"Дневникът 52" - да отслабнем всички заедно

• 11 720
  • 312
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и то мен! И аз съм от тайфата Hug

От 19 дни съм на Страхотната диета, ама наистена е страхотна Peace. Там съм от онези дето най-много мрънкат и все нещо недоволстват от себе си, ако можете да ме изтраете искам да се включва и при вас.

petinka_vd добре дошла и на теб и не се притеснявай - ще се справиш

# 61
Какво правиш  Петинка ???Naughty, как няма да си озверяла от глад, като не ядеш нищо. Влез в някоя от диетите във форума и виж за какво става въпрос - минимум 5 приема на ден.
Всъщност какво ли ти се карам, като и аз бях същата, само че ядях по един пакет солети цял ден или бейк ролс, а после катос е приберях (което ставаше доста късно вечерта) ми се искаше да ям докато се спукам като балон.
ПЕТИНКА направи си режимче, иначе ще издържиш 2-3 дни, организмът ти ще се изтощи и ще отслабне (физически) ще ти писне, ще почнеш да си хапваш пак и ще стане зле. Желая ти успех  bouquet Ние сме заедно, за да си помагаме в трудностите. Аз покрай тези момичета за един месец направо станах спец Sunglasses по храненето, а както съм казвала и преди бях готова да посегна дори към лекарства, за да сваля кг.

# 62
Петинка писах ти на лични дано си го прочела,но според мен ядеш твърде малко през деня и наваксваш вечер мисля че тук ти е грешката не трябва да гладуваш ако искаш после да задържиш свалените килограми.На практика след една такава вечеря гладуването през деня ти се обесмисля,ако ядеш по-често метаболизма ти ще се засили и тогава ще започне слабеенето.Разледай диетите и си избери някоя от тях,ще видиш че повечето от тях отричат гладуването Peace

Успех и пиши какво си решила

Дабъл хот welcome и успех със Страхотната

# 63
  • София
Петинка, добре дошла Hug и успешно отслабване - ако си упорита ще успееш, но за предпочитане е да си избереш режим с хранене и да не гониш бързи резултата - бавните са по-трайни. Преди година аз направо се бях отказала от всякакви опити да отслабвам - бях ги писала неуспешни още преди да ги започна, но попаднах тук и макар и бавно - вече съм на средата към желаните кг. Така че давай смело с наша подкрепа  bouquet А целите ни са едни и същи  Peace

Дабъл хот, Hug с теб си се знаеме от Страхотната тема Heart Eyes

Дидичева, Hug и тези формички женски ще ги развалиме - няма да им се оставяме я!  bouquet

Мирама, Hug никакво отчайване - ще се бориме до последното излишно грамче и ще победиме! Peace

Тикве, Hug какви 66 чакаш другата седмица, мила, аз мислех , че 56 ще гониш, а то  newsm78  Laughing

Иле, Каприсче, Скорпи, Росченка, Смайл, Миранди и всички останали сладурки Hug Hug Hug

Днес карах на ябълки, грозде и чай, но вечерта съм на РД и няма да съм режимна.

Моят кантар и днес нямаше никакво намаление - тези 71 кг съм ги заковала и туй си е  Twisted Evil

Сега ще бягам да се понакипря за РД - че да ми изпъкне повече новата фигура Joy Joy Joy

# 64
Петинка, добре дошла и от мен  bouquet

И аз съм на мнение, че по-бавното отслабване е по-ефикасно. Ако си намериш близък съмишленик за съвместно отслабване ще ти е още по-лесно. Аз отслабвам вече година и половина и все още не съм си достигнала целта, но съм доволна от бавните си резултати, защото задържам успешно свалените килограми  Mr. Green

Сега наистина се замислих, че тук обсъждаме "диета" само когато е нещо ново или пък коренно различно от това, което бихме избрали. Всеки в Дневника си е избрал някакъв режим на хранене, към който да се придържа (или поне да се опитва  Laughing) и именно това дава резултати. Преставаш да мислиш за ограниченията като за диета, а като за нов, по-правилен и по-здравословен начин на хранене, който се стремиш да направиш начин на мислене.

И според мен най-важния съвет - докато си изградиш режим не се отчайвай от най-малкото прегрешение. Ако прегрешиш с нещо, което си си забранила, не се самонаказвай разваляйки всякакви режими с голямото ядене, а го приеми като нов стимул да си по-стриктна и режимна  Hug

Надявам се да съм ти била в помощ  Heart Eyes  bouquet

double hot, добре дошла и на теб!  Hug Страхотен режим си си избрала  Mr. Green Винаги се радвам на нови попълнения в Дневническата дружина  Heart Eyes

Поздрави на всички Дневничета! Тук при вас се научих да мисля по този начин за диетите  newsm51

# 65
double hot, petinka_vd и аз ви приветствам с добре дошли  Hug и успех с избрания от вас режим   bouquet

lideto70 ауу какъв съм заплес самоооо  Embarassed Embarassed Embarassed  Joy Joy Joy Поправих се  Wink

