здравей,catnadeen.до около 1г. имах надежда 4е ще се оправи,въпреки 4е д-рите не ми даваха никакви надежди,но ве4е виждам 4е не са ме излъгали за нищо.всеки родител иска здраво дете,никои не иска да приеме истината,но аз я приех и ве4е като 4ели не вярвам в 4удеса.йивота ми се срна в мига в които ми казаха-вашето дете никога няма да проходи,да говори,няма координация на движенията,не следи с поглед,не се обръща към нас като и говорим.отна4ало ядеше по4ти вси4ко,но за кратко време,сега пие само едно сухо мляко,тежи 8кг. и е като скелет.засегнато и е и дишането не диша равномерно.преди време пиеше конвулекс около 1г. от които спираше да диша по около 5-6пъти на ден.връщала съм я към живота с изкуствено дишане и сърде4ни масажи.беше кошмар ,ужас да виждаш как си отива и да се 4удиш дали ще можеш да я спасиш,но след 1г. мъ4ения литвиненко махна сиропа и тя спря с този ад.в софия ходих преди няколко мес. и там ме удариха като с 4ук като ми казаха-за нея всеки ден е божи дар.блаодаря на вси4ки мами които са с нас,и ние сме с вас и стискаме палци на вси4ки.засега стига.
Здравей Veborana!Мога да ти препоръчам за наддаването Фризубин.Веско го яде от 9 месеца и е наддал близо 1 кг. което за неговото заболяване е дори много добре.Но е скъп 1 шише от 500гр е 8лв.Не зная дали се сещаш за Веско той е със сигдрома на Волф Хиршхорн ти си ми писала в моята тема.Относно уврежданията на цнс той е със хипоплазия на корпус калозум.Нежеланието му за ядене идва точно от цнс.Потази причина се храни с гастростома от 7 години.Не се отчайвай Веско е на 10 години и тежи 8 кг.Бъди силна и се бори господ ще ти помага.Ние от 10 години се борим за живота на Веси но аз вярвам че господ бог ще ми помага и ще ми даде сили да се боря с трудностите.Кураж мила и не се предавай.
Препоръчани теми