Покажете си хола / споделете идеи-3

• 99 992
  • 412
  •   1
Отговори
# 195
Да, нещо такова.  bouquet Само трябва да премеря пак да видя дали тези 10см в повече ще са ми проблем.

# 196
  • Абсурдистан
......дължина да не е повече от 1,5 м. , да бъде разтегателен, така че дължината да се яви ширина в разтегнато положение. И да бъде достатъчо удобен за спане и да събира двама.

Аз като човек, който е спал дълги години на разтегателен диван и оттам съм получила много проблеми ще ти кажа, че тази комбинация - удобен и разтегателен, и същевременно хубав - не съществува.

# 197

fifi04 по въпроса за диваните, смятам че не е толкова трудно да се намери такъв с посочените от теб размери и механизми. Най-лесно е да се свържеш с фирма производител и да ти го изработят в твоя вариант.
[/quote]
А можеш ли да ми дадеш координати на такива фирми, които правят дивани по поръчка

# 198
От кой град си fifi04?

# 199
Северна България

# 200

А твоите френски прозорци може да са с чупки, но имаш прекрасно осветена дневна, докато аз ще живея в пещера  Laughing

http://www.divana.snimka.bg/album.php?album_id=325493&pid=9782007

Всъщност най-хубавото нещо на хола е зад прозорците - тези разкошни кестени.
Помещението е на юг и югоизток, светло е, от твърде многото слънце през лятото го спасяват кестените, а през зимата влиза слънце. 

# 201
 Divana, много свежо.  Peace
Аз също обожавам многото прозорци.

# 202
И аз не мога, иска ми парола.

Мацката явно го е забранила.
Изтървахте страшно стилен и много различен от всички останали дом  Peace

Здравейте дами.
Сега ще го отключа.
Специално за Прасунчоhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=323555

Благодаря ти bejbi за мнението!
  bouquet Blush  bouquet

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 23:47 от Dolce&Da

# 203
  • София
Супер, наистина изглежда просторен дом.

# 204
Долче, много ми харесва хола ти и използваната комбинация от цветове. Дамаската на дивана е трепач. Някой ден, надявам се, да мога да си позволя и аз светла дамаска. В момента съм с тъмнокафява кожа, след като не успявах никога да почистя както трябва бежовата дамаска на предишните дивани. И, не, не цапат само децата, родителите им също се стараят:-)

# 205
Супер. Класически дом без супер ултра модни изгъзици, дето те дразнят след година. Такава атмосфера искам и аз Simple Smile

# 206
  • ВАРНА
Dolce&Da , сърдечно благодаря   bouquet
холът ти е чудесен!

и по-добре от jj okocha не бих могла да се изразя
Супер. Класически дом без супер ултра модни изгъзици, дето те дразнят след година. Такава атмосфера искам и аз Simple Smile

браво!!!

# 207
Благодаря ви момичета!

Divana,
Много ми харесаха твоите френски прозорци.Много си падам по гледки.

Geraldine,
Идеята ми въобще като го правихме беше,да запазим максимално простора и светлината,които си бяха  поначало там.

Jj okocha,
Както е написала Прасунчо,
По-добре  от теб никой не го е казвал.
Действително,когато го обзавеждахме, много искахме да стане  дом с атмосфера,в който да има и класиката,и леки модерни акценти.Акценти,които да са толкова актуални както сега,така и след време  без преднамерени ултра контури.
По професия  и двамата с мъжа ми сме музиканти и затова беше важно за нас домът ни да е уютен,модерен и с подходяща обстановка за творчество....и за любов  Blush.
Както писах на Прасунчо... интериорния дизайн ми е хоби. Blush

bouquet

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 16:51 от Dolce&Da

# 208
  • Варна

Иска ми се да  сменя и аз дивана в хола. Изобщо не става да излежаване. Sad
Търся нещо такова http://photo-zona.net/images/user62141/album16704/large/12311694 … _gmwj5626_in5.jpg
Ако някой нещо се сети да пише моля.

# 209
  • София
Dolce&da, влюбих се в хола ти.
Просторен, непретрупан, супер комбинация от стилове, цветове и материи   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт