Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се лекува хипопаратиреоидизмът?
Какви са последствията от хипопаратиреоидизма?
Как се отразява хипопаратиреоидизмът на бременността и раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се лекува хипопаратиреоидизмът?
-
Какви са последствията от хипопаратиреоидизма?
-
Как се отразява хипопаратиреоидизмът на бременността и раждането?
-
Какви са алтернативите на Рокалтрол за лечение на хипопаратиреоидизъм?
-
Какви са симптомите на хипопаратиреоидизма?
. Какво става с теб? Как си? Колкото до сусамовия тахан, най-много да те позатегне, не да те разхлаби. Успя ли да го преглътнеш с нещо?
Едва сега виждам, че има такава тема и противно на очакванията, на мен не ми олекна, а точно обратното. Доста ме притесни това, което сте писали за забляването. Аз имам хипопаратиреоидизъм, но не знам точно от кога. Моят не е постоперативен. Диагностицирана съм преди около две години. Аз искам да ви попитам най-вече за симптомите и по-конкретно отразява ли се заболяването на настроението ви и обратното- настроението на симптомите на заболяването? Друго, което ме интересува е, с течение на времето има ли влошаване в общото ви състояние или остава сравнително стабилно? Защото на мен нищо не ми обясниха и не знам какво да очаквам. Всяка информация ще ми бъде от полза. Успех на всички
Все още съм жива
Много жалко, че в началото не са те открили. За лексотана не съм изненадана, защото моят личен лекар също мислеше да ме праща първо на психиатър(заради крампите на ръцете), но за радост в последния момента реши да смени диагнозата и да изключи първо това заболяване. Е, не се изключи, но все пак е добре, че насоката беше точна. По отношение на симптомите, аз съм получавала гърч веднъж, но мисля, че не беше много тежък. За жалост моята ендокриноложка не ми обясни нищо за това, което трябва да очаквам като проявление на заболяването и аз все още съм в процес на откривателство