Удължаване на косата- 10

• 64 645
  • 561
  •   1
Отговори
# 240
аз пък никаква разлика в цвета нямам с моя, направо да не повярваш. и в моята има тук-там бели косми, защо така? и какво спомагат балите косми против заплитането? Rolling Eyes

Не знам точно с какво ,вече не мога да го обясня,но са от материал,който спомага за това.Трябва и да са малко по-дебели от другите.

# 241
До колкото моята фризьорка ми каза за капсите те ръждясват, а косата където е била захваната с капсата придобивала заленикав цвят от това! Моята коса е шита! И мен в началото ме убиваше ама свикнах. Единственото нещо което много ме нервира е че като ми се омазнят корените много ме сърби косата там където е шита иначе е супер!

# 242
Преди около 3 години бях си сложила кичури с метални капси в Дима Стил,самите кичури бяха супер,но капсите...просто едвам ги изтърпях и 1 месец   smile3511 .За това сега толкова се колебаех дали да се удължа пак с капси,но този път гумени(уж щадяли много )...и така да е някак не ми се рискува вече!Просто прекалено много се разочаровах от тези капси в Дима-та.На треси съм била в продължение на 2 години постоянно!!!Слагала съм си и кичури с кератин.Сега от година и повече съм без удължения и съм най-доволна!!! smile3521 Вярно е,че понякога ми се прищява  да съм с дълга и буйна грива(както до скоро),но не ми се иска отново да ставам роб на една коса (защото каквото и да си говорим трайното удължаване изисква грижи ).Чувството да прокараш пръсти през косата си без да напипаш някой шев или метална пластина е страхотно Laughing!!!Чувството да измиеш косата си без да внимаваш да не се случи нещо също е страхотно,чувството да оформиш собствената си косичка за 15 минути също не е за подценяване...Ето заради това аз се отказвам от удължаването надявам се завинаги!!!А на всички,които все пак са се решили да го направят пожелавам късмет  Hug,завиждам ви за това,но аз просто нямам нерви вече ooooh!!

# 243
Здравейте момичета , преди 4 дена си взех коса, но вече имам проблем Sad Първоначално като ми я направиха в салона изглеждаше много добре, но сега когато си измих косата за първи път и я сложих съвсем не изглежда така добре. Всмисъл моята коса изглежда зле, някак си се надига и си личи супер много. Понякога имам чувството, че от влагата. Освен това моята няма блясъка, който има допълнителната коса и така много си личи. Надявам се че ще ми дадете съвет, защото харесвам новата си придобивка и нямам търпение да се фукам с нея. Simple Smile)) Но на този етап май изглеждам смешна Sad

# 244
И чувството да можеш да си изсушиш собствената коса за 5 минути, а не да я продухваш 50, за да изсъхнат тресите...  bouquet

# 245
И чувството да можеш да си изсушиш собствената коса за 5 минути, а не да я продухваш 50, за да изсъхнат тресите...  bouquet
   Абсюлютно  Peace!Слушах онзи ден по телевизията ,че късата коса е водеща модна тенденция за сезона,а прическите  каре и боб продължават да са хит...Е и аз се зарибих яко(чакам да докарам цвета който искам)и се клъцвам веднага Hug!Дължината на Heltah ми допада,а също и бретона Peace!!!

# 246
Аз пък преди да си удължа косата се сушех по 100 часа,все неможе да застане както искам,нервирам се,но откакто я удължих се родих и от към сушене и от към прическа. Simple Smile

# 247
Извинявам се за невежеството, ама каква е тази прическа боб? Laughing

# 248
Извинявам се за невежеството, ама каква е тази прическа боб? Laughing
Като твоята на аватара. Другото име на каре.
Чакаме снимки Wink

# 249
Аз пък преди да си удължа косата се сушех по 100 часа,все неможе да застане както искам,нервирам се,но откакто я удължих се родих и от към сушене и от към прическа. Simple Smile
Сериозно ли Rolling Eyes?И сега какво те улеснява?

# 250
Ето я и моята косица Wink.http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6092141
купена преди година от Пловдив-3 реда с шнолки

# 251
Ето я и моята косица Wink.http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6092141
купена преди година от Пловдив-3 реда с шнолки

Косата ти е невероятна просто. CrazyРядко така ми е харесвала коса. Heart Eyes Супер естествено седи.Може ли да попитам колко сантиметра е,изобщо не мога да видя одокъде е твойта.Също и от къде от Пловдив я взе,колко парички?

# 252
Аз да си призная уж в събота се снимах ли снимах и нето на една снимка не ми се вижда хубаво косата. Днес специално ще трябва да се занимая с това.
ПС: Не знаех, че това е боб-прическата. Мерси.  bouquet
ПС2: Лилинчо, страхотна коса. Wink

# 253
Благодаря момичета!никога не се бях сещала да я измеря Embarassed-48см.-2 реда.беше преди 1 год и помня ,че беше близо 300 лева.незнам точно от каде е купена -препорачаха ми фриз,отидох и му казах че искам нещо което не изисква толкова грижи и така...Беше малък фриз.салон,ама помня улицата-"стадион" Grinning.той се погрижи косата да е макс.близко до моята като цвят,структура и т.н

# 254
lilincho страхотна косица  Hug

Общи условия

Активация на акаунт