Удължаване на косата- 10

• 64 571
  • 561
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте!
Аз съм нова в темата обаче от скоро съм се навила много да си сложа коса,защото ми е тънка.Само,че не знам с каква форма точно,защото понякога косата ми е къдрева отдолу,друг път е чуплива..А и сега разбрах,че имало и присаждане на кичури..незнам  ще поразпитам пък ще видим какво ще стане.. Thinking

# 421

ооо определено е по-различно от тресата... и като осещане и като всичко... да 150 кичура са ама все пак да не забраваме че моята коса е много много каса и мисля че май ми трябват още ... а иначе тя сега е супер права и ласкава зашото още не е измита и е мината незнам колко пати с преса... може и заради това да ми се струва така и смятам да я измия и да видя какво ще стане и ако още не е както искам.... маи ще слагам още... и за цвета и постригването немога да кажа.. аз си знам каде е мойта и за мен си личи и то май много..

Може би ще трябва да добавиш още, щом ти е къса.Аз мойта я сложих точно преди 1г.,тогава мойта си коса беше до раменете.Сложих 150 бр. кичури и след месец,след няколко измивания установих, че не ми стои добре горе, където трябва да се слее с мойта и си добавих още 26 кичура.Есествено зависи от гъстотата и дължината на косата,аз тогава вече имах 176 кичура.8 месеца след това на поправката сложих 120 кичура щото мойта беше пораснала и нямаше нужда от толкова много вече.Гъста и къдрава ми е косата и няма смисъл да слагам за обем,та само за дължина си сложих.
Измий си косата няколко пъти и виж как ще ти стои когато си я изправиш и когато я начупиш и ще видиш ако някъде има нужда от още кичури.
Мен като ме изправят в салона,винаги ми се струва по-рядка от когато се изправя в нас сама. Hug

# 422

ооо определено е по-различно от тресата... и като осещане и като всичко... да 150 кичура са ама все пак да не забраваме че моята коса е много много каса и мисля че май ми трябват още ... а иначе тя сега е супер права и ласкава зашото още не е измита и е мината незнам колко пати с преса... може и заради това да ми се струва така и смятам да я измия и да видя какво ще стане и ако още не е както искам.... маи ще слагам още... и за цвета и постригването немога да кажа.. аз си знам каде е мойта и за мен си личи и то май много..

Може би ще трябва да добавиш още, щом ти е къса.Аз мойта я сложих точно преди 1г.,тогава мойта си коса беше до раменете.Сложих 150 бр. кичури и след месец,след няколко измивания установих, че не ми стои добре горе, където трябва да се слее с мойта и си добавих още 26 кичура.Есествено зависи от гъстотата и дължината на косата,аз тогава вече имах 176 кичура.8 месеца след това на поправката сложих 120 кичура щото мойта беше пораснала и нямаше нужда от толкова много вече.Гъста и къдрава ми е косата и няма смисъл да слагам за обем,та само за дължина си сложих.
Измий си косата няколко пъти и виж как ще ти стои когато си я изправиш и когато я начупиш и ще видиш ако някъде има нужда от още кичури.
Мен като ме изправят в салона,винаги ми се струва по-рядка от когато се изправя в нас сама. Hug

тъкмо това мисля да направя днес... да се изкапя и да се направя сама и да видя как ще е и ако все още не ми харесва ще ида за още Simple Smile  Hug
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩЕНА НА НОВАТА ГОДИНА НА ВСИЧКИ
изпратете старата с усмивка и посрещнете новата с още по-голяма Simple Smile

# 423

eto ti kordinati 0888544002 и 0878544002 казва се христина на оборище 11 се намира.
да при нея има коса, но аз лично не сам я виждала а ако искаш кичури трябва да и кажеш няколко дена по-рано понеже и ги достават от някаде

10Х

# 424
няма защо
Simple Smile

# 425
Яна, дай мила една снимка да видим как е. Laughing

# 426

Simple SmileЗдравейте и от мен, поизчетох от темичката да някъде и много ми се иска да си удължа косата и бих помолила вас за съвет- каква треса да избера/понеже съм се ориентирала към треса/.Аз съм с чуплива коса до раменете и искам да я удължа с около 40см.Колко реда според вас ми трябват, 2 или 3 ?Мисля да я поръчам от интернет, но не знам какво точно да търся и да избера.
 Благодаря предварително, ако някой ми отговори и ме посъветва с нещо, пращам и снимки, които току-що направих сама.

http://media.snimka.bg/1735/009725589.jpg
http://media.snimka.bg/1735/009725590.jpg

# 427
iori не бих казала че нета е най-доброто място за коса. Според мен трябва да си на принципа- Око да види, ръка да пипне. Една коса няма как да я прецениш по снимка. Аз лично само това мога да дам като съвет за коса от нета. За други неща бих дала, само да мога. Hug

# 428
  • при Arctic Monkeys
тук не съм много съгласна.
да види и да пипне, ама някой, който му разбира, слагал си е и ги чува нещата.
защото аз като видях и хал хабер си нямах, каква полза?! никаква...
извадиха ми тресата от един пакет, избрах си цвета и туй то. като не разбираш, и да гледаш и да зяпаш, същата работа.
след като почнах да се занимавам с косата, разбрах, че всъщност е смесена - има и тънки и по-дебели косми (може и изкуствени влакна да има), косата е остра, трудно се обработва и т.н.
сега ако си избирам коса, няма да е така, но...
съвет от мен - гледай да си избереш коса, сходна не само по цвят, ами и структура  с твоята, да е мека на пипане и в краищата, че да не се белосваш после като мен.
аз мисля, че всичко евтино, което се продава тук са китайски коси, обработени и боядисани.
успех!

# 429
karmacoma а от сайт, даже цветът правилно може да не нацели. Wink Друго си е да я пипне,дори и да не разбира, да прокара пръсти да види каке съвс заплитането, може и да я разтърси хубаво да види как ще се заплете,и ще се оправи ли като прокара пръсти през нея.Изобщо много по-добре от една картинка.Ще види косата мека ли е,или не, ще види колко е рядка, защото от тряса до треса има разлика,и то такава че имам приятелка с 9 реда на косата, които седят, като три реда от една моя коса,която не нося.Гъстотата е различна.

# 430
  • при Arctic Monkeys
какви са тези 9 реда??
такова нещо пък не съм виждала  ooooh!

# 431
какви са тези 9 реда??
такова нещо пък не съм виждала  ooooh!

Три тройни реда.
Никога не можеш да разбереш че са толкова обаче, ако не си я питала примерно.Изглежда съвсем нормално,просто са много редки. Затова казвам че трябва да се види. И е различните са с различна гъстота. Както казах- мои три единични, са като 3 тройни нейни.

# 432
 HugБлагодаря за съветите, отказах се вече от нета, ще си купя от салон или магазин, като намеря повечко време / ще се похваля и ще пусна снимки тогава/
 Това ще ми бъде първата "коса" и се надявам да я избера правилно и да стои хубаво и естествено.
 Още веднъж благодаря и ще пиша като се подновя. newsm53

# 433
Яна, дай мила една снимка да видим как е. Laughing

da дам ама като нямам как да дам  Simple Smile  Hug
в понеделник отивам за още 50бр и после пускам обещявам  Peace Hug

# 434
момичета здравейте,

сгъстих си косата с много кичури, но са лепени
реших да премина на щипки, за да мога сама да ги свалям и слагам
знам, 4е ги има в магазините за перуки и в фриз. салони /магама, дима стил../, но те са в центъра и нямам време и възможност да отида до там?
Знаете ли къде в районите на Младост мога да намеря такива?
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт