Удължаване на косата- 10

• 64 623
  • 561
  •   1
Отговори
# 300
Сега се сещам да попитам нещо, понеже много ми го хавлят шампоана "Фитовал", аз като си удължа косата дали ще мога да го използвам? Някой има ли яснота по въпроса? Да не вземе да ми съсипе екстеншъна?  Thinking

Мий си само твойта с него,прекалено е силен за тресите. Peace

# 301
 Hug хаха наистина си много бърза в отговорите! БЛагодаря ти! Ама как така да си мия само мойта коса, нали ще отиде и по удължената???

# 302
Hug хаха наистина си много бърза в отговорите! БЛагодаря ти! Ама как така да си мия само мойта коса, нали ще отиде и по удължената???
Hug
Твойта е в горната част, мажеш си я по нормален начин, то част ще потече върху другата,когато се миеш, но не е проблем,важното е да не нанасяш на тресите от него.Аз винаги съм с различни шампоани,защото на моята едни действат добре, на удължената други. Мажа косата,даже си я навивам на кок горе,и удължената мажа с нейните си продукти.Дори и с балсама и маските е така.

# 303
10х ще видим как ще е с удължената

# 304
А някой да ми каже, шампоани за удължена коса, но ако може да са по-популяни /в смисъл да се намират лесно/ по аптеките или по козм. магазини

# 305
А някой да ми каже, шампоани за удължена коса, но ако може да са по-популяни /в смисъл да се намират лесно/ по аптеките или по козм. магазини

Чак толкова достъпни няма да са. Но ако Магама ти е удобно място,виждам че си от София, мога да ти кажа кои да си вземеш от там,цената е 6лв за 500мл,и на шампоана и на балсама. Има и от 1литър по-големи опаковки- 13лв.

# 306
Под достъпни имах впредвид, не цената, а намирането им! Благодаря ти за отговора, наистина цената също не е без значение! Щото аз работя на Аерогара и до центъра рядко слизам през деня, за това питам, но ще намеря време! 10х

# 307
Под достъпни имах впредвид, не цената, а намирането им! Благодаря ти за отговора, наистина цената също не е без значение! Щото аз работя на Аерогара и до центъра рядко слизам през деня, за това питам, но ще намеря време! 10х

Аз точно за намирането казах достъпни.По аптеки няма да намериш. Затова,не за цените, те не са скъпи по принцип. Салона работи до към 19 часа може и след това, и там можеш да намериш,тяхни са, правят ги в Пловдив специално за салона,и собственичката е казала от какви съставки да са. Изкарват много дълго време,и косата е супер с тях.

# 308
браво супер! А с тях мога да си мия и естествената коса нали? 4е ми се струва доста досадно и обвързващо да си мия косата с два вида шампоани както ти правиш? Ама ако се налага... Всъщност ще пробвам и ще видя как ми се отразява на мойта коса, ти едва ли ще знаеш? хи хи най вероятно е индивидулано за всеки тип коса!

# 309
браво супер! А с тях мога да си мия и естествената коса нали? 4е ми се струва доста досадно и обвързващо да си мия косата с два вида шампоани както ти правиш? Ама ако се налага... Всъщност ще пробвам и ще видя как ми се отразява на мойта коса, ти едва ли ще знаеш? хи хи най вероятно е индивидулано за всеки тип коса!

Ами на мен не ми действаха добре на моята коса, иначе съм ги пробвала. Но не ми допадаха,освен това за мойта си взимам и професионални шампоани, и т.н. и не исках да ги заменям примерно. Пробвай и прецени сама. Hug

# 310
Някой боядисвал ли е екстеншъна? Проблема е че няма подходящ цвят който да съвпада с естествената коса. И според мен е по добре един път да се боядиса екстеншъна и край, а не всеки месец да си боядисваш собствената косата за да ти е като екстеншъна. Вие момичета какво мислите?

# 311
За какъв цвят става дума?

# 312
тъмно русо към кестеняво но със опушен отенък и леко сивее. Според флизьорката много интересен и рядък цвят
как мислите дали екстеншъна ще се скапе ако се боядиса

# 313
тъмно русо към кестеняво но със опушен отенък и леко сивее. Според флизьорката много интересен и рядък цвят
как мислите дали екстеншъна ще се скапе ако се боядиса

Зависи от екстеншъна.

# 314
как да се избере екстеншън който е подходящ и с каква боя амонячна или безамонячна

Общи условия

Активация на акаунт