Покажете си хола / споделете идеи-3

• 99 990
  • 412
  •   1
Отговори
# 90
miro slava, холът ти е разкошен и моят е в червено, бяло и черно. Обожавам ги тези цветове  Crazy  Колоната и тя ли е тапет или не. Фризът горе много ми харесва.  Всички решения ли са твои?

# 91
  • На морето!
И аз обмислям комбинация червено и черно, но до пролетта, за когато е планиран ремонта, вече ще е тотално изчерпана и отминала модата. Иначе идеите ми са още отпреди година-две, но за съжаление си остават само идеи.

# 92
Да, дивана е страшно удобен-мекичък, всичко е на отделни модули и можеш да си го разместваш и преподреждаш постоянно.Нас ни грабна в него ъгъла, защото е скосен отзад и така не се губи място, заради комина ни.Възглавничките се свалят за по-лесно почистване.Има механизъм за разтягане, като добавиш и лежанката си става една голяма спалня.
Много си го обичам, защото бая зор видяхме, докато го купиме.Първо капарирахме същия модел, но с друга дамаска в един магазин, после се оказа, че е станала грешка и го няма на склад.Върнаха ни парите и отидохме в Лабиринт.Купихме го от там.Има възможност да си избереш дамаската-кожа, плат, комбинация и от двете.Можеш да си направиш най-различни комбинации, както от материала така и цветово.Имайте предвид, че изработката е минимум 40 дни от датата на поръчката.

# 93
записвам се и аз че ни предстои обзавеждане

# 94
  • София
И в тази тема да попитам Eva Beva ,каква марка боя ползва за хола си,и как се казва  цвета......ако може..... Rolling Eyes

и аз чакам да каже  Grinning

# 95
здравейте момичета,следя форумите ,но не пиша.моят хол не е много модерен,но е уютен,поне за нас.предстой ми купуване на нова секция Thinkingживеем в къща и си мисля че сме направили хубави подобрения.все още има какво да се купува,но всичко с времето.ще ви покажа малко снимки,скромно е ,но си го харесваме! Peace

# 96
не знам как да си кача снимките!

# 97
не знам как да си кача снимките!
Първо трябва да ги качиш в подходящ сайт. Например snimka.bg . После отиваш на "виж албума" копираш адреса и го пействаш тук. Добре е албума ти да е публичен,ако не е трябва да дадеш парола.

# 98
# 99
# 100
# 101
На предната страница го оправих ето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311142

# 102
Хареса ми как сте оползотворили мястото под прозореца.
http://media.snimka.bg/1392/009039024.jpg

# 103
благодаря ели-пате!много си мила! Grinning

# 104

Общи условия

Активация на акаунт