# 66
Да кажа здравейте за днес на всички. беше ми един малко луд ден,но сега изгледах едно филм-че и отпочинах и преди да се захвана пак с ученето реших да мина да ви видя. Hug

petinka_vd Здравей Simple Smile
мога да ям много, дори и да не чувствам глад #Cussing out , което е най-лошо. Понякога дори не се усещам, че ям. Правя го несъзнателно, не знам как да го обясня. Май ми трябва психар. Sad
Това твое състояние го разбирам напълно.Аз също го владея отлично това изкуство.Лично за мен цаката е да имам ангажименти и да не се замислям над храната.Защото остана ли свободна пред РС то и става трагедия #2gunfire И много спорт,за да компенсирам многото ядене на моменти. Но недей да се ограничаваш чак толкова драстично.Като за начало намали малко храната. Но недей само една ябълка и банан на ден...

double hot добре дошла и на теб  bouquet И успех с диетката Simple Smile Тя наистина е страхотна. Един приятел я прави един път годишно и е супер доволен.Той не задържа за повече от година килограмите,защото е мърда и пие по 2 литра кола и яде пици и гадости,но пък диетката знам,че е добра. Силно се замислям и аз за нея,но не знам има ли смисъл за 2-3 кг да я правя,защото тя е повече от месец Rolling Eyes

Mirama аз съм така с 50те килограма - много ми е трудно да ги задържа...Явно всеки организъм си има оптимално тегло и си драпа към него.Обаче не искам крайни диети.

Да ви кажа за днес Rolling Eyes
Закуска: активиа с киви
Обяд: диетичен вакумиран сандвич бонус само с кашкавалчетата.
Вечеря: оф тука се издъних - щеше да е салатка зеле и моркови и даже брат ми ми купи моркови,но уви пред филмчето не издържах и изядох някъде около 150гр  семки Embarassed Но се успокоявам с факта,че са ядки,а не вафлички или пуканки или чипс...
Спорт: 4км тичане + коремни.

Целувки на всички Heart Eyes

# 67
Хайде пак аз. Днес съм на някакво шантаво хранене, та няма да го коментирам, страшно ме хвана яд че вчера си "купих" банани, и за втори път ми се случва касиерката в магазина да не ми ги сложи в торбата. Уж голяма верига и т.н. а просто "забравят", та всъщност банани нямам. Утре пак ще си купувам, този път се надявам да си ги прибера в къщи, че бавно да се подготвям за плодуването. )))

petinka_vd, моето мнение е, че преди да преминеш към някаква драстична диета трябва да приложиш някой по-лек режим. Сега още повече щом си отскоро на работа, това е допълнителен стрес за организма, докато се нагодиш към темпото на деня. Повечето момичета са ти казали, че хапването през деня ти е малко, но ако нямаш време за обедна почивка, според мен е ок да си хапваш плодове. Важното е вечерно време след работа да не се прибираш в къщи с мисълта как хубаво ще се наядеш. Хапвай салата, нещо леко (задушено месо, риба), никакво сладко и никакво похапване до към 22-23ч докато си легнеш. В никакъв случай не очаквай някакви светкавични резултати, имай нагласата, че на седмица ще сваляш по около 1-2кг максимум. Ако очакваш повече много бързо можеш да се разочароваш. Също така прескачането от режим на режим не е много препоръчително, освен ако избраният първоначално от теб не ти пасва.
Аз основно свалям с плодуване, но то не е за всеки. ))) Повечето момичета тук не са привърженици на този драстичен режим. )

# 68
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА! Вече съм си у дома и вечерях само чиния с леща. Сега само трябва да намеря тук някъде диетките, за които говорите и ... напред!!!

# 69
Добър вечер и от мен Simple Smile
Малко прекалих с въгледихдратите на обяд и следобед и си поръсвам главата с пепел  Mr. Green
Вечерята беше режимна-печено пиле със салата и вода, доста.
Не съм спортувала.редактирам с късен спорт от 20 мин крос-5,65км,-63ккал Peace

Мирама, предлагам ти или да не пазаруваш повече от там или лично да си прибираш нещата в торбата
Петинка, момичетата са ти казали да не се мъчиш с крайности. По-добре започни с балансиран хранителен режим-по-малък прием на храна разделен на 5-6 хапвания през деня (махни сладко, газирано, пържено, тестяното замени с пълнозърнест хляб до 1-2 филийки дневно, към всяко основно ядене да има и салата, ) добави и някакъв спорт поне 2-3 пъти седмично. Ще има резултати  Peace
смайл, как си душицо?
лиде, ще хванеш 6-цата, сигурна съм, че до Коледа ще си с перфектните форми  Hug
дабъл хот, добре дошла. Ще се представиш ли на кратко и ти?
дидичева, излекувахте ли се?

