Удължаване на косата- 10

• 64 492
  • 561
  •   1
Отговори
# 60
Виж,в много градове има салони с табели на Магама,но просто предлагат тяхни продукти и работят с тяхни продукти.Мен ако питаш,мини си през салона на "Хан Апсрух" и потърси Пепи,разпитай го за всичко което те интересува.Той е дясната ръка на шефката и е супер специалист!

# 61
може ли ниакой да ми каже каде да си купя ама наистина естествена коса в софия

# 62
От Магама. Mr. Green

# 63
да ти кажа косата която съм си взимала от там не мога да кажа че е съвсим естествена последния път ми сложиха редове за обем които се разпаднаха за 2 месеца а струваше 700 лв и е едва 30 см дали не знаете на друго място чувала съм че ниакъде се порачват

# 64
zashto ne otidesh v dima stil SHTE SI DOVOLNA

# 65
да ти кажа косата която съм си взимала от там не мога да кажа че е съвсим естествена последния път ми сложиха редове за обем които се разпаднаха за 2 месеца а струваше 700 лв и е едва 30 см дали не знаете на друго място чувала съм че ниакъде се порачват

Измисли лъжата наново.В Магама не предлагат треси по 30см.

# 66
действително косата беше по дълга но трябваше да се постриже иначе нямаше смисъл от нея и резултата е 30 см

# 67
аз се интересувам дали не знаете някъде на друго място да предлагат екстеншъни от естествена коса но наистина 100% тези които си слагахме преди 7-8 години тогава наистина косите като че ли бяха естествени

# 68
Уточнявай тия неща обаче.Защото ти си писала- 700лв за едва 30см. Stop Такова чудо няма. Naughty Да не говорим,че по цената съдя,че не си си сложила европейска коса,а азиатска.Great Lenghts примерно е най-добрата коса в света дето се вика,така че няма как да имаш оплаквания ако беше с такава.

аз се интересувам дали не знаете някъде на друго място да предлагат екстеншъни от естествена коса но наистина 100% тези които си слагахме преди 7-8 години тогава наистина косите като че ли бяха естествени

Търси си от човек.

# 69
ти да не работиш там

# 70
ако е така да мога да те поразпитам повече поне да е професионално защото приятелки само ми препоръчват един или друг метод

# 71
ако е така да мога да те поразпитам повече поне да е професионално защото приятелки само ми препоръчват един или друг метод

Извинявай,помислих,че е заяждане.
Въпреки че не работя там аз,или някои от другите момичета,от доста години минават различни коси през ръцете ни,и много от нас могат да ти дадат компетентен съвет по някой твой въпрос.

# 72
мисля че точно тук може да си дадем полезна информация Simple Smile

# 73
извиниявай че не сме се разбрали но нали знаеш някои неща много прехвалени................а наистина имам нужда от свестна коса може да съм претенция но нямам нерви от опити а ще се налага да изглеждам добре без подръжка около 2-3 месеца немога да се доверия на салоните в чужбина и много ще съм ви благодарна за информация

# 74
  • при Arctic Monkeys
извиниявай че не сме се разбрали но нали знаеш някои неща много прехвалени................а наистина имам нужда от свестна коса може да съм претенция но нямам нерви от опити а ще се налага да изглеждам добре без подръжка около 2-3 месеца немога да се доверия на салоните в чужбина и много ще съм ви благодарна за информация
какво ще правиш в чужбина 2-3 месеца с тази коса?  Wink
моите фльорци-приятелки са много доволни от Дима стил, направо възхитени. косите им са хубави, наистина. аз не можах да си позволя цената, обаче...

Общи условия

Активация на акаунт