Удължаване на косата- 10

• 64 038
  • 561
  •   1
Отговори
# 90
dimi   Hug   Hug   Hug

Еми виж сега,по принцип аз съм с тънък косъм.Разлика при мен нямаше между мойта коса и другата.Не знам,защо са ти препоръчали Аркос.Лично на мен не ми харесва метода. Blush Иначе е значително по-евтин.Първо защото косата не е Great Lengths ,а някаква друга.Аз първо държа на качествената коса.Освен това,някак си не ми допада и самият начин на слагане.Но ти сама трябва да си прецениш.Като пари е по-изгодно.Ти обаче говори ли и за поправки и т.н. Как се маха тая коса,как се слага,колко време може така да се маха и слага.А ако обърна внимание,какви са цените на кичурите?

# 91
Slav4e_Av4e, в момента в който аз бях на щанда, сваляха стикерите на едно момиче,
така че видях как става поправката. Само пръскат с един спрей и се отлепва.  Grinning
Много е просто и лесно и въобще не и оскубаха нейната коса !

Слагането също е много просто и за 40 минути ще съм готова (ако се реша на този метод)!

В момента на щанда нямаха Great Lengths, за да я видя,
но ми дадоха моб. тел и ми казаха, че ако държа на Great Lengths
мога да им се обадя днес до края на деня и ще ми я доставят утре  Peace
За цена - приблизително 1000 лв за 100-120 бр., защото моята коса е рядка и тънка.

# 92
А и още нещо !
Момичето ми каза, че ако искам кичури Great Lengths, ще се наложи самите кичури да ги разделят на две,
защото ми е много тънка косата !  Crazy
А това ще усложни и ще ни забави още повече !

# 93
dimi друго ме интересува.Като ги махнат тия стикери веднъж,могат ли да се сложат пак същите,да не стане така,че повече тоя стикер да не се лепи.Това провери ли?

Иначе съвет от мен,не се връзвай за Great Lengths,ако няма да ти я слагат те,а просто ще я доставят.И друго,100-120 кичура са ужасно малко.Моята коса е рядка,тънка,и изобщо,явно като твоята,и първият път бях с 150 кичура,а вторият вече с 186.Не си заслужава за 100кичура,малко ще са ти. Hug

А и още нещо !
Момичето ми каза, че ако искам кичури Great Lengths, ще се наложи самите кичури да ги разделят на две,
защото ми е много тънка косата !  Crazy
А това ще усложни и ще ни забави още повече !

Shocked Shocked Shocked
Имаш ли твоя снимка,да ми покажеш на лична,да видя каква ти е косата? Blush

# 94
Стикера се използва многократно !  Peace

Сега ще изровя и ще ти пратя снимка на лични  Peace

# 95
Стикера се използва многократно !  Peace

Това е много добре. Grinning
Джоли ми разказваше един ден,за една мацка със стикери и ми каза,че й е била много добре,така че ако искаш направи се.Цената е добра.Ако и косата е хубава- супер.

# 96
  • при Arctic Monkeys
цената си е направо супер.
догодина съм на панаира (живот и здраве), пък ако ще да се разчуе. Crossing Arms

# 97
догодина съм на панаира (живот и здраве), пък ако ще да се разчуе. Crossing Arms

Ако толкова държиш и в салона може да си сложиш стикерите,не чак да чакаш догодина.Само ще си платиш и слагането,ама по принцип то на стикерите не е много. Wink

# 98
  • при Arctic Monkeys

Ако толкова държиш и в салона може да си сложиш стикерите,не чак да чакаш догодина.Само ще си платиш и слагането,ама по принцип то на стикерите не е много. Wink
е, нали си имам сега косМи с щипки. докато не се проскубят няма да ги оставя. взех да свиквам да ги поддържам и слагам, но в началото наистина бях в шок  Tired

# 99

е, нали си имам сега косМи с щипки. докато не се проскубят няма да ги оставя. взех да свиквам да ги поддържам и слагам, но в началото наистина бях в шок  Tired

Верно,че ти си имаш. Blush
Иначе сега как е косичката,доволна ли си?

# 100
Идната седмица слагам косата. Просто да се похваля, накрая намерих време. Ще опъвам транспаранти и ще правя мексиканска вълна, че ми писна от тая моя перушина. Sunglasses

# 101
Идната седмица слагам косата. Просто да се похваля, накрая намерих време. Ще опъвам транспаранти и ще правя мексиканска вълна, че ми писна от тая моя перушина. Sunglasses

Ще има ли снимчици? Laughing Hug
А я кажи повече,откъде е косата,каква е,колко парички,всичко. Laughing

# 102
Ще има като открадна един апарат отнякъде, ама понеже се очертава едно парти ще се намери. Моя кучето го бутна и сега снима всичко негатив. Шашава работа. Егати оффтопика направих.
КосЪтЪ вече е дърта, втора-трета година вече. Но я слагам само зимно време. 45 см е, беше тъмно руса, когато я взех, сега е патлажданово нещо си. Взета е от ES, дано така се пише, иначе не е слагана там. Цената тогава беше 300 кинта, с връзки. Wink Първите пъти я шихме, последните минахме на капси, че ми се схваща задника да седя сто часа.

# 103
Е,супер.Значи ще чакаме снимчици. Laughing

# 104
Ще има като открадна един апарат отнякъде, ама понеже се очертава едно парти ще се намери. Моя кучето го бутна и сега снима всичко негатив. Шашава работа. Егати оффтопика направих.
КосЪтЪ вече е дърта, втора-трета година вече. Но я слагам само зимно време. 45 см е, беше тъмно руса, когато я взех, сега е патлажданово нещо си. Взета е от ES, дано така се пише, иначе не е слагана там. Цената тогава беше 300 кинта, с връзки. Wink Първите пъти я шихме, последните минахме на капси, че ми се схваща задника да седя сто часа.
Би ли ми казала дали си доволна от метода с капси newsm78

Общи условия

Активация на акаунт