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 22:54 от MissCaprice

# 70
минавам на бързо, че пак ми е ниско кръвното явно и ми е лошо; хапнах 1 голям шоко бонбон... полежах ама пак не е толкова добре.
Купих си ботушки най- сетне, боди (за първи път и ми е удобно за сега), червен лак и блузка за зимата  Crazy  Heart Eyes Доволна съм  Grinning
Хапнах режимно, но не изцяло защото ми е лошо.
От утре или неделята почвам Синдито (ще се кълчим )  newsm18  Hands Clap

# 71
  • София
Прибрах се от РД. Отчет с хапването ако трябва да дам по-подходящо ще е за кулинарния подфорум Mr. Green

Утре мисля да съм стриктна  Peace

Иле, Hug честити покупки и дано бързо ти се оправи кръвното - не се притеснявай да хапваш шоколад - с тази фигура можеш да си го позволиш Peace

Каприсче, Hug хайде от утре да сме си режимни и спортни  Thinking

Преставаш да мислиш за ограниченията като за диета, а като за нов, по-правилен и по-здравословен начин на хранене, който се стремиш да направиш начин на мислене.

И според мен най-важния съвет - докато си изградиш режим не се отчайвай от най-малкото прегрешение. Ако прегрешиш с нещо, което си си забранила, не се самонаказвай разваляйки всякакви режими с голямото ядене, а го приеми като нов стимул да си по-стриктна и режимна  Hug
Много вярно казано , Смайл. Hug Peace
Години наред съм правила точно това, което не трябва - гонила съм бързи резултата , а самата мисъл, че абсолютно всичко, което обичам ми е забранено  ме е докарвала до лудост и още на третия ден правя нарушение и пращам цялата диета на кино. А сега тактиката ми е коренно различна - правя "режим" и съм решила, че ако нещо толкова много ми се яде - просто си го позволявам, но компенсирам на следващото хранене или на следващия ден и това , че нямам абсолютни забрани ми помага да имам по-малко нарушения, а когато наруша режима - падам, ставам и продължавам напред Peace

Мирама, Hug ужасно е това с пазаруването, веднъж да е .... стават грешки / но пак е неприятно/, но втори път - просто нагло ми се струва. Twisted Evil А за големите вериги много хора се оплакват от разни "грешки". Преди няколко години на свекърва ми вместо два пакета макарони и бяха маркилали 42 пакета #Crazy Върнаха и пари, но все пак беше доста неприятно  Crossing Arms

Много  Hug на всички и лека нощ! Heart Eyes

# 72

Днес кафенцето е от мен Hug
Първо да кажа добре дошли на дабъл хот, и на Петинка,, ще видите, че при нас се отслабва изключително приятно Laughing
Благодарско на всички сладурки за поощренията HugАз нямам сериозни намаления, само някакви грамчета надолу, чакам да се закръглят на цифра и тогава местя линийка, но съм от вчера с мц и е нормално.
Миранди, не съм на Дюкан, направих 5протеинови,от които четвъртия от 15.30 натам лунувах и до следващия същото време и сега съм на Скарсдейл, реших да не е Дюкан, защото така или иначе почват постите след 2 седмици и няма смисъл, а като почнат постите планирам една житна, много ми допада, и така като врътна режимите смятам да достигна желаното тегло, а след Коледа пак на Дюкан за задържане и за да мога да си хапна по празниците без да ме е страх, че ще върна всичко свалено Laughing
Гушкам всички ви и пожелавам хубав ден и много минусчета, нямам много време сега да пиша повече, по-късничко пак Hug Hug

# 73
Минавам набързо да кажа едно ДОБРО УТРО и после трябва да ходя в унито /цял ден/  Tired

Ох, еднвам гледам, jedira, мерси за кафето, наистина ми е от първа необходимост в момента  Mr. Green

Това МЦ ми пообърка вчера нещата бая ядки изядох снощи  Embarassed ама обещавам да не правя повече така Peace

Хубав и слънчев уикед, сладурки  Hug

# 74
  • София
Здравейте!

Чай?

Днес съм на някакъв мой си режим, който няма нищо общо със страхотната диета - закусих с 1 филийка бонус с кашкавал запечена, а обядвах с два броя от същите, следобяд - кисело мляко с мюсли, а за вечеря ще правя риба със зелена салата.

Ходих малко със сина на пазар, но нищо не си харесах - искаше ми се панталон/дънки/ и блузка, но нищо не ми грабна окото, и ботуши не си харесах - явно не ми беше ден за пазар newsm78
Купих си само една чанта, защото предишната излезе некачествена, Twisted Evil а пък тази ще я видя колко сполучлива ще излезе. То и тя кой знае колко не ме грабна, но след като две продавачки ми свалиха поне 10 чанти май ми стана малко неудобно та избрах една от тях и я взех, но поне има много вътрешни джобчета и ще има къде да си търся ключовете из нея hahaha

Мързи ме и за кростренажора, но ще го покарам, защото иначе съм си направо за няколко бухалки Crazy

Много  Hug на всички

Общи условия

Активация на акаунт