Удължаване на косата- 10

• 64 072
  • 561
  •   1
Отговори
# 135
Ще я сложа с капси  Peace!!!От всичко казано от вас стигнах до този извод...Ясно е,че щипките най-малко увреждат,но не ми се занимава всеки ден с тях  Crossing Arms....То ако ще е с щипки по-добре с перука Laughing

# 136
Интересно защо говорите само или за шиене или за капси.И пъро шиенето никой не е казал че трябва да е цялосто.Най-нормалното нещо е,на всеки ред,с една кукичка да бъдат извадени примерно на 5 места кичурчета,и се завързват с малко конче,нищо вредно,нито лошо.Защо сте решили,че има само цялосто зашиване.Капсите се слагат така,изваждат се тия кичурчета на няколко места и се слага капсичка,или пък кератин,или с кончето.Лично аз съм за кончето,а капсите ги мразя под всякаква форма,и са грозни и са наудобни.

# 137
Интересно защо говорите само или за шиене или за капси.И пъро шиенето никой не е казал че трябва да е цялосто.Най-нормалното нещо е,на всеки ред,с една кукичка да бъдат извадени примерно на 5 места кичурчета,и се завързват с малко конче,нищо вредно,нито лошо.Защо сте решили,че има само цялосто зашиване.Капсите се слагат така,изваждат се тия кичурчета на няколко места и се слага капсичка,или пък кератин,или с кончето.Лично аз съм за кончето,а капсите ги мразя под всякаква форма,и са грозни и са наудобни.

Съгласна съм относно капсите.Ако знаех,че така ще ме сърби главата щях да избера друг начин,а и си права,че им се бели цвета.Моите от тъмни,като ми ги свалиха бяха станали светло кафеви  Sick Идеални за моята черна коса..Честно казано първоначално бях доволна от начина на поставяне,защото не ми се налагаше да я махам и слагам постоянно,сега обаче като ви чета си мисля,че не трябваше да избързвам и да се информирам по-добре

# 138
Момичета, ако косата не е супер качествена както всички знаем най-доброто за BG е в Магама, при постоянното поставяне няма ли опасност да се изтощи по-бързо и да стане "за коша"
Някои има ли мнение по-въпроса?

# 139
Момичета, ако косата не е супер качествена както всички знаем най-доброто за BG е в Магама, при постоянното поставяне няма ли опасност да се изтощи по-бързо и да стане "за коша"
Някои има ли мнение по-въпроса?

Аз имам пак. Blush Mr. Green
Преди това,да ти кажа че ми липсваш много,ама нещо имам проблем със скайпа.Като го оправя,ще ти пиша. Heart Eyes Hug
Ако си сложиш косата за постоянно,това значи на всяко миене на твоята да миеш и нея,следователно да я сушиш и всичките процедури,и така точно си става за коша по-бързо. Laughing
Твойта косичка как е,всичко наред ли е? Hug

# 140
Момичета вие ще ме откажете от капсите  Confused
В четвъртък имам час за фризьор да си слагам косичката...
мислех да е с капси, но вече взех да се колебая дали да не поискам да ми я пришият но не цялата, а само на места  newsm78

Slav4e_Av4e, момичетата от Магама ми препоръчаха метода с капсите, като ме посъветваха да не се навивам на шиене, защото според тях това бил "най-първобитния начин" на прикрепяне на коса и понякога се налагало кичурите с помощта на които е направено пришиването да се отрежат !  ooooh!
А с капсите, при поправката с помощта на клещите се чупи капсичката и се измъква кичура...

И още нещо :
Много ли сърби от капсите ?  Crazy Това постоянно ли е или е само първите дни докато свикнеш ?

# 141
dimi може да е най-първобитен,но за мен е най-добре.Или пък кичурчето с малко кератин да се закрепи.Никога не са ми ги рязали след това,спокойно си се махат.В йраен случай и то рязане да се стигне,това са толкова малки кичурчета,че не е проблем.Ако трябва да говорим сериозно капсите за спане за милиард пъти по-неудобни,освен това ако се слагат с пистолет пречупват косъма много неприятно,белят се и започват да проблясват в косата,и сърбят. Mr. Green Нека да е първобитен с шиенето. Laughing На най-широкият ред имах 5 зашити.Не съм имала никакъв проблем.Можеш да пискаш с шиене,може с кератинче,всъщност зависи в салона какво предлагат.

# 142
Искам да покажа две снимки,на коси удължавани на КИЧУРИ.Но просто да видите разликата,когато е със капси (в случая не са метални) и една с кератинче.

С кератин:

Ето сега капси:

Ето една мацка,добре удължена.
Косата й тука се вижда до къде е :

И ето я удължена:

# 143
Искам да покажа две снимки,на коси удължавани на КИЧУРИ....

Сега ако покажеш и подобни снимки, но с треси ...  Mr. Green цена няма да имаш !
Нали в случая говорим за треси !

# 144
Можеш да поискаш с шиене,може с кератинче,всъщност зависи в салона какво предлагат.

Slav4e_Av4e , на мен ми се иска да съм добре информирана предварително и да знам точно какво искам, преди да отида в салона.
Пък ако не предлагат този вариант, който аз ще избера, ще отида в друг салон !

# 145
Ето на треси,ама рядко има снимки,затова само една

# 146
Ето на треси,ама рядко има снимки,затова само една

Това май ми харесва повече.  Grinning
Практикува ли се често точно този метод на удължаване или ще ме гледат като полезно изкопаемо в салона, докато обяснявам какво искам  Mr. Green

# 147
Не мога да те разбера,какво значи практикува ли се? Това си е треса,сложена с зашиване.Снимката е от сайта на Дима Стил,така че се практикува и още как. Ако им е трудно да шият и предпочитат с пистолета по една капча е друг въпрос.
Предните снимки нищо че са на кичури,ги сложих точно за да видиш колко е грозна една капса в сравнение с един кератин.

# 148
eto edno klipche na edna  macka sus strashno krasiva udaljena kosa na kichuri ujasno mnogo mi haresva moqta e na tresi  no zapo4vam da se zamisqm za sledva6tata mi  kosica vuzmojnostite za razkrasqvane na kosata s kichuri spored men sa po golemi za6toto ne moje6 da si sloji6 tolkova na visoko tresa ili pone taka si mislq http://www.youtube.com/watch?v=z8uzDM0eRa0

# 149
eto edno klipche na edna  macka sus strashno krasiva udaljena kosa na kichuri ujasno mnogo mi haresva moqta e na tresi  no zapo4vam da se zamisqm za sledva6tata mi  kosica vuzmojnostite za razkrasqvane na kosata s kichuri spored men sa po golemi za6toto ne moje6 da si sloji6 tolkova na visoko tresa ili pone taka si mislq http://www.youtube.com/watch?v=z8uzDM0eRa0

Пиши на кирилица.
Мацката е със супер коса.Малко по малко ще разберете защо аз така хваля кичурите.

Общи условия

Активация на акаунт