"Дневникът 52" - да отслабнем всички заедно

• 11 726
  • 312
  •   1
Отговори
# 75
Хелоу, мацки  Heart Eyes

Чак сега се прибирам от обяд - голям студ навън  Shocked Ходихме да резервираме места в пицария за РД-то на госпожицата за 20 шестокласници за другата неделя, после резервирахме кино - то едната зала ще е само за тях   Mr. Green, поръчки торта - задължително виенски вкус  Crazy и т.н. разни. Режимна съм - водата ми е малко кът, че в тоз студ май не ми вървеше много - ама сега ще гледам да наваксам с чай  Wink

Добре дошли на новите момичета - успех с режимите  Peace

# 76
Здравейте моичета  Hug  bouquet Hug

Храната ми за днес:

закуска: кафе, фреш грейпфрут
обяд: салата от цвекло, ряпа, морков + варен бял ориз
вечеря: салата от цвекло, ряпа, морков + пилешко бутче

Днес минах без прегрешения, но вчера ядох 1 шоколад  Embarassed Старая се да съм на РХ, като течностите са ми кафе, вода и кола лайт... чувствам се по лека и вечно гладна  Joy hahaha Joy но не мърдам на кантара... Трябва време на сериозност и тогава мога да очаквам някакъв резултат... С ядене сякаш по трудно стават при мен нещата...  Rolling Eyes

Крейзи тиква пилешка пържола с броколи ми се вижда много вкусно нещо и се чудя що си '' Sick'' може би не обичаш броколи  newsm78 А ''само'' 700 гр. са си 700 гр. и то в биг минус  bowuu

Лиде Heart Eyes

Мис Каприс най-го умеем трениране и после хопала шокИладец или торТичка  Wink Joy hahaha Joy ма пак си се лепи гада  Mr. Green

Айа с грешка си, че задържам килограмите си - не смея да ги напиша колко са сега от срам - вади си извод  Confused

Росченка дюкянка ли си си все така? newsm78

Дидичева  Heart Eyes

Петинка добре дошла сред нас и успех  Hug

Мирама   Heart Eyes

Дабъл хот добре дошла и успех  Hug

Смайли  Heart Eyes

Игуанка честити ти придобивки  Hug

Джедира за постите имам мерак да се придържам и аз, но се съмнявам да издържа дълго - важното за мен е опита и до където откарам... носи ми някак лекота във всяко едно отношение... а за житната - не я прилагам аз, но имам спомен, че ти постигна много по това време миналата година по този начин  bowuu

Скорпи  Heart Eyes

Литъл мермайд гледам, че и ти си от плодовите данонки (аз също) какво мислиш за това мляко? Спомага ли ти да отслабваш? От 2 и повече седмици замествам шоколада с плодово мляко и то успешно, но се чудя дали пречи на отслабването, поради факта, че не свалям?  newsm78

Това ме подсеща да питам всички Вас - Какво Ви е мнението за плодовите млека на Данон? (гоовря за 1 мляко дневно, не за повече)   Mr. Green

# 77
миранди виждам, че вече има промяна в храненето ти-браво! За млеката-против съм, но всеки сам решава (в тях има нишесте, захар и оцветители, а истинско мляко-малко като количество Crazy Но и аз хапвам понякога от тях-макар и 1-2 пъти в месеца) На този етап ти препоръчвам да не ги ядеш  Peace за да има промяна в кантарЮ  Grinning
лиде мерси за чая, мн. обичам зимата ; аз пък съм `маниачка`на тема чанти, но нямам толкова пари, за да си вихря манията. Много ми харесва начинът ти на мислене за режима и те поздравявам  Hug А на бас, че още една година така режимна и ще си ги свалила гадните кг-ми  Hug Честит аватар  Heart Eyes як е.  Heart Eyes
тикве честит минус  Hug браво на теб! Ама не изчака да мине цикъла  Crazy веднага се метна на кантара hahaha  Hug
ая благодаря ти, но и аз си имам лошите дни  Peace
добре дошли на петинка и дабъл хот  welcome
каприсче   Hug
скорпи и тук е студ, днес съм пазарувала и умрях от студ докато отида до супермаркета ooooh! но се разходих дълго време и си купих една плюшена коледна играчка да ми краси стаята smile3535
дидичева мда, всяка жена си ги има тези места ooooh!
мирама пожелавам ти успешен старт понеделник   bouquet
жедира браво, че имаш план  Wink  така шансовете за успех са по-големи  Peace
смайл радвам се, че си по-добре. Ти също мн. яко си обяснила за режимите  Hug
Литъл мермайд важното е, че спортуваш, за семките-да, добре е че са ядки, лошото е че са изядени вечерта.  Peace
росченка  Hug чакаме те да пишеш.

