бургас
Харем, много съжалявам за загубата ви. Няма какво да се каже в такъв момент. Само който го е преживял знае колко боли.

# 232
Харем, ясно е че каквото и да пишем ще е със сълзи в очите. Присъединявам се към момичетата и искрено те прегръщам, не е справедливо такива неща да се случват, но уви! Confused Cry Надявам се лекарите да са постъпили компетентно и да нямаш съмнения, че това се е случило просто поради някаква причина, знам ли и аз каква, но извън възможностите ти да предотвратиш вече тъжната истина smile3518 Аз ти пожелавам да събереш сили и не след дълго да имате отново бебе, колкото и да ти е трудно да преглътнеш тази мисъл сега! Hug Това, че имаш детенце не те прави по-малко страдаща, в това съм убедена, защото майките не делят децата си! Heart Eyes no

# 233
Харем, много съжалявам за загубата ви! Хубавичко си поплаках. Не е справедливо да се случват такива неща точно с хората които много искат бебче,а други да ги хвърлят по домовете. Бъди силна!

Ники, продължаваме да се молим за малката принцеска, дано се пребори по-бързо с инфекцията.

# 234
  • София
Harem,  съжалявам!
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за твоето малко ангелче!

бъди силна, имаш моята виртуална подкрепа в този труден за теб и твоето семейство момент!
прегръщам те!

# 235
  • София
Харем, мога само да кажа, че искрено съжалявам!  Cry

# 236
Боже Господи   Cry колко ужасна новина,нямам думи,не знам как да изразя съжалението си.Мила Харем,толкова много преживя и не е честно да завърши всичко по този начин.Не мога да си представя болката ти. Ужасно много съжалявам  Cry

# 237
  • София, в момента в любимото ми село Железница
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за малкото ангелче. ПРегръщам те силно Харем. Сигурна съм, че ви е трудно, но се надявам да успеете по-бързо да преодолеете загубата. Сега е момента да поплачете и тъгувате!  Hug

# 238
Харем, толкова съжалявам  Cry

Знам, че каквото и да ти кажем, ще ти е много тежко, но поне знай, че имаш нашата подкрепа. Прегръщам те силно  Hug

# 239
  • На брега на реката
Толкова близки ви чувствам за тия месеци, че всяка една ваша болежка я изпитвам и аз! Харем, нищо не мога да кажа, буцата е застанала на гърлото и не мърда! Ще ти пожелая само бързо да се възстановите от загубата, да сте си сплотени и скоро щастието да ви се усмихне! Целувам те и те прегръщам!

Общи условия

Активация на акаунт