Покажете си хола / споделете идеи-3

• 100 486
  • 412
  •   1
Отговори
# 240
  • В офиса
Супер. Класически дом без супер ултра модни изгъзици, дето те дразнят след година. Такава атмосфера искам и аз Simple Smile

И аз искам точно такъв! За сега съм само в началото...
Dolce&Da, да те помоля да отключиш снимките още веднъж...

# 241
Тинкърбел,
Слагам го тук.
Надявам се момичетата да не се сърдят. Praynig
Качих още 2,3 снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=323555

# 242

Иска ми се да  сменя и аз дивана в хола. Изобщо не става да излежаване. Sad
Търся нещо такова http://photo-zona.net/images/user62141/album16704/large/12311694 … _gmwj5626_in5.jpg
Ако някой нещо се сети да пише моля.

тези дивани са на ligne roset
скъпи са, за точната цена, можеш да попиташ  ХЕЛИКС ДИЗАЙН, ексклузивен представител на Ligne Roset за България.
имат 2 магазина -  - ул. "Доспат" 23, и  "Цариградско шосе" бл. 112
тел.: 02/9 719 237, 4894 888, 4894 777

# 243
  • Русе
Страхотни домове имате момичета!Отдавна чета този форум,но пиша за първи път.Предстои ми ремонт на хола,така че ще следя с интерес темата.

# 244
Здравейте момичета! Изчетох и двете теми преди тази и в тази намерих нещичко за мен. Една от форумките показа дивана си но за съжаление но го видях защото не ми се отвори снимката но от коментарите стана ясно че е червен. Та относно този диван и моят е червен дори бордо е по-точния цвят. В момента сме в ремонт колкото и странно да звучи това, тъй като мъжо през лятото е много зает съм в пълно блъскане какви стени като цвят какъв ламинат и т.н.
Моля да ми помогнете ако някой има червен диван нека покаже снимки и ако може да открадна някоя оригинална идея.
Знам че ще ми помогнете. Времето ми тече ремонта върви и ще дойде момента когато трябва да купим цвета и ламината
Ще съм благодарна на всички ви за идейки.

# 245
Тинкърбел,
Слагам го тук.
Надявам се момичетата да не се сърдят. Praynig
Качих още 2,3 снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=323555

Много съм удивена, честно си признавам. Едно от малкото прилични жилища които съм срещала по форуми. Личи си човекът на изкуството. Браво за смелостта да смесваш стилове! Малко може да е скучничко и кухнята баналничка, но като цяло е в много добра насока.
Аз не се стърпях да си го кажа. Много добър вкус.

# 246
Xenia,
Радвам се,че ти е харесал вкуса ми.
Благодаря за мнението!
  bouquet

# 247
е доживяхме и xenia да каже нещо положително  Simple Smile браво Dolce&Da  Peace и останалите да продължаваме в същия дух Simple Smile
аз имам едно въпросче към имащите модулни секции - искам да сложим някакви такива шкафчета като кубчета без дръжки на вратичките: , но с по-лачено покритие от тези, та се чудя удобно ли се отварят и стават ли на пръсти ? може би всичко си зависи от покритието  Thinking

# 248
Dolce&Da , страшно ми харесаха фотьойлите ти! Може ли да ми кажеш откъде са?

# 249
е доживяхме и xenia да каже нещо положително  Simple Smile браво Dolce&Da  Peace и останалите да продължаваме в същия дух Simple Smile
аз имам едно въпросче към имащите модулни секции - искам да сложим някакви такива шкафчета като кубчета без дръжки на вратичките: , но с по-лачено покритие от тези, та се чудя удобно ли се отварят и стават ли на пръсти ? може би всичко си зависи от покритието  Thinking

Лака по принцип е труден за поддържане, защото и пръстите си личат по него, но можеш да сложиш кант-дръжки...

# 250
Dolce&Da, поздравления за красивия дом! Много ми хареса етажерката и килимчето с цветята (а, аз килим търся от доста време, но нищо не ме грабва).

# 251
В къщи мебелите ми са от бял лак и много лесно се поддържат и не става на пръсти. По-тъмният цвят лак по-трудно се поддържа.

# 252
Момичета, включвам се за съвет, туй като ще променяме изцяло хола и ще слагаме ламинат, та въпроса ми е какъв на цвят е вашият?

Лошото, е че не съм решила каква цветова гама да бъде, защото никога не мога да намеря нещо, когато тръгна да го търся. Диванът просто трябва като го видя да се влюба, т.е може да е всякакъв цвят. От тази гледна точка не мога да реша и цветът на пода. Колебая се между венге и бял. Ако имате бял, труден ли е за поддръжка?  Thinking
Благодаря предварително на всички ви   bouquet

# 253
  • София
Венге и бяло са двете крайности... Избери нещо в средната гама, на което да не му личи толкова, ако се нацапа...Под от тези два цвята предполага повече изисквания и за мебелите....Аз лично бих заложила на нещо по-универсално като гама и нито толкова светло, нито толкова тъмно, за да е по-лесно за почистване.

# 254
Милинка, за съжаление само тези цветове ми харесват. Аз обичам контраста, а и не знам по елегантно ми се струва, но това е моят вкус. Само се чудя обаче с кое ще е по лесно да съчетая меката мебел, която не е ясно какъв цвят ще е и кое ще е  по лесно за поддръжка? но под бял ламинат не разбитайте най белият просто по светъл
Да ми имате проблемите, нали  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт