95 немски хакерки чакат разрешително за работа

• 14 277
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,надявам се срещата само се отлага,но не се отменя... Simple Smile
Честит син на Ванче да расте жив и здрав ,много радост и щастие да носи на мама и тати.
Момичета, днес бях изпит Б1,не знам но ми се стори много труден,дано да съм го взела.
На всички много радост и красиви почивни дни.

# 151
Мистик едно голямо наzдраве zа твое zдраве    bouquet
Отдай се на мислите ти, те ще те направят по_мъдра  Peace

Деси, АБ трябва да се дава преz равни интервали от време zа да се получи натрупване. Раzдели денонощието на три и си иzбери удобни zа теб часове. моите са (7, 15, 23ч.)

# 152
синя´гарга, аз съм зелбщендих, питай ме което знам ще ти отговоря веднага, то тоя зелбщендих е бездънна яма с въпроси  Sunglasses

И ние сме в групата на антибиотиците от днес - вчера нищо му нямаше на Сашко, тази сутрин гърло го боли и Т и му изписали АБ  Confused чудна работа. Вие как ги давате АБ - никъде не пише на 8ч. ами 3 пъти дневно. Аз знам че се дават на 8 часа?? Вие как процедирате?

bouquet
Мерси Dezita, ако не ти е голям тормоз по-добре на лични да те питам. Пьк на някой ако му е интересно, ще се обади така или иначе Grinning.
Дано скоро се оправи детенце Praynig. А интервалите за АБ както са ти казали и другитр момичета-щом няма нещо изрично написано или предписано, наистина на около 8 часа, сьобразени с режима на детето ти. Успех  bouquet

# 153
Честит рожден ден, Мистик!!!

# 154
  • Germany
Мерси Dezita, ако не ти е голям тормоз по-добре на лични да те питам. Пьк на някой ако му е интересно, ще се обади така или иначе Grinning.

Peace Peace

# 155
# 156
Честит бебешор на Ванчето!!! Да е късметлия!

# 157
Малко на патерици, но в духа на останалите поздрави честит рожден ден Мистик!
Дано е бил незабравим и изпълнен с приятни емоции!

# 158
Лиске, това "виски кока кола" ме довърши. Имам зверски махмурлук, а ти да ми подаряваш такива песни, срама нямаш. Сега главата ми вече ще се пръсне. Хора, изкарах най-тъпия рожден ден, който някога съм имала. И на всичкото отгоре днес не мога да гледам от болки навсякъде и нямам глас. Сигурно ще ми трябва седмица за да се оправя.

# 159
  • Немция
Мистик, другата година ще си наваксаш !  Wink Не губи надежда.

Аз никога не съм имала махмурлук, а понякога се е случвало да прекаля с алкохола. Виж, с пресипването на гласа съм лесна- внимавам със студени напитки