Покажете си хола / споделете идеи-3

• 99 969
  • 412
  •   1
Отговори
# 180
Да го направи пак публиче и аз искам да го видя.  Simple Smile
Peaceи аз искам да го видя  Praynig

# 181
Момичета,благодаря за милите думи!
Крисси, дивана наистина е много удобен, това беше основното изискване за дивана( имам проблеми с гърба) и да е със свалящи се калъфи.Моделът го има и като двойка и тройка и фотьойли , първоначално бяхме поръчали такива, но заемат повече място и сменихме за ъгъл.

Благодаря ти!А от къде го поръчахте?  bouquet

# 182
Ако сега трябваше да обзавеждам хола, щях да го направя по-различен. Например не бих сложила канапетата така, а едно дълго с лежанка на стената, където в момента е секцията. Но секцията е завинтена за стената и е сложно местенето в момента.
И ми е тясно. Като квадратура не е много малка, но аз лакомо искам още поне 10-ина квадрата. За да има място и за 2 фотьойла. Двата дивана са ни малко. Загубих си фотоапарата и последните снимки направих с телефона, то е видно от качеството. Някои са по-стари. Ето.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325493

# 183
Divana, хареса ми домът ти. Класически и просторен.  Simple Smile

# 184
Divana, аз пък точно така искам да направя в хола - 2 дивана. Би ли споделила, кое точно не ти допада в тази конфигурация?

# 185
Допада ми по принцип. Но искам и два фотьойла към тях, за които няма място. Т.е., ако ги сложа, трудно ще се разминаваме.
Ако сега трябва да обзавеждам, бих сложила един дълъг диван с лежанка на стената, където в момента е секцията, плюс един диван под прозореца с червените пердета (които много скоро ще сменя), може би и някакви табуретки и така бих освободила центъра на хола от дивана. Някак си цепи помещението, визуално го прави по-малко, затлачва го...
А защо са ми толкова много дивани? Обичаме да се излежаваме вечер, а сме 4-ма.
И затова казвам, че искам още 10-ина квадрата към хола. Т.нар. трапезария е леко сбутана, там холът прави една от многобройните си чупки. Но за да има и 3-а спалня, нямаше как да се направи по-голям хол. Но съм хвърлила око на съседния апартамент, остава само да намеря финансиране Wink И ще го разширя

# 186
Divana, хареса ми домът ти. Класически и просторен.  Simple Smile

Много ти благодаря.

# 187
 Simple Smile Аз искам точно това да направя в нашия хол. Той е дълъг, а прозорецът е на тясната страна. Естествено, под него ще бъде дневната част, а трапезарната ще се пада в средата на помещението. Мислех си така да обособя двете зони. Но сега, като те чета, ще го премисля пак.

# 188
Ако е достатъчно дълъг, това е добро разпределение. Препролагам, че е правоъгълник - в дъното кухненски бокс, трапезария и при прозореца - дневна част.
В моя случай почти няма прав ъгъл. Кухнята гледа срещу дневната част, но тя е по-широката част на хола, а в нея прекарваме повече време.
На мен някак ми се ще още метър, метър и нещо към трапезарията и да изправя чупката с френските прозорци. И двете невъзможни.

# 189
Точно така е. Ще тествам с някакви оразмерени кашони от различните уреди, за да си го представя как ще стане. За друга метода не се сещам  Mr. Green 
А твоите френски прозорци може да са с чупки, но имаш прекрасно осветена дневна, докато аз ще живея в пещера  Laughing

# 190
Divana страхотен дом, обзаведен с вкус.  bouquet

# 191
Атлантика, направо ме разби с този паркет, много е хубав  Heart Eyes
никъде не съм виждала такъв, мила ако мъжа ти не харесва хола, аз с раост ще си живея в него. Лятото ми предстои ремонт на хола и те взимам за декоратор  Mr. Green
Коя марка е паркета

# 192
Тъй като тук често се засяга тема за диваните, надявам се някой да ми помогне - търся си диван, чиято дължина да не е повече от 1,5 м. , да бъде разтегателен, така че дължината да се яви ширина в разтегнато положение. И да бъде достатъчо удобен за спане и да събира двама. Дано да сте ме разбрали. У нас е тясно и затова съм замислила такъв модел. Ако някой е виждал такова нещо да пусне линк.

# 193
Тъй като тук често се засяга тема за диваните, надявам се някой да ми помогне - търся си диван, чиято дължина да не е повече от 1,5 м. , да бъде разтегателен, така че дължината да се яви ширина в разтегнато положение. И да бъде достатъчо удобен за спане и да събира двама. Дано да сте ме разбрали. У нас е тясно и затова съм замислила такъв модел. Ако някой е виждал такова нещо да пусне линк.
Нещо такова ли
 http://www.ted.bg/?page=cms_instance&structure=folding_bed&a … 76e847b3b44248969
Обаче този е 1,60 Confused

# 194
Атлантика, направо ме разби с този паркет, много е хубав  Heart Eyes
никъде не съм виждала такъв, мила ако мъжа ти не харесва хола, аз с раост ще си живея в него. Лятото ми предстои ремонт на хола и те взимам за декоратор  Mr. Green
Коя марка е паркета

Joy Joy На някои мъже им трябва известно време да поживеят в малко по-скотски условия, без обзавеждане и т.н. за да усетят и оценят усилията положени от съпругата. За обзавеждането с радост бих ти помогнала, но не съм специалист. Wink Отсега мисли в каква цветова гама да бъде. Имай впредвид, че мебелите от лак се обработват най-трудно и фирмата, която ще ти ги изработи да е много добра в това отношение.
А ламината е купен от каталог, немски 32-33 клас т.е. най-висок и е 36 лв.кв/м.

fifi04 по въпроса за диваните, смятам че не е толкова трудно да се намери такъв с посочените от теб размери и механизми. Най-лесно е да се свържеш с фирма производител и да ти го изработят в твоя вариант.

Общи условия

Активация на акаунт