Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се лекува хипопаратиреоидизмът?
Какви са последствията от хипопаратиреоидизма?
Как се отразява хипопаратиреоидизмът на бременността и раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се лекува хипопаратиреоидизмът?
-
Какви са последствията от хипопаратиреоидизма?
-
Как се отразява хипопаратиреоидизмът на бременността и раждането?
-
Какви са алтернативите на Рокалтрол за лечение на хипопаратиреоидизъм?
-
Какви са симптомите на хипопаратиреоидизма?
. След отпадането на Рокалтрола аз пих Вигантол, но не се чувствах прекрасно. сега и аз пия Алфа д3 от 1 микрограм плюс калций таблетки. Цената му обаче е най-малко 19лв.
.Pi6ete vie kak ste ?Za sega 4ao ot mene i samo zdrave vi pojelavam!!!
. Новото при мен е, че миналата година, на 18.11. родих второто си дете (и двете деца родих с тази гадна болест) - дъщеричката ми Цветина. Въпреки настояването на ендокринолога ми реших да пробвам да я родя нормално, въпреки болестта и предишното секцио. Чакахме до 4 ден преносване и накрая нямаше как, позицията не беше добра за естествено родоразрешение, а и с предишното секцио нещата бяха ясно - на АГто не му се чакаше и рискуваше повече. Та все пак секцио, но този път доносено, голямо и здраво бебче
Още съм си на старите дози Рокалтрол и ВИт. Д, само накрая на бременността ги повишихме малко. Чувствам се отлично, нямам никакви симптоми на болестта (да чукна на дърво)! Пожелавам на всички прекрасни празници, изпълнени със светлина и човешка топлина! И най-вече здраве, здраве и пак здраве!!!