При мен днес бе по-свободен ден, сега си пийвам чай и си почивам Grinning
Flowers Sunflower Хубава вечер!  Flowers Sunflower

P*S*Качих снимки на покупките, в нашия албум; има и едни чехлички - подарък от мама  Mr. Green

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 20:57 от iguanka

# 78
  • София
Да се отчета - спазих менюто за вечеря от предишния си пост, само добавих чашка бяло вино към рибата, а преди това покарах кросчето - днес му е изтупана прахта  hahaha

Миранди, Hug менюто ти днес е супер диетично  Heart Eyes , а по въпроса ти за плодовите млека  тук проверих, че плодовото мляко на Данон има 80 ккал за 10 гр, което е по-малко отколкото при Активията, а аз си хапвам Активия доста често newsm78 Не знам дали е правилно, защото има захар, но все пак по-добре едно плодово мляко отколкото един шоколад  Wink .
Това си е мое мнение и ако не съм права моля да ме поправите  Peace

Иле, Hug ботушките ти много ми харесаха Peace нещо подобно може би и аз бих си купила Grinning , а аватара си го сложих за компенсация, че не си харесах червена блузка да си купя Joy Joy Joy

Скорпи, Hug твоята госпожица е скорпионче май, синчето ми също - на 10 ноември ние ще празнуваме Laughing

А днес съм много заспала Embarassed - чак сега се сетих да ви почерпя , защото и майка ми е скорпионче и днес има рожден ден. Добре, че поне на нея се сетих още сутринта да и се обадя да и го честитя

# 79
лиде  Hug Честит ви празник! Желая на майка ти здраве и спокоен живот, изпълнен с повече радости и по-малко трудности  Hug
Аз сега четох тази статия
и ми стана интересно.
Сега ще чета и др. от този сайт.
Хапнах си зелево-зеленчукова супа (до сега такава не беше готвила майка ми) - много ми хареса  Heart Eyes и диетична и здравословна.  Heart Eyes
За плодовото мляко, алтернативата е хубав 75% и повече %, черен шоколад - 2 блокчета на ден примерно.  Peace

# 80
Станах в ранни зори да направя кафе Grinning

crazy_tikva, Hugи на мене ми ги пообърка, в смисъл, че нямам никакви намаления тези дни, но не мърда наникъде стрелката, което си е успех .Диетична съм си, днес четвърти ден на Скарсдейл, имам яйчица с домати на обяд и пиле със спанак за вечеря, само за този спанак се чудя дали не мога със зеле да го заменя, или поне със зелена салатка, че не ми е хич любим bowuu
Лиде, аз също не си купувам дрехи, защото ще отслабна и тогава и стигнах до един момент, в който нямам никой в гардероба, обаче си ремонтирах едни дънки на мъжа ми и сега си имам дънки Blush, ти сега какво ще подхванеш, пак ли Страхотната Hug
Scorpi, Hug
Миранди, много ми е драго да те видя, един ден без прегрешения води до друг и т.н., давай все така  PartyА за млеката не знам, нямат ли захар ThinkingАз като ми се яде такова нещо бъркам мляко със степче ягода или горски плодове, гледам да не е много често, защото имат аспартам, но поне няма въглехидратности разни Tired
iguanka, на теб ти е разрешен свободен ден, ти си пирфектна просто HugПиши по-честичко, винаги си много позитивна Heart Eyes
На всички Дневничета пожелавам успешен диетичен ден с много минусчета Hug

# 81
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи! Много здраве, щастие и късмет!    bouquet  bouquet  bouquet

Днес ще почерпя /този път отрано сутринта, за да не забравя пак Mr. Green/ защото днес свекърва ми е рожденничка

