За първа година в детската градина! - 9 част

• 16 897
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
И аз съм абсолютно неработоспособна тези дни. Бюрото ми е затрупано, а нямам никакво желание за работа. Мисълта ми е все при нея.

Ще трябва да се стегна, защото това няма да доведе до добър край.

# 106
  • Mediterraneo
Тарталета ,ходили ли сте при проф.Бобев?
Той е много добър детски специалист ,има специалност,но при него ходят деца с всякакви оплаквания.
В повечето случаи изписва правени лекарства .Познавам много деца на които е помогнал.
Ако не сте ходили при него няма  да загубите да направите един преглед Peace

Не съм от София  Naughty

и аз повече е притеснявам то ниска Т
и още нещо - лично мое мнние е
задръж детето в къщи ако можеш известон време, но не се отказвай от ДГ....плащай половин такса или пък се уговори ако може по домашни причини...или редувай бележки от личната и по домашни....
и пробвай пак....поне аз бих опитала още малко...
но все пак детето е твое и ти щ прецениш най-добре...просто се сетих и за работата ти, но ако имаш баба на разположение без ограничения във времето ....не пречи да се възползваш пък...успех

Права си по принцип. Затова съм в голяма чуденка... От понеделник започвам работа. Бабите и те работят( свекито има възможност да я гледа доста често, понеже работи за себе си), таткото е много зает напоследък.
Другото, което ме улеснява, е, че не плащам такса в градината така или иначе- мъжът ми е инвалид и сме освободени. Вариант е да я водя за по 1-2 дни в месеца, колкото да не ми се налага да освобождавам мястото или да пускам целия набор от изследвания.
Днес прегледът установи, че сега пък цялото й гърло е в гъбички от силния АБ, който изпи. И вероятно от това е високата Т„ която сега преди да заспи беше 40.5  #Crazy)... Следобед ще са готови изследванията.

# 107
  • София, "Младост 3"
Тартатела, от гъбичките е Т...по не не е болна, а  е резултат от АБ...което все пак е някакво успокоение
успех в понеделник и н се отказвай бе з бой Simple Smile

# 108
И ние сме болни...цяла седмица Sad

# 109
Здравейте и от мен. Тони вече е добре и днес ходихме на профилактичен преглед. Разстройството продължи само два дена и го овладяхме бързо. Корите от нар наистина помагат.  Притесни ме факта, че преди шест месеца е тежал 14кг. и сега пак е 14кг. Вкъщи се храним под часовник и не го оставяме гладен. Дали се храни в детската градина или е отслабнал за тези критични два дни незнам, но не ми харесва. В групата е най-дребния горкия.

# 110
Мими, моя на 2г и 4 месеца тежи 16кг Embarassed, ама той поначало си е едричък. И да е свалила твоя, едва ли е повече от половин кг, щом само два дни е бил с разстройство. Няма страшно, ще си ги навакса. Важното е да е здрав, недей му следи сега килограмите.

За понеделник ни искат плодове и зеленчуци-щели да ги обсъждат Laughing
Днес видях апликации, бяха много интересни. Представляваха украса на чиния.

# 111
Момичета, моето дете отказва изобщо да се храни от както е на градина Sad

# 112
  • София, "Младост 3"
а в къщи яде ли?
дай й време - най-лесния начин за протест е отказа от ядене - него може да контролира докато другото не успява...чувала съм че това е основна причина при част от жените да откажат яденто...чувството на контрол...

# 113
а в къщи яде ли?
дай й време - най-лесния начин за протест е отказа от ядене - него може да контролира докато другото не успява...чувала съм че това е основна причина при част от жените да откажат яденто...чувството на контрол...

Не и в къщи не се храни.  В градината просто стояла и не приемала никаква храна. У дома ми се кара, не се храни и стана агресивна. Винаги е била много изпълнителна и тихичка, не мога да си позная детето.

# 114
Иво има страхотен апетит, яде понякога плашещи количества храна, ходи до тоалетна по голяма нужда минимум по 2 пъти на ден.....и тежи 14кг. Щиглец. Но изобщо не се притеснявам.Голяма жилка е и не се спира.

Денчо- а какво яде в момента? Да не би да са я стреснали в градината.... Confused  Не я насилвай, предлагай повече от любимите и неща....според мен като огладнее достатъчно, самичка ще поиска да яде. Може да е някакъв вид протест срещу градинския режим.Дано да отмине по-бързо.

# 115
И ние след 1-седмично ходене на градина сега долекуваме хрема и кашлица. Една нова д-рка при която ходихме ни изписа хомеопатични лекарства и ще пробваме с тях. Дано най-после да имат ефект, че ми втръсна от тези "градински" болести Praynig

# 116
Забравих да ви кажа, че госпожата днес  сподели, че през цялата и практика не и се случвало да падне дете от леглото докато спи....е...мойто днеска тупнало долу докато се въртяло насън. Добре, че са им ниски креватчетата hahaha
Денчо, давай и плодове, ако ги обича, или изобщо любима храна.
Големия може да изкара седмица , ядейки едно и също нещо. И той ми е доста злояд, като това му нещо се появи като тръгна на градина   Sad

# 117
  • Разпиляна във въображението
Вики днес са правили разни фигурки от пластелин и ги бяха изложили извън стаята. Имахме и една рисунка Laughing

# 118
Забравих да ви кажа, че госпожата днес  сподели, че през цялата и практика не и се случвало да падне дете от леглото докато спи....е...мойто днеска тупнало долу докато се въртяло насън. Добре, че са им ниски креватчетата hahaha
Денчо, давай и плодове, ако ги обича, или изобщо любима храна.
Големия може да изкара седмица , ядейки едно и също нещо. И той ми е доста злояд, като това му нещо се появи като тръгна на градина   Sad

Леле, това с падането е много лошо. Моето дете спи доста буйно. Креватчетата са им на 2 етажа.
Колкото до яденето, иска само кисело мляко. Аз не я насилвам, но ми е свито  в сърцето

# 119
Давай мляко тогава, нищо няма да и стане , рано или късно ще прояде. Аз вече съм се примирила и не го карам големия насила. От глад няма да се умори.
Ами той нашия и в нас понякога ако легне на спалнята и от нея пада, какво остава от детското креватче ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт