Удължаване на косата- 10

• 64 643
  • 561
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Не следя темата, моля кажете ми има ли промяна в цените на тресите за последната година?
В какъв диапазон вървят в момента?

# 256
  • гр.Варна
Ето я и моята косица Wink.http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6092141
купена преди година от Пловдив-3 реда с шнолки

е точно това ми трябва и на мен-моята естествена коса изглежда по този начин,с подобни къдрици , до раменете е ,има обем ако е с щипки(или шнолки -разяснете ми моля,каква е разликата) въобще няма да се забелязват .Искам само такава дължина .
Бихте ли ми препоръчали какво е най-подходящо в моя случай ?  newsm78

# 257
Момичета - обещаната снимка. Не е хубава - правих, струвах, въртях, ама не можах да се снимам сама добре. Каквото съм снимала, давам го. Wink Все пак се вижда косата де, поне мъничко.

# 258
Heltah,имаш много  свежо излъчване Hug!Между другото на тази снимка ми харесваш повече,от колкото на аватара Wink!А косата ти с каква дължина е,до къде ти е?

# 259
Heltah newsm74 а какви очи самооо  Crazy

# 260
Heltah-мноого красиви очи!Приличаш ми на Тайра Банкс Simple Smile
Аника81-благодаря ти!
Мarianik-моята естествена коса е как да кажа...-много податлива.Барзо се изправя и лесно се накадря.В случая на снимката има савсеееем малко пяна за коса,а редчетата коса стояха на ролки една вечер.По принцип е чуплива така че не и трябва много да се накадря.Като махна ролките я разресвам с мокра ръка и готово!
Щипки или шнолки-все тая Grinning

# 261
Аз пък преди да си удължа косата се сушех по 100 часа,все неможе да застане както искам,нервирам се,но откакто я удължих се родих и от към сушене и от към прическа. Simple Smile
Сериозно ли Rolling Eyes?И сега какво те улеснява?

Ами сега ми е по-лесно да се изправям със сешоара..Като искам да е чуплива я оставям просто сама да си изсъхне или си я усукам отстрани,лягам си и на сутринта си имам готови буклички. Mr. Green Съхне бързо,колкото и без кичурите.На морето тази година ми беше супер,обикновено друга година там от влагата все съм като ритана зелка в главата,но това лято изглеждах много по-добре. Flutter

# 262
Благодаря ви момичета за хубавите думи. Вероятно ще ви разочаровам, но моите очи са си кафяви със зелени пръски. Не са цвета от снимката.
Иначе косата е 45 см, или поне беше, защото 2-3 см я скъсихме. Горе-долу до под гърдите се пада в момента, леко етажирана.

# 263
  • Варна
Ами, като гледам Heltah получило се е с карето и удължаването  Peace И пак, като простите да питам  Embarassed наложи ли се да ти скасят твоята коса много?
Снимка отзад можеш ли да пуснеш моля Wink

# 264
Heltah newsm74 а какви очи самооо  Crazy
А аз щях да пиша какви устни самооо Heart Eyes Peace Laughing
Ама и на каре си си хубава Peace. Абе то хубавият кон.... Wink
А на лилинчо косата изглежда много естествено, сякаш не е удължавана , а си е нейна. bowuu

# 265
Здравейте момичета!
Продавам естествена коса дълга 55см направена от 2 метра треса!един двоен и два тройни реда!Косата е много хубава пращам снимки!търсете ме на thepinkpanther@abv.bg ili skype bebsyty_pink

# 266
Ще пусна като успея да снимам както трябва, обещавам. Wink
А иначе - да, наложи се да я кръцнат с бръснача, за да влезне по-добре в другата. Определено се подкъси.

# 267
  • Варна
Благодаря Heltah   Hug чакам снимки  Wink

# 268
Момичета дайте мнение за косите  на cristan of roma??

# 269
Момичета дайте мнение за косите  на cristan of roma??

Моя позната е доволна, аз като бях последният път в салона им, видях косите - 200лв струваха тресите и изглеждаха много добре.

Общи условия

Активация на акаунт