Удължаване на косата- 10

• 64 673
  • 561
  •   1
Отговори
# 210
а ти кажа те не ми споменаха 80 лв явно това е за тези които си слагат от азиятските нали ги обшиват допълнително ,решила съм за сега ще сложа от"мерцедеса"  Grinning на косите и ще се изправям проблема ми е че исках къдрава и готина коса но нестава за сега а и някой ако се сети за перукер ще съм много благодарна

Ама чакай сега.Ти нали си си намерила коса от човек.Какъв Грейт Лентс.А и Грейт лентс имат на кичури.А азиатските и другите,няма значение,то все е треса,отгоре трябва да се зашие.
Сега последно ти каква коса имаш,и за какво търсиш перукер,защото се омотах. Crazy

# 211
Още малко ще ви поизнервя с един въпрос Laughing Wink Нали може?
Въпросът ми е към тези, които са пробвали и двата метода за удължаване. Кое ви е по удобно за носене? Коса на кичури или на редове? В смисъл при кой от двата метода скубе по-малко при ресане? И имам едни подозрения, че там където са съединени собствената и чуждата коса измиването е много трудно. Изобщо промени ли по някакъв начин ежедневието ви заради косата. Говорим само за постоянното удължаване. Преди време бях на плитки и доста зор виждах точно с миенето. А съхненето беше 9дена 8часа Laughing Затова и ги махнах на 20я ден.

Аз съм била с всичките мотеди,без капси,била съм и с негърски плитки,но то вече е съвсем различно,нищо общо с удължаването.Косата се мие еднаква.В смисъл няма разлика между кичурите и тресите са измиването,.Няма причина поради която твоята коса да не се мие.То не е като плитките,те обвиват твоята коса,и вътре няма как да бъде измито.Тука няма такова нещо.Съхненето при тресите е по-трудно,защото където е шева съхне по-бавно,при кичурите няма тоя проблем.За скубане и двете не са ме скубали мен.Ресането е нормално,има четки са удължени коси,но аз съм се ресала винаги с всичко,даже и със забраненият тънък гребен. Laughing
А аз да се похваля,ще се подстригвам на каре. Mr. Green

# 212
Славче купих коса от едно момиче да ти кажа 200-е 190 и нещо грама е и  е кадрава и естествено руса направо късмет и искам да я запазя зящото не съм имала от много време такава затова искам на редове иначе на кичури за сега ми е по удобно много отдавна съм слагала редове .а да неговорим че се чудя дали да я шия или с капси.обадих се в това ателие и утре ще я занеса

# 213
Поздравявам те за решението за каре но ако искаш пробвай да ти оставят дълъг и много филиран бритон много яко става до скоро бях така но при мене е проблем защото косата ми е докта чуплива и общо взето през ден я изправям даже си добавих кичури на темето за  обем нали знаеш с удължена коса как се филирва получи се страхотно

# 214
......................А аз да се похваля,ще се подстригвам на каре. Mr. Green
:shock:Kaквооо? Аз ли съм се объркала нещо, но май писа някъде, че скоро пак си се удължила newsm78
Иначе поздравления. Аз много харесвам карето и мислех също да се клъцна така. Обаче цял живот съм била с дълга коса и не знам как ще се възприема.
Благодаря ти за отговора  bouquet Много ми беше важно това за поддръжката Peace

# 215
Не.Аз след няколко години с удължена коса,си я махнах.И от скоро съм без коса. bowuu

# 216
Е да остави я малко да си почине Peace

# 217
Е да остави я малко да си почине Peace

Не,тя няма нужда от почивка.По-скоро малко промяна за мен.

# 218
# 219
# 220
не точно, на страницата има още много неща..... има едно смешно като топка и едно дето се закперя отзад на главата със щипки и мрежа..... аби доста интересни неща.... ама какво е качеството не се знае...
аз сега имам коса..много шарена при това ама по-нататък ще видим Simple Smile

# 221
Утре ще се окосявам, събота-неделя пускам снимки. Laughing Laughing

# 222

Защо много шарена ? Фризьорката не можа да докара цвета ли ?  newsm78

# 223

Защо много шарена ? Фризьорката не можа да докара цвета ли ?  newsm78

NE az taka iskah....
imam ruso-jalti i ruso-beli ki4uri,
също така и 4ерни и светло кафяви кичури.... а самата коса е пепелно руса Simple Smile
не знам дали можеш да си го представиш...тези дни пак ще се снимам и пускам снимките  Whistling

# 224
Heltah,ще чакам да видя промяната ти  Peace!Аз също утре или в други ден отивам да си я сложа косата...с капси( силиконови) ooooh!!Фризьорката ми предложи този начин и неще да чуе за друг... Tired Много се притеснявам дали няма да съжалявам после,цял ден това ми е в главата  newsm78.Хайде разубедете ме или ме подкрепете,че вече не знам какво да правя....?!?

Общи условия

Активация на акаунт