95 немски хакерки чакат разрешително за работа

• 13 861
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Честити рожден ден  Мистик   bouquet. Много здраве лИбоФ и по-малко ядове с домочадието.

Ванче мамче да ти е жив и здрав малкия юнак. Да папка и расте много и ти съвсем скоро да си отново във форма.

Яна вчера стана на 1 месец  Party Почерпете се за нейно здраве с каквото искате, че нещо нямам време да търся картинки. Иначе не можа да бие рекорда на Ева на Маймунката с наддаване от 1400 гр. за месец, ама и ние с 1200 гр сме доволни.  Flutter
Отивам на Baby welt панаир със свекървата  Whistling да видим дали има нещо интересно. Лек ден от нас.. То май вече е следобед  #Crazy

# 136
  • Немция
Мистик, браво на теб- от 5 сутринта си запразнувала. Wink

Този (уж) богат дядко става досаден с високопарната си обява. Но пък е абсолютната противоположност на онази скръндзлива обява, дадена за пример от Мишката.

Някои пък не се занимават с обяви, а директно пробват наслуки по телефоните. Имах такава случка с обаждане от непознат, който направо ме попита дали не желая някакво "приключение" с него Shocked

ще си го държа и търпеливо ще чакам да милионеряса Laughing
Laughing

Петка, честит ви първи месец! Забавлявайте се със свекито на воля! Mr. Green newsm19

# 137
Абе вие вярвате ли и на тая обява? Аз - не. Толкова глупаво и немилионерски звучи. Това според мен е някой мьохтегернмилионер....и визионер  Laughing

Петка, времето лети. Честит ви месец!

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 13:30 от mystic

# 138
Как ме опозна Мишоната тъй добре, незнам, хехе.

Е как няма да те опозная, виж че четем едни и същи страници по вестниците Mr. Green

# 139
Оф, мрачно ми е. От сутринта, от нощта ми е мрачно.
Има една тема за смъртта в чужбинския, мадамата имала рожден ден когато я е отворила.
Хайде, след малко ще изляза да сменя мисли навън.
От няколко години, винаги когато ми е едно такова необяснимо меланхолично-философоскучно слушам и мисля над ТОВА. Мисля че трябва да съм го пускала, но дали някой тогава го е отворил...

Е, не и с карикатури почнахме да се замяргаме Мишко хахах!

# 140
  • Germany
синя´гарга, аз съм зелбщендих, питай ме което знам ще ти отговоря веднага, то тоя зелбщендих е бездънна яма с въпроси  Sunglasses

И ние сме в групата на антибиотиците от днес - вчера нищо му нямаше на Сашко, тази сутрин гърло го боли и Т и му изписали АБ  Confused чудна работа. Вие как ги давате АБ - никъде не пише на 8ч. ами 3 пъти дневно. Аз знам че се дават на 8 часа?? Вие как процедирате?

bouquet

# 141
  • в сърцето на един мъж...
Мистична, да си жива и здрава още дълги години! И не се отдавай на тъжни мисли Wink Изкарай деня весело и се почерпи и заради нас, дето не моем да пием!

Децита, харесваш си часове, които на теб ще са ти удобни и пресмяташ на 8 часа, как ще е най-лесно да го даваш без да будиш детенце и да го стресираш.

# 142
Десита, аз само веднъж съм давала до сега, т.е. нямам много опит, но давах сутрин, към обяд (1-2 часа) и преди лягане, не съм следила часове. Мисля, че ако беше важно да се взима по часовник, несъмнено щяха да го напишат и подчертаят в упътването, в това отношения поне са стриктни  Wink, но щом не пише нищо преценявам аз- приемите да са долу горе на равни разстояния и да няма ненужно разваляне на сън, който в болестно състояние и без това е кът...

# 143
  • Germany
Мерси   bouquet

Аз от сутринта се разправям с едни идиоти. Случая е следния - юли получавам напомняне за неплатена сметка от лекар /моята лекарка препраща материал за изследване на друг - и за него става въпрос/ което изследване е направено през март, но те забравили да ми пратят сметка и юли направо ми пращат напомняне. Идвам си аз август и направо плащаме освен сметката ами и 14Е отгоре напомнящи разходи  Shocked ОК!!! В началото на септември получавам писмо от адвокати - че не съм платила  Shocked  Shocked Обаждам се на всичките - и на фирмата която пише фактури и на адвокатите. Разбрахме се да пратя по факс извлечение от сметката - тоест плащането да им пратя и "ако всичко е ОК те няма да ми се обаждат". Пращам аз - това е на 12.09. И вчера - 23.10 - получавам пак писмо от адвокатите - днес се обаждам директно на тях и те ми казват, че ония не им били пратили потвърждението за плащане и за това те били пратили пак писмо. А пък като се обадя на тия със фактурите - те ми разправят, че не знаели защо имаме писмо - не сме били платили с тях да се разправяме  Shocked Shocked Shocked И сега чакам 1:30 да му мине обедната почивка на единия изпразнюха да ми каже най-после координирали ли са си нещата с адвокатите....егати тъпотията ви казвам  #2gunfire #2gunfire