Жени, Hug мерси за кафенцето.    bouquet Аз все още е чудя дали и с какво да променя малко страхотната newsm78, мислех за зелева супа, но няма да ми е подходящо да се разхождам с буркани супа до работата  hahaha поне пред тази седмица. Поогледах се в диетите на Ипократис, но като чета менюто ти - ще погледна и Скарсдейл Peace

Иле, Hug мерси за пожеланията за майка ми  Heart Eyesи също за интересната статия    bouquet - много ми хареса особено частта за ШокИладчетО Mr. Green

Днес ще си карам по мой режим, но надали ще е много стриктен ooooh!, а от утре дано съм решила накъде да захвана  Crazy

Успешен и минусов ден на всички! Hug Heart Eyes Hug

# 82
Добро утро  Heart Eyes

Честит Имен Ден на всички празнуващи   bouquet  bouquet  bouquet

Да почерпя с нещо разхладително и режимнои моя обяд

Игуанка за плодовите млека, то и аз го знам това, но все си се чудя, защо се рекламира като здравословна и бла бла храна и като видиш от какво е направено и колко калорийки има почваш да се чудиш диетичен продукт ли е в крайна сметка или не е... за много продукти си задавам същия въпрос, но това е друга тема...  Crazy

Лиде и аз си викам по добре 1 плодово мляко от шоколад или др. сладко затова почнах да го ям него, за да си убия неистовия глад за сладко и смея да твърдя, че на 100% се получава. Притеснява ме само факта дали няма да ми пречи на отслабването, но за сега действам по тази система, защото инак бих действала направо с голямата брадва (шокИлада)  Mr. Green Да са живи и здрави майчето ти и свекито ти  bouquet

Джедира за млякото със степ - пробвала съм и аз, но за съжаление ми е  Sick Ще видим до къде ще я докарам, защото положенеито стана трагично  Confused

Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 83
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ИМЕННИЧКИ! Hug
Благодаря за подкрепата. Наистина е добре, когато има с кого да споделиш и да те подкрепи. Мисля, че за тези 2 дни се справям добре. Надявам се и вие да сте така. Лек ден на всички. Peace

# 84
добро утро от мен Simple Smile преди малко се надигнахме от леглата и тъкмо почистихме след празника (празнувахме заедно РД на мъжа ми и моя имен ден )
Добре си изкарахме Simple Smile
Да почерпя за именния ден:

Лиде, ЧРД на майка ти и на свеки. Нека още дълги години да са живи и здрави.
Миранди, подкрепям Илето за "плодовите" млека. Според мен те са толкова млека колкото "натуралните" сокове са натурални. По-добре да си забъркаш сама кис.мляко с плод по избор, трици, ядки, стафиди. Става разкошно  Peace Аз лично всяка сутрин закусвам с кис.мляко+трици+лен+сусам и храносмилането ми се оправи Simple Smile
Иле, много сладки покупки Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 14:07 от MissCaprice

# 85
  • София
Каприсче, Hug честит имен ден! Да си жива и здрава и все такава чаровница! И всички в къщи много да те слушат и обичат! И естествено скоро да постигнеш целта си! Heart Eyes

# 86

Честит Имен Ден на MissCaprice HugПожелавам ти да си много щастлива и да сбъднеш мечтите си Heart Eyes
Честит празник на всички, които празнуват днес  bouquet
Лиде, изпревари ме Flutter

# 87
Честит имен ден, Каприсче -да си жива и здрава, все така обичана, желая ти много радост  Hug
Честито и на свекървата на Лидето  Hug

Hug
по-късно ще пиша, сега се мятам със Синдито да правя упражнения Peace

# 88
За всички, които имат повод да празнуват

Аз нямам време да пиша, че имам домашни   ooooh!

Хубав неделен следобяд на всички и до утре  Hug

# 89
  • New Zealand
здравейте, момичета! Simple Smile често ви чета, но не съм се отчитала тук отдавна. да споделя опита си с плодовото мляко- ами определено не спомага за моето отслабване. имало е дни, в които съм карала само на 1 кофичка плодово мляко и нищо друго и пак не отслабвам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт