Удължаване на косата- 10

• 64 633
  • 561
  •   1
Отговори
# 270
една моя приятелка съ6то си бе6е вzимала от тях в Пловдив и много ми ги бе6е хвалила  Simple Smile някой zнае ли дали ги има и в София  newsm78

# 271
mmomi4eta, бихте ли дали някой друг савет как да подуржаме косата през зиматаа и да я запазим възможно "най-лъскава" Simple Smile
благодаря предварително Simple Smile

# 272
Маски, течни кристали...

# 273
# 274
Здравейте,сигурно сте обсъждали,но все пак ако някой прояви интерес- дали имате мнение за косите от този сайт,защото май на него съм се спряла. http://angelhair.free.bg/Extend%205.html и по-специално на тази коса
Благодаря Praynig

# 275
ей далгокоски.... айде сабудете се Simple Smile
идват празници... време е да распуснем далгите коси да направим някоя друга шармантна при4еска и т.н. айде насам насам Hug  bouquet

# 276
Здравейте момичета продавам коса на треса - права, тъмно кафява, дължината и е 45 см. Цената е 200 лв. Носила съм я 5 месеца и  е като чисто нова, просто аз вече съм руса и си взех нова. Взимала съм я от тук http://krasiva-kosa.com/product_details.php?category_id=78&item_id=131. Можете да я сравните купила съм я за 430 лв. Ако някой се интересува да ми пише на : kralicata99@abv.bg

# 277
Ако някой се интересува от каде да си намери коса аз мога да ви намеря всякакъв вид естествена коса на разумни цени

# 278
Аре стига с тия реклами вече. Stop

# 279
Здравейте дългокоски !
Дъщерями е пощуряла да си удължава косата с шнолки. Изчетох доста в темата, но пак да помоля за съвет по отношение на поддържането. Разбрах че трябват маски и течни кристали може ли да ми препоръчате марки

# 280
Кристали- UNA на Rolland.
Маски, шампоани и балсами най-добре специално за удължени коси. В никакъв случай продукти против пърхут и за мазна коса, както и продукти с протеини.  Никакво ресане когато косата е мокра, никакво миене с гореща вода, нека да е с хладка.
От кой град сте?

# 281
Ооо любимата ми темичка.. Кво правите дългокоскии?

Аз да кажа, че косата ми е малко занемарена.. нямам време Sad
Но ще намеря тези дни ТРЯБВА!

# 282
Ооо любимата ми темичка.. Кво правите дългокоскии?

Аз да кажа, че косата ми е малко занемарена.. нямам време Sad
Но ще намеря тези дни ТРЯБВА!
Heart Eyes
Ами занемарихме и темичката.
Да намирате време всички, че ще се разправяте с мен.

# 283
Само информативно, този продукт подходящ ли е и за удължена коса?
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=71&products_id=595

# 284
Кристали- UNA на Rolland.
Маски, шампоани и балсами най-добре специално за удължени коси. В никакъв случай продукти против пърхут и за мазна коса, както и продукти с протеини.  Никакво ресане когато косата е мокра, никакво миене с гореща вода, нека да е с хладка.
От кой град сте?
Много ти благодаря ! От Габрово, като се знае че сме свидливи да ни се чуди човек че и за коси даваме за пари Simple Smile
а тези кристали от къде ги купуваш, в смисъл от фр.салон или магазин

Общи условия

Активация на акаунт