Удължаване на косата- 10

• 64 630
  • 561
  •   1
Отговори
# 285
Кристали- UNA на Rolland.
Маски, шампоани и балсами най-добре специално за удължени коси. В никакъв случай продукти против пърхут и за мазна коса, както и продукти с протеини.  Никакво ресане когато косата е мокра, никакво миене с гореща вода, нека да е с хладка.
От кой град сте?
Много ти благодаря ! От Габрово, като се знае че сме свидливи да ни се чуди човек че и за коси даваме за пари Simple Smile
а тези кристали от къде ги купуваш, в смисъл от фр.салон или магазин

Joy. Hug Попитах, защото ако бяхте от София, можехме да упътим нанякъде ако се налага, за продуктите.

Само информативно, този продукт подходящ ли е и за удължена коса?
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=71&products_id=595

Аз не съм го използвала, като гледам не би трябва да има проблем, щом е против заплитане.

# 286
  • София
Totally*Av4e да те питам нещо знаеш ли от къде е косата на андрея, наскоро я видях и много ми харесаа аз нали съм решила да сменям гривата, че откакто съм на тези щипки да съм я сложила не повече от 10 пъти  Embarassed

# 287
Totally*Av4e да те питам нещо знаеш ли от къде е косата на андрея, наскоро я видях и много ми харесаа аз нали съм решила да сменям гривата, че откакто съм на тези щипки да съм я сложила не повече от 10 пъти  Embarassed

На Андреа не знам, знам на Златка обаче, която според мен е много по-хубава и по-естествено седи. Имай предвид, че Андреа има ужасно много редове по нея.Не знам дали си я видяла посред бял ден,или някъде на участие, но по принцип като няма участия се разкарва с два мижави реда, които са супер редки. Честно казано нейната коса никога не ми е харесвала, на клиповете е пресилена,на живо е леш. Blush И все пак, може би е от "Фетиш" защото си прави косата там. Но следващото нещо, което е, е че там на известните слагат съвсем други  коси от на нормалните хора, и отношението е коренно различно от това на обикновените клиенти.  Ами общо взето това е. Crazy

# 288
  • София
Av4e за златето хич не се бях сетила да нейната доста добре изглежда
на участие я мернах и изглеждаше добре  newsm78

# 289
Тя  на участия слага сто реда още, през деня е ужас. Даже съм се чудила не се и вижда. Rolling Eyes
Иначе на Златка е от Пловдив, ако ти върши работа, да ти казвам и по-нататък....

# 290
  • София
их, този пловдив
не ми върши работа , но тенкс  Hug

# 291
Кристали- UNA на Rolland.
Маски, шампоани и балсами най-добре специално за удължени коси. В никакъв случай продукти против пърхут и за мазна коса, както и продукти с протеини.  Никакво ресане когато косата е мокра, никакво миене с гореща вода, нека да е с хладка.
От кой град сте?
Много ти благодаря ! От Габрово, като се знае че сме свидливи да ни се чуди човек че и за коси даваме за пари Simple Smile
а тези кристали от къде ги купуваш, в смисъл от фр.салон или магазин

Joy. Hug Попитах, защото ако бяхте от София, можехме да упътим нанякъде ако се налага, за продуктите.
И пак да попитам от фриз. салони ли се купуват или от магазин, за да знам къде да разпитвам ?
и друго понеже не може да се намери съвсем точният цвят кое е по добре да се боядиса собствената коса или  допълнителната?

# 292
По принцип и от двете места. Зависи в града ви къде ще ги има.

# 293
Привет момичета Hug
Я кажете на удължените коси по-бързо ли хваща боя отколкото на собствената коса или по-трудно newsm78 Мисалта ми е ако я боядисам дали да си чакам 30-40мин. или по-рано да я мия Rolling Eyes

# 294
Аз нямам идея, никога не съм боядисвала, и не са ми боядисвали.Само дано косата е хубава, да не стане на петна.
 Hug

# 295
Totally*Av4e   , би ли ми казала от къде е косата на Златка , страшно ми харесва - и косата и Златка  Crazy  Peace

# 296
Totally*Av4e   , би ли ми казала от къде е косата на Златка , страшно ми харесва - и косата и Златка  Crazy  Peace

От Beauty Forever,салона срещу Новотела.

# 297
Привет момичета Hug
Я кажете на удължените коси по-бързо ли хваща боя отколкото на собствената коса или по-трудно newsm78 Мисалта ми е ако я боядисам дали да си чакам 30-40мин. или по-рано да я мия Rolling Eyes

Зависи от косата и от боята, но би трябвало да ''хваща'' по същия начин, както и естествената.

# 298
ще си слагам коса тия дни, та за това се зачетох в темата!Май ще я шия това е!

# 299
Сега се сещам да попитам нещо, понеже много ми го хавлят шампоана "Фитовал", аз като си удължа косата дали ще мога да го използвам? Някой има ли яснота по въпроса? Да не вземе да ми съсипе екстеншъна?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт