Февруарският бебок скача в мама скок подскок! - XX

• 13 051
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
A ако не ми тече коластра - това НЕнормално ли е? newsm78

# 166
# 167
Привет милички Simple Smile
За коластрата - аз имах съвсем малко зацапване преди около месец, сега не ми тече, но това не е притеснително, при всяка жена си е индивидуално.
Помапа за кърма - на мен ми беше от полза, подариха ми на Avent и съм много доволна. В родилното имаше майки, които имаха други и доста си изпатиха, не че правя реклама, но съм чувала все хубави отзиви за нея, само дето е скъпичка, но здравето е по-важно.
Аз имам обикновен стерилизатор за микровълнова, за това си мисля, че не е притеснително да не е марков.
Ние май ще купуваме направо лятна количка за бебо, а в началото ще караме със старата от каката.
Е това е за сега, лека вечер на всички  Hug

# 168
  • София
Привет момичета какво ще кажете за тази марка http://www.nuby-bg.com/Item.aspx?sid=599529c0-431a-4ae4-a140-244999f74ca1.
Дали е добра?

Лекциите са супер и много полезни.  Hug

# 169
  • София
Аз си купих едно много сладурско шише на Nuby с индикатор за температура. Нещо такова:

Това, което ме впечатли са бибероните, които са с форма на зърно и пише, че не пускали въобще много и усещането било същото като при кърмене:

А шишетата имат дупки за въздух отдолу, против колики.

# 170
autumnsphere, благодаря ти за инфото, аз много сам се спекла, моите са в урината,изписаха ми Зинат 500, по4вам го от утре, дано не навредя нещо на бебето Sad Направо ми писна вече, от Август все нещо ми има и се налага да пия някакви лекарства, то не бяха антибиотици, не беше чудо и нищо не мойе да ме излекува напълно, тъкмо се оправя малко и айде пак наново smile3518
Най ми е притеснено за бебо, аз все някак ще се оправя, ама ако нещо сам му направила с тия лекарства няма да си ги простя никога Cry
Ще пиша утре като ви дочета, а пък и сега нямам никакво настроение, приятна вечер Sad

# 171
Момичета я ми кажете- по време на бремеността има ли нещо , за което да се ходи при лич. лекар (болнични и други документи) или с всичко се оправя наблюдаващия гинеколог?

stork-boy stork-boy stork-boy  1-ва бременност Моля добавете го вече Shocked

# 172
  • София
emym, проверих за Зината. Няма индикации, че вреди на плода и може да се взима от бременни.

# 173
Момичета я ми кажете- по време на бремеността има ли нещо , за което да се ходи при лич. лекар (болнични и други документи) или с всичко се оправя наблюдаващия гинеколог?

stork-boy stork-boy stork-boy  1-ва бременност Моля добавете го вече Shocked

Добавен е синият щъркел Stop

# 174
^desika^, ползвах абсолютно същите неща със синът ми и съм много доволна. Само цените ме плашат Shocked аз си купх помпата за 30.00$, шишетата бяха по 4$, стерилизаторът също 30$, а подплънките около 6$ кутията, какви са тия цени какво е това чудо тука Shocked иначе самите продукти са много хубави.

# 175
  • в сърцето на един мъж...
Четох, четох и забравих какво прочетох Embarassed Убихте ме, 5 страници само за един следобяд ooooh!

# 176
Rylie така е за съжаление тук в България. Все се опитва да спечели максимално от бременните и бебенцата - било то за дрехи, козметика, бебешки консумативи  Confused

Аз като бях в Испания гледах пюренца и памперси. Ми то най-скъпото пюре, което видях беше на Нестле и струваше 1 евро. Тук на Хип пюренцата вървят към 3 лева Shocked/ двойно/

Гледах и стерилизотори и помпи, но вече не помня кое колко беше. Аз тогава все още нямах представа и тук какви са цените на тези неща.

Лека нощ от мен. Ние с бебо отиваме да поспим, че утре ни очаква поредния работен ден. Нещо пак взех да ходя без желание а работа, което не е мн добре. Но ще стисна зъби още малко, че от сега акоизляза в болничен ще откача до Февруари.

# 177
Аз ползвах съвсем обикновенна помпа тип "спринцовка" и ми вършеше доста добра работа, даже не беше моя, а на братовчедка ми.Така или иначе я използвах само до 4-5 месец, след което кърмата се регулира и с помпата вече не можех да изцедя и капка. Сега съм навита да пробвам Авент, но 80 лева ми се струват безумно много. Смятам да поръчам на девер ми, ако в Европата са на по-нормални цени(40-50 лева ми е лимита), или да си купя втора употреба. Ако не, ще си взема някоя куча марка, колкото да ми върши работа. Crossing Arms

# 178
Zitka не знам сестра ти от къде ти купува кремчетата, но в предните теми бях писала че цената му наистина в САЩ е 5$ така че изобщо не ме учудва, а колкото до сравняване на цените с тези в България - няма място за сравняване - сигурна съм че цената е най-малко двойна Simple Smile
Най-накрая и аз успях да кача някоя снимка на нещицата които съм купила за детенце в албумчето на февруарските мами - тъй като не знаех пола все още (тогава, а и сега не съм много сигурна понеже двамата лекари твърдят различен пол) се спрях на неутрални цветове - зелено, червено, кафяво и бежево Simple Smile
Сега лягам че май май умирам за сън и пак укаснях Simple Smile Лека вечер милички.

# 179
  • София
Ами, да ви кажа, мен една приятелка ще ми донесе помпа и монитор от САЩ за 100 лв. Помпата 50 и мониторът толкова. В България само мониторът е към 300! #Crazy #Crazy #Crazy

Момичета, намерих една страхотна статия за кърменето след СЕКЦИО, много "сектантска":

http://www.plus-size-pregnancy.org/CSANDVBAC/bfaftercesarean.htm

Изключително полезна, изключително!

И реших да си купя една джаджа, която ще ми разреши проблемите със захранването от шишета и нестимулирането на кърмата:

Сори, ако ви спамвам много с картинки. smihesorry

Общи условия

Активация на акаунт