Удължаване на косата- 10

• 64 041
  • 561
  •   1
Отговори
# 120
На мен ми предлагат коси от 300 до 600лв със поставянето.
Дали ще е хубава косата?Евтина ли ви се вижда? Thinking

Незнам обаче дали да си сложа права или начупена... Thinking newsm78
И не искам треси,но май другите вариянти много изтущават косата...какво ще кажете? Rolling Eyes

Весинка,предният ми пост към  evil важи и за теб.По цената няма как да се съди.За кичурите много сме говорели и се оказва че недоволни май няма. Hug

# 121
Heltah, а капсите пак ли си поставят на цял ред или на кичури?

Инка, моята е на треси, така че на цял ред са капсите.
И D&G, моята коса така или иначе си е пършива и не съм забелязала да има косопад някакъв. Освен като сваляме капсите, то си пада косата, която си се е била позаплела през това време.
  Благодаря за разясненията Heltah Hug!А инъче твоите капси силиконови ли са(гумени)?
Не, метални са, мисля алуминиеви, защото са много мек метал, даже с пръсти можеш да го сгърчиш.

# 122
 Вече, съм убедена искам коса от Магама, на кичури, преди това ще си изсветла косата не искам черно вече, никога!

# 123
Вече, съм убедена искам коса от Магама, на кичури, преди това ще си изсветла косата не искам черно вече, никога!

Убедена съм,че ще си повече от доволна. Hug
И да напомня,косата да е Great Lenghs  Hug
И наистина  недей черно,че отърване няма после.

# 124
Казват,че веднъж като си удължиш косата(не с щипки), после цял живот  ще трябва да си с удължения защото собствената коса ставала много зле  ooooh!!Не знам дали е вярно защото аз съм била с шита коса повече от 2 години и като я махнах всичко си беше ok! Като изключим това,че беше спряла да расте през времето в което бях с тресите и около година след това Crazy! Много искам пак да я удължа (по-скоро сгъстя)този път с капси,но се колебая newsm78...Вие какво мислите??? Tired

# 125
Slav4e, нямам търпение Simple Smile 
Или в кафява или русо ще бъде! Hug
В Магама на Витоша има един магазин за перуки, които могат да се пробват. Не е същото като с истинската коса, но може да се добие някаква представа за избора на подходящия цвят!
Така ще си избера новият цвят, за да не си правя излишни експерименти, че и без това ми е много слаба косата Wink

# 126
Slav4e, нямам търпение Simple Smile 
Или в кафява или русо ще бъде! Hug
В Магама на Витоша има един магазин за перуки, които могат да се пробват. Не е същото като с истинската коса, но може да се добие някаква представа за избора на подходящия цвят!
Така ще си избера новият цвят, за да не си правя излишни експерименти, че и без това ми е много слаба косата Wink

Да,там им  е магазина.
Преди да отидеш да си я удължиш,ако нямаш нищо против,драсни ми или тука,или пък на лична да ти кажа каква козметика да си вземеш от салона,и коя да откажеш,че се опитват да пробутват едни неща. Hug

# 127
Непременно Peace

# 128
ami az ve4e dva puti si slagam kosa purviqt put be6e ot dima stil slojiha mi q s kapsi tri tresi mi izleze s slaganeto 1000leva sled 4 meseca re6ih da otida na more i iskah da sam s dalga kosa i tq se sasipa posle si slojih amerikanska na 6tipki 3 reda 500leva i ve4e 10 meseca bez problem a q izpravqm kadrq postoqnno daje q i boqdisah 2 puti

# 129
Момичета от къде да си взема евтини фиби за удължена коса ?  bouquet

# 130
  • Варна
Slav4e_Av4e мерси за инфото. Косата я видях изглежда много жива, пере се, има тук таме по някой бял косъм, гъста е с дебел косъм, права /моята е такава/. Фризьорът ми ми я избра, каза ,че му правели отстъпка. Само дето е 300 лв. Гледах косите и на "Красен стил"  , направо са ужасни в сравнение с тази канадската, пак струват 300 лв. Confused незная какво да мисля вече Thinking Ще се замъкна до Дима стил и ще видя и техните пък каквото сабя покаже Sunglasses

# 131
Момичета има ли някоя от вас, която да я наясно с капсите ?
Доколкото разбрах има два вида, метални и силиконови и не е без значение кои ще си сложиш.  Thinking
Като си купувах косата от Магама, момичето май каза да си искам силиконови Blush
Че те били по-добре за собствената коса.
Но не съм на 100 % сигурна, дали говореше за силиконовите  newsm78
Информацията ми дойде в повече и вече се обърках нацяло  ooooh!

# 132
по добре си сложи силиконови  Peace
от металните много сърби кожата на главата

# 133
За капсите знам, че е по-добре метални, защото силиконовите ти прецакват косъма. Нагряват се и е възможно да се стопят, това при сешоар. а като се топят сами можете да си представите за какво иде реч.

# 134
evil щом фризьора ти,ти я препоръчва,смятам,че трябва да му се довериш.Това че има бели косми между другото е много хубаво.Такива има и в Great Lenghs,не знам как да го обясня,с прости думи,ще ти кажа,те спомагат затова косата да не се заплита. Wink

dimi за капсите не знам,аз не харесвам нито металните,нито другите.Грозни са.Освен това металните им се бели цвета,и остават сребристи.На тъмна коса е ад.На руса слагат бежеви,които също се белят.

Общи условия

Активация на акаунт