Покажете си хола / споделете идеи-3

• 100 482
  • 412
  •   1
Отговори
# 225
gal94, поздравления и от мен.   bouquet

# 226
Gal94-страхотно!Със здраве да си го ползвате!Ако е удобно имам въпроси,към теб:доколкото виждам паркета е масив,какъв цвят се води?Стените са в различен цвят-какъв?

# 227
gal94, много е приятно, цветовете са меки, топли, изглежда уютно.
Моля те  ако си спомняш, Praynig кажи ми с каква боя и кой номер цвят е направена кафявата стена?

# 228
Харесва ми! А новичкото си мирише направо...

# 229
 Blush Благодаря! Боите са Левис, точно този цвят исках да е тъмен шоколад, а се получи реално крем шоко Simple Smile, номера е D2.20.40 сатен.
Паркета е на Коркос Сливен, дъб се води, първо качество от 60 лв.квадратния метър, има и три качества по-добри, но са много скъпи, ширина 70 мм, дебелина 22 мм и дължина от 700 до 1100 мм. Беше голям зор поставянето, защото не съхнеше замаската отдолу и се наводнихме от тръбите на парното веднъж, та накрая вече се чудехме дали си заслужава.

# 230
 Hug благодаря! "Крем-шоко" си е много добре даже Wink, аз пък точно такова харесвам.

# 231
Ето ги и моите хол и кухня в едно. Липсват някой детайли все още, но всичко ми е много удобно.
http://flickr.com/photos/29126621@N03/sets/72157611843000784/
Много е уютно. Peace

# 232
gal94, поздравления и от мен  smile3501
би ли споделила какъв е цвета на другата стена и на кухненските шкафове. Simple Smile Благодаря ти предварително. Simple Smile

# 233
  • през девет планини в десета
само едно искам да ви попитам - колко ви излиза да си обзаведете хола - но включете всичко от бои и тапети до мебели и дрънкулки. И като ви гледам снимките повечето са малко в стил"ИКЕА". Ами ако се поровите малко в нета ще видите че в Турция, Румъния и Гърция го има този магазин. И бас друга че за един хол след наемането на ТИР за докарване на стоката няма да ви излезе повече от 3000лев. и ще видите всичко с очите си и ще пипнете всичко с ръцете си. Моля влезте в www.ikea.com и се уверете сами. и какви са тия цени за lаминат по 36лв/кв.м. тук го продават по $0.99/кв.м. Моля не си мислете че искам да се заяждам - не искам само да изразя идея за по-бурзо, по-евтини и по-качествено обзавеждане.  Тия фирми в БГ направо ви манипулират

# 234
И бас друга че за един хол след наемането на ТИР за докарване на стоката няма да ви излезе повече от 3000лев. и ще видите всичко с очите си и ще пипнете всичко с ръцете си.

Ами, баш за хола не съм съгласна. Всичко друго може да е евтино, ама не и холовите гарнитури. Там цифрите са сериозни. И не всеки е готов да тръгне на пазар с ТИР ...

# 235
само едно искам да ви попитам - колко ви излиза да си обзаведете хола - но включете всичко от бои и тапети до мебели и дрънкулки. И като ви гледам снимките повечето са малко в стил"ИКЕА". Ами ако се поровите малко в нета ще видите че в Турция, Румъния и Гърция го има този магазин. И бас друга че за един хол след наемането на ТИР за докарване на стоката няма да ви излезе повече от 3000лев. и ще видите всичко с очите си и ще пипнете всичко с ръцете си. Моля влезте в www.ikea.com и се уверете сами. и какви са тия цени за lаминат по 36лв/кв.м. тук го продават по $0.99/кв.м. Моля не си мислете че искам да се заяждам - не искам само да изразя идея за по-бурзо, по-евтини и по-качествено обзавеждане.  Тия фирми в БГ направо ви манипулират
е верно че в БГ си е скъпичко, но някои неща си заслужават..а и Икеа хич не ми е синоним на готин магазин, как виждаш всичко с очите си и пипаш с ръцете си като всичко е в кашони (освен някои неща в шоурума) и ми прилича повече на склад на едро newsm78, не отричам че има интересни неща, но за всеки влак си има пътници...А и всеки дава за обзавеждане колкото си прецени все пак  Peace

# 236

Тук доста от момичетата пазаруват от Икеа, аз също ходя чат пат, така че не откриваш топлата вода  Wink
Дори има цяла тема посветена на Икеа, потърси я.
Момичетата от северна България ходят в Букурещ на пазар, а ние от София ходим в Солун.
Чувала съм и че някои ходят до Турция, но са единици.

# 237
  • София
gal94, поздравлвния за красивия дом! И аз имам няколко въпроса: каква е вратата, много ми хареса като цвят; подпрозоречният перваз с дограмата ли е сложен, или допълнително? Да попитам и аз (както и няколко момичета по-горе), какъв е светлия цвят на стените?  Hug

# 238
  • 5 етаж в ляво
е верно че в БГ си е скъпичко, но някои неща си заслужават..а и Икеа хич не ми е синоним на готин магазин, как виждаш всичко с очите си и пипаш с ръцете си като всичко е в кашони (освен някои неща в шоурума) и ми прилича повече на склад на едро newsm78, не отричам че има интересни неща, но за всеки влак си има пътници...А и всеки дава за обзавеждане колкото си прецени все пак  Peace
Напротив,абсолютно всичко е изложено, и абсолютно всичко можеш да го пипнеш и дори да поседнеш и да полегнеш ако щеш Peace
Не можеш да пазариш нещо което е в кашон и не си го видял как изглежда Rolling Eyes  Как го купуваш?!?!По обяснения на продавачката ли? Sick
Всеки сам си преценява,но за мен Икеа е готин магазин,даже много готин,защото аз обичам да променям често някои неща в дома си и затова никога не ме е яд или да ми се свиди когато хвърлям нещо,за което знам,че не струва 1 чанта пари.....все пак въпрос на избор Wink

# 239
Момичета препоръчайте ми някаква холна маса...... разглеждах тук там нещо не ми грабват очите ....... защо ли търся нещо което го няма ...... ха ха  признах си Simple Smile Знам че зависи от интериора .... но няма все още такъв защото ни предстои преустройство....  но тази не мога да я гледам вече, децата я направиха на нищо Sad
Някой ако е попадал на нещо интересно ще му бъда благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт