Удължаване на косата- 10

• 64 041
  • 561
  •   1
Отговори
# 105
Ами да, значително по-доволна съм. На мен ми се свличат и профилактиката е по-често, но това е заради много тънката ми коса. Иначе не знам при другите момичета с капси как е, но на мен по-малко ми се оплита, отколкото при шиенето. Да не говорим, че става за два часа, а не за 6-7.

# 106
Heltah, а капсите пак ли си поставят на цял ред или на кичури?

# 107
  • Варна
И аз да се цопна при удължените  Wink Коса намерих , 55 см канадска естествена, цената е 300 лв. - треси за 4 реда става въпрос. Как ви се вижда цената? Като чета 1000лв от Дима стил направо си мисля, че ще закупя боклук?

# 108
Ами да, значително по-доволна съм. На мен ми се свличат и профилактиката е по-често, но това е заради много тънката ми коса. Иначе не знам при другите момичета с капси как е, но на мен по-малко ми се оплита, отколкото при шиенето. Да не говорим, че става за два часа, а не за 6-7.

И моята беше с капси и ми се свличаше сравнително по-бързо от на една приятелка,а са ни слагани на едно и също място и от един и същ човек.Освен това се запилиташе и след две седмици стана изключително суха...Общо взето изобщо не съм доволна от косата (не от метода на слагане) и след няма и месец носене сега си седи в шкафа.Не съм решила още какво ще я правя,но със сигурност по нататък ще си взема друга.  Crossing Arms

# 109
А за  вашата собствена коса има ли някакви проблеми след като се махнат капсите ,като косопад например?

# 110

Инка, моята е на треси, така че на цял ред са капсите.
И D&G, моята коса така или иначе си е пършива и не съм забелязала да има косопад някакъв. Освен като сваляме капсите, то си пада косата, която си се е била позаплела през това време.

# 111
Айде и аз на отчет  Grinning

Днес се върнах на щанда на Магама в панаира, с идеята да си слагам коса на стикери Аркос.
Оказа се обаче, че като метод на поставяне това наистина е най-доброто,
но като качество на косата - не! 
Имаха още по-качествена коса на треси, която все ми дърпаше очите ! Thinking
В крайна сметка избрах нея !  Peace

Освен косичката си купих и четка за коса, шампоан и балсам на ALCINA !  Hug
Спряла съм се на метода с капси.
Сега остана да избера салон в Пловдив,
където да отида да ми я сложат, да ме боядисат (има разлика в цвета на
тресата и моята коса) и съответно да ме подстрижат.

Момичета препоръчайте салон, където да поставят хубаво коси и където после да мога да ходя за поддръжка !  Praynig

# 112

Инка, моята е на треси, така че на цял ред са капсите.
И D&G, моята коса така или иначе си е пършива и не съм забелязала да има косопад някакъв. Освен като сваляме капсите, то си пада косата, която си се е била позаплела през това време.
 Благодаря за разясненията Heltah Hug!А инъче твоите капси силиконови ли са(гумени)?

# 113
dimi Айде честито. Grinning
Значи съм се оказала права с предположението че косата може да не е качествена за тази цена. Hug

# 114
  • при Arctic Monkeys
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=153437&pid=8630527
ето ги моите космИ  Simple Smile
не са от най-качествените, явно, но косата стои естествено и не си личи, че не е моя, което ми беше главното желание. сега ме е яд, че ги накарах да изрежат тооолкова много  Tired

# 115
karmacoma косицата ти е супер newsm74

# 116
dimi Айде честито. Grinning
Значи съм се оказала права с предположението че косата може да не е качествена за тази цена. Hug

Slav4e_Av4e Мерси! Да ! Права беше ! Hug
Повечко пари дадох, но за качествена коса  Grinning /то времето ще си покаже де, дали е качествена/
Смятам вторник, сряда най-късно да съм я сложила... и ще се похваля със снимки.

# 117
  • Варна
Някой ще ми отговори ли моля? Sad

# 118
И аз да се цопна при удължените  Wink Коса намерих , 55 см канадска естествена, цената е 300 лв. - треси за 4 реда става въпрос. Как ви се вижда цената? Като чета 1000лв от Дима стил направо си мисля, че ще закупя боклук?

Някой ще ми отговрори ли моля? Sad

Видях въпроса ти,но наистина няма какво да ти отговоря.Предполагам и с другите е така,няма как да съдим,единствено по цената,без да сме запознати с косата.Няма едностранен отговор,може да е хубава,но може и да не е.Е,примерно с Дима Стил,или пък Магама няма как да се сравнИ,но това не значи че няма хубави коси за 300лв.Това,което аз искам да ти кажа само е,че косата не е естествена,а фабрична,но има страхотни такива коси.На тебе как ти се струва,видя ли я,заплита ли се,капе ли,гъста ли е? 4 реда също е много относително,защото редовете навсякъде са различни,къде по-гъсти,къде по-рядки.Аз имам  коса,дето е три реда,самоединият е двоен,а моя приятелка е с 9,и изглеждат едни и същи.

# 119
На мен ми предлагат коси от 300 до 600лв със поставянето.
Дали ще е хубава косата?Евтина ли ви се вижда? Thinking

Незнам обаче дали да си сложа права или начупена... Thinking newsm78
И не искам треси,но май другите вариянти много изтущават косата...какво ще кажете? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт