Удължаване на косата- 10

• 64 683
  • 561
  •   1
Отговори
# 165
аз пак не съм разбрала мила,
ти нали беше с кичури преди да си ги махнеш, преди тях ли си била на треси?

Ще те бия,сто пъти съм ти разказвала.
Преди кичурите съм била на треси и то няколко пъти.Иначе ако не съм била как ще говоря тука за треси,за слагането им и т.н.

# 166
sorry за невежеството ми, ама нали знаеш "коса разте, акал не идва"  newsm78

# 167
абе видях аз че си много начетена по-въпроса, ама нали знам че си ми умничка и знаеш много за удължените коси и се обарках, какво да правя
едно голамо ИЗВИНЯВАЙ  Praynig  bouquet

# 168
не само ти... ама и аз нищо неразбрах.....
момичетата които са с коса за постоянно на треси (ако има такива), ще споделят ли с нас как спят?

az si  spqh sas spusnata kosa i ne mi prave6e vpe4atlenie samo purvite dni e stranno dokato svikne6

# 169
dobre de .... не се ли заплита... знам, че зависи от косата ама аз сега съм си с мойта, която е доста каса.... и въпреки това като стана съм като в небрано лозе ..... да не казвам Simple Smile

# 170
Slav4e_Av4e когато си била на треси, как ти бяха поставени ? С кератин, с пришиване или с капси ? Или си опитала всички начини ?

# 171
Славче да знаеш дали в МАГАМА правят редове с моя коса или някъде на друго място.

# 172
Slav4e_Av4e когато си била на треси, как ти бяха поставени ? С кератин, с пришиване или с капси ? Или си опитала всички начини ?

С двата варианта на пришиване,и цялостно,и като на снимката от сайта на Дима стил на места.И с кератин.С капси беше моята приятелка,и от там вече знаех негативите,тя си махна косата много бързо,и си я сложи с припшиване и се роди.Иначе косата й беше хубава,но я убиваха капсите,освен това,тя е с черна коса,капсите бяха черни,обаче се олющиха,станаха сребристи и се виждаше нещо пробляскващо в косата й. Sick

Славче да знаеш дали в МАГАМА правят редове с моя коса или някъде на друго място.

Правят и в Магама,и в Дима.Другият ти вариант е да отидеш при перукер. Grinning

# 173
С двата варианта на пришиване,и цялостно,и като на снимката от сайта на Дима стил на места.И с кератин.С капси беше моята приятелка,и от там вече знаех негативите,тя си махна косата много бързо,и си я сложи с припшиване и се роди.Иначе косата й беше хубава,но я убиваха капсите,освен това,тя е с черна коса,капсите бяха черни,обаче се олющиха,станаха сребристи и се виждаше нещо пробляскващо в косата й. Sick

Мила от кое си по-доволна ... от шиенето или от кератина Hug  Simple Smile

# 174
Славче имаш ли представа колко излиза и дали знаеш някой перукер.много ти благодаря ти си като справочник сигурно ще ти досаждам още Grinning

# 175
iana.baby само не съм доволна от цялостоното шиене.Но като е така на места както на снимката,дали зашито или с кератин няма значение.В крайна сметка това са малки кичурчета и няма значение,няма какво да направят толкова.То и капсите няма какво да направят проблема е че просто не са удобни и това че се белят.

magiv2 В Магама е 80лв за шеф на един ред.По принцип при перукерите би трябвало да е по-евтино,но не съм от София,и не съм запозната с перукерите там и къде да те насоча. Confused

# 176
Славче много ти благодаря то за тия пари не си заслужава на друго място,а да знаеш някой да е ползвал къдрава на Great lenghts и дали издържа аз много отдавна съм си слагала но не се връзваше с мойта тя беше много леко чуплива.Ще занеса мойта за плетене там и ще кажа как е

# 177
Славче много ти благодаря то за тия пари не си заслужава на друго място,а да знаеш някой да е ползвал къдрава на Great lenghts и дали издържа аз много отдавна съм си слагала но не се връзваше с мойта тя беше много леко чуплива.Ще занеса мойта за плетене там и ще кажа как е

Косата на Грейт лентс е чуплива по принцип.Като ти я слагат е права,изправена е,но при намокряне си става чуплива. Grinning

# 178
eto edno klipche na edna  macka sus strashno krasiva udaljena kosa na kichuri ujasno mnogo mi haresva moqta e na tresi  no zapo4vam da se zamisqm za sledva6tata mi  kosica vuzmojnostite za razkrasqvane na kosata s kichuri spored men sa po golemi za6toto ne moje6 da si sloji6 tolkova na visoko tresa ili pone taka si mislq http://www.youtube.com/watch?v=z8uzDM0eRa0

Това като гъстота и структура много прилича на естествената ми коса, която се наложи да отрежа малко под раменете. Сега искам да си я върна. Тази с какво е удължена с пришиване или с кератин. Разбрах вече, че капсите ги отричате. И още един въпрос: при положение, че момичето от клипа има доста изкуствени кичури и е като гъстота като моята, когато на мен ми зашият коса, няма ли да заприличам на кошер в главата? Shocked
Ето ви и да се посмеете с една кикимора, която преди коса и цици е трябвало да си оправи физиономията
http://www.youtube.com/watch?v=54qaomAD_Nc&feature=related

# 179
Тази с какво е удължена с пришиване или с кератин. Разбрах вече, че капсите ги отричате.

Коса удължена  на кичури няма как да е с пришиване.Как мислиш се зашива кичур? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт