Удължаване на косата- 10

• 64 655
  • 561
  •   1
Отговори
# 225
Абе слагай, пък ще видим. То ще си покаже дали ти е удобно или не. Пък в крайна сметка винаги можеш да отидеш и да я махнеш. Wink

# 226
  • Варна
Въпрос към Heltah това на аватара ти ли си ? Питам, защото и моята прическа е с тази дължина в момента, а ми казаха, че ще трябва да позачакам с удължаването поне месец Thinking

# 227
Много се притеснявам дали няма да съжалявам после,цял ден това ми е в главата  newsm78.Хайде разубедете ме или ме подкрепете,че вече не знам какво да правя....?!?

Ами аз ще се опитам да те разубедя.  Naughty
Направих тази грешка вчера. Отидох и си сложих косата с капси.  ooooh!
Не се харесвам въобще. Не ми направиха цвета същия и си личи от километри. Подстригването също не го направиха като хората... а за капсите да не говорим  Crazy
Убиват, зверски сърбят... А колко пари ми взеха .....
 Така съжалявам, че го направих !  Confused
Сега уговарям мъжа ми да вземе едни клещи и да чупи капсите, за да я свалим,
че не ми се връща в салона, зарекох се, че на тия мизерници няма да им дам повече и 1 стотинка!

# 228
Дими, в кой салон те подредиха така и колко ти струва всичко? Shocked
Убеждавам се, че най-добро е удължаването с кератин или на редове. Не че си удължих вече косата, но от това което чета Peace

# 229
Аз си взех от тези кичури със щипките и съм доволна Rolling Eyesно от тази постоянната не бих си сложила, защото собствената коса много страда от това и се задушава

# 230
Дими, в кой салон те подредиха така и колко ти струва всичко? Shocked
Убеждавам се, че най-добро е удължаването с кератин или на редове. Не че си удължих вече косата, но от това което чета Peace

В салон "Наоми" - Пловдив ме подредиха така.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И ме обрулиха 72 лв  само за поставянето #Crazy  #Crazy  #Crazy
И аз бях на треси! Не се лъжете ! Поне това е моето мнение !

Току що мъжа ми ми свали тресите с помощта на клещите  Peace
Олекна ми на главата и вече съм доволна! Не бих си сложила коса за постоянно
никога повече ! Ама никога ! По никакъв метод !

Ще си нося косичката на щипчици и това е !

# 231
Малее, тъкмо се бях навила за трайно удължаване и ме вкарахте в размисли и страсти. Накрая ще почна да пиша в темата за тривитамола, пък Crossing Arms Wink

Пуснете някакви нови снимки , бе новите дългокоски Hug

# 232
Въпрос към Heltah това на аватара ти ли си ? Питам, защото и моята прическа е с тази дължина в момента, а ми казаха, че ще трябва да позачакам с удължаването поне месец Thinking
Аз съм, мила.  bouquet

Аз се удължих вчера, днес ще снимам, утре ще качвам. Понеже бях на каре и трябваше да се направи по-плавно преминаването от едната коса към другата и сега съм още по-офъкана. Laughing Laughing

# 233
Мале хора...ужас,знам си аз,че няма да съм доволна с тези капси ама като ги поръчах вече...? ooooh! ooooh! ooooh! .Ами освен да отида и да кажа,че се отказвам от тях макар,че ще се наложи да си ги платя Tired.На щипки никак не ми е удобно за това реших да я правя за постоянно,но както изглежда няма да я слагам Crossing Arms

# 234
  • при Arctic Monkeys
така като ви чета направо се ужасих от тези капси. защо избирате този метод? Rolling Eyes
да кажа за себе си, че вече се сафирясах и си поставям косата без проблем. навик му е майката. на всичкото отгоре днес си сложих само двата реда и се харесвам повече, някак пи-леко ми е на главата и по-добре стои. то малкото парче е със съвсем мъничко коса, но имам чувството, че ще падне всеки момент, понеже е най-долу на главата  Simple Smile
яд ме е само, че се скуби доста косичката като я реша  Rolling Eyes пада по някой и друг косъм.
на всичкото отгоре и моята пада в моменнта, сезонно, а са спряли вноса на Фито  Close
сега си купих едни ампули, смятам да си взема и тривитаминол.
довечера щу пусна снимки (ако не ме домързи  Simple Smile)

# 235
  • Варна
Аз съм, мила.  bouquet

Аз се удължих вчера, днес ще снимам, утре ще качвам. Понеже бях на каре и трябваше да се направи по-плавно преминаването от едната коса към другата и сега съм още по-офъкана. Laughing Laughing
Благодаря ти   bouquet за инфото. И аз съм на каре, ама сигурно затова са ми казали да изчакам, че да могат да ме острижат после и да ми нагласят мойта към удължената коса  newsm78 Айде давай снимки да се порадваме Wink

# 236
Еееее снимки,,снимки а никои не пуска да гледаме Crossing Arms Whistling

# 237
Kолко трябва да е минималната дължина на косата за да се удължи
при коса с дължина на някои места 4-5 см дали ще стане?

# 238

Направих тази грешка вчера. Отидох и си сложих косата с капси.  ooooh!
а за капсите да не говорим  Crazy
Убиват, зверски сърбят... А колко пари ми взеха .....
 Така съжалявам, че го направих !  Confused

Не слушате старото радио като ви казва. Laughing Не са удобни,точно това им е кофтито,друг проблем нямат.
Иначе не са ти взели много пари,даже никак.Но капсите са кофти нещо.
За цветът и т.н.,ще се изравни,от първият път не винаги става,ако е била разликата между цветовете голяма. Hug
Сигурна съм,че всичко ще се оправи. Heart Eyes

# 239
  • при Arctic Monkeys
аз пък никаква разлика в цвета нямам с моя, направо да не повярваш. и в моята има тук-там бели косми, защо така? и какво спомагат балите косми против заплитането? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт