Удължаване на косата- 10

• 64 574
  • 561
  •   1
Отговори
# 405
Яна, звънна ли там душко,какво казаха?Има ли свободни,или да търся друг. Hug По принцип понеже видях косата ти, от бяодисване ти нужда няма да имаш, кичурите са си както трябва.Единствено ако ти прецениш, ще се боядиса нещо по твоята. Оформянето  не е нищо, на мен за него не са ми взимали пари, рязват от тук от там и е готово. Така че слагането на косата и боядисване ако решиш.70лв е боядисване но на цялата коса, заедно с удължената. А ти ея няма да боядисваш, понеже ти е на кичури,както бях аз.

званях ама го намеше фризора който се занимава с това и утре пак ще званна...надявам се да успея да се впиша до 31-ви  Praynig
а иначе аз съсъ сигурност ще имам нужда от боядисване понеже моята си коса е доста по светла... а като гледам като цвят кичурите даже май са същите като твойте.. newsm78  bouquet
надявам се утре да успея  Peace

# 406
Ето малко снимки от мен! На снимките не се вижда много добре но дано ви харесат!

# 407
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9638189 айде и аз да се покажа -гледайте косата не физиономията (ям и ме снимат)

# 408
Славче, мила в тоя салон се оказа че слагат коса само не редове...  ooooh! Sad
търсенето продулжава...

# 409
айде сега всички дружно да стискат палци,
намерих салон и довечера отивам....
за по 1лв. на кичур... дано да стане добре...  Praynig Peace

# 410
# 411
# 412

СТИСКАММММММММММММ-да покажеш снимки после Flutter

# 413
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile много дълги коси,много нещо.  Simple Smile

# 414

Кво стана? newsm78
Аз съм януари на поправка.

# 415
ми немога да преценя... някак си ми е много по-радка отколкото с тресите и още немога да свикна...иначе маи стои добре... само трябва да ида да ми се направят още руси кичури...някак си като знам каде е мойта коса и имам чувството че всички я виждат и че е грозно... ама стига сам говорила ще се снимам и ще покажа... иначе сам доволна като цяло мяцката беше много мила и доста усилия положи Simple Smile

# 416
ми немога да преценя... някак си ми е много по-радка отколкото с тресите и още немога да свикна...иначе маи стои добре... само трябва да ида да ми се направят още руси кичури...някак си като знам каде е мойта коса и имам чувството че всички я виждат и че е грозно... ама стига сам говорила ще се снимам и ще покажа... иначе сам доволна като цяло мяцката беше много мила и доста усилия положи Simple Smile

Ти досега не беше ли на кичури?Ако ти се струва рядка,да не би да трябва да добавиш още кичури,ако си сложила 150 бр както казваше,би трябвало да е добре.Може да ти се струва рядка и защото не е същото като с тресите,усещането е различно.И не се притеснявай,ако няма разлика в цвета на твойта и удължената и е подстригана добре,няма начин някой да види къде свършва твоита и къде започва другата.При мен поне ефекта е супер,даже по-скоро ми е трудно да ги убедя че съм с удължения и трябва да си покажа спойката,на тези които не са ме виждали без косата. Mr. Green

# 417

ще ми пратиш ли някакви координати на мацката, а коса при нея има ли? в смисъл от къде да си взема коса, която се слага на кичури, а не на треса? ако искаш може и на лична

# 418

ще ми пратиш ли някакви координати на мацката, а коса при нея има ли? в смисъл от къде да си взема коса, която се слага на кичури, а не на треса? ако искаш може и на лична

eto ti kordinati 0888544002 и 0878544002 казва се христина на оборище 11 се намира.
да при нея има коса, но аз лично не сам я виждала а ако искаш кичури трябва да и кажеш няколко дена по-рано понеже и ги достават от някаде

# 419

Ти досега не беше ли на кичури?Ако ти се струва рядка,да не би да трябва да добавиш още кичури,ако си сложила 150 бр както казваше,би трябвало да е добре.Може да ти се струва рядка и защото не е същото като с тресите,усещането е различно.И не се притеснявай,ако няма разлика в цвета на твойта и удължената и е подстригана добре,няма начин някой да види къде свършва твоита и къде започва другата.При мен поне ефекта е супер,даже по-скоро ми е трудно да ги убедя че съм с удължения и трябва да си покажа спойката,на тези които не са ме виждали без косата. Mr. Green

ооо определено е по-различно от тресата... и като осещане и като всичко... да 150 кичура са ама все пак да не забраваме че моята коса е много много каса и мисля че май ми трябват още ... а иначе тя сега е супер права и ласкава зашото още не е измита и е мината незнам колко пати с преса... може и заради това да ми се струва така и смятам да я измия и да видя какво ще стане и ако още не е както искам.... маи ще слагам още... и за цвета и постригването немога да кажа.. аз си знам каде е мойта и за мен си личи и то май много..

Общи условия

Активация на акаунт