Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прави баница с точени кори?
Какво количество продукти трябва да се използват за определен размер тава при приготвянето на баница?
Мога ли да точа директно върху кухненската маса, като я поръся предварително с брашно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прави баница с точени кори?
За да направите баница с точени кори, първо пригответе тестото, като го разделите на три равни части. След това разточете всяка част на тънък лист, намажете го с масло и го сгънете като квадрат. Разточете отново и намажете със смес от яйца и сирене. Навийте баницата и я изпечете в умерена фурна до златисто кафяво.
-
Какво количество продукти трябва да се използват за определен размер тава при приготвянето на баница?
-
Мога ли да точа директно върху кухненската маса, като я поръся предварително с брашно?
-
Мога ли да използвам масло вместо мазнина при приготвянето на баница?
-
Колко време отнема печенето на баница?

И повече от половин.
Що ли едно време не съм щяла да се науча от баба ми... Но това е друга тема
О, баба ми, на баща ми майката, Царица беше с главно Ц
Такива питки, такива баници, такивя ястия... всичко... мисля, че подсъзнателно от нея чак сега, на дърти години ми се яви това желание да готвя. Аз готвя от около година, преди това можех само сандвичи и яйца