# 144
Деси, това може и да е тактика, да видят дали Ще минат метър  Twisted Evil

# 145
  • Germany
Деси, това може и да е тактика, да видят дали Ще минат метър  Twisted Evil

Да и на мен така ми е струва...още по-бясна съм - сега тоя мухльо ми каза, че му били казали ние да се разбираме с адвокатите, това не му било работа, и само повтаря - не мога да коментирам и сега чак понеделник трябва да се обаждам на ония смотани адвокати!!!! И така е като нямаме застраховка адвокат сега аз ще се разправям с тъпанари.....колко пъти му разправям на мъжа ми, да направи една застраховка, той - "Говорил съм с адвоката, говорил съм с адвоката" ама той понеже му е познат само си говорят, а застраховка насреща няма  #Cussing out #Cussing out

# 146
Мистичке, желая ти цялото щастие на безкрая! Успех навсякъде и наздраве!  bouquet

Момичета, премиерата вчера беше страхотна. Преводът на пиесата - също. Was guckst du mich wie eine Kuh im Zug? Mr. Green
Толкова псувни немската публика не знам дали беше чувала. Продължителните аплаузи  потвърдиха в случая теорията на баща ми, че има хора, които колкото повече ги псуваш, те толкова повече те обичат. Mr. Green
Самуел Финци ми стопли душата, а оркестърът на Санди Лопечич надмина себе си. След постановката се запознах с Александър, който специално заради пиесата се е научил да свири на гайда.
Споделям ви превода на режисьора Гочев и Самуел Финци на "Притури са планината"
Dunkel wird der Berg
                Dunkel wird der Berg,
                sehr dunkel,
                begräbt zwei Schäfer unter sich,
                zwei Freunde.
Der eine ruft: Lass mich, Berg! Lass mich frei!
Auf mich wartet meine Liebste,
meine Allerliebste.
                 Der andere ruft: Lass mich, Berg! Lass mich frei!
                 Auf mich wartet meine Mutter,
                 meine alte Mutter.
Antwortet der Berg:
Ach, ihr Schäfer,
ach ihr Freunde.
                 Die Liebste trauert bis der Hahn kräht.
                 Die Mutter trauert bis ans Grab.

По много вътрешен параграф получих и текста на самата пиеса на немски. Ще пада литературен прочит в някоя топла зимна вечер пред камината. Grinning

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 15:20 от Мамунката

# 147
Деси, не си трови уикенда заради това. Твоите задължения са приключени с плащането на сметката. Прати и на адвокатите копие от платежното за сумата, подчертай че това е станало още преди първото им писмо и им обясни, че лошата им координация с фирмата за фактури не е твой проблем. Ако настояват обаче, ще ги свържеш с твоя адвокат.
Не разбрах и защо е трябвало да платиш глоба от 14 евро за първото напомняне. По принцип то е безплатно, от второто нататък текат наказателни такси, някои явно са били нетърпеливи. Сега не знам дали ще можеш да си ги получиш обратно, но обичайна практика е след първото предупреждение да се заплати чистата сума и да се оспори глобата.

Аз за по-сигурно бих проверила по банковите извлечения дали сумата не се е върнала по някакви причини, но само за да спя по-спокойно. А застраховката адвокат в случая не би ти свършил работа, тя играе при по-сериозни случаи, иначе само ще ти вдигнат премията.

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 15:18 от Mi6ka

# 148
  • Germany
И аз не искам да си развалям почивните дни, но ще съм под напрежение защото като има нещо да доизяснявам и съм неспокойна. А проверката я направих още преди да пратя факса, парите не са се върнали, всичко е точно с превода. Надявам се понеделник да се приключи.

Муни, радвам се, че сте изкарали добре.  Heart Eyes Аз иползвах 3мес. си престой в бг да изгледам де що имаше представление, тук ни е трудна организацията с децата.

# 149
Здравейте,надявам се срещата само се отлага,но не се отменя... Simple Smile
Честит син на Ванче да расте жив и здрав ,много радост и щастие да носи на мама и тати.
Момичета, днес бях изпит Б1,не знам но ми се стори много труден,дано да съм го взела.
На всички много радост и красиви почивни дни.

Общи условия

Активация на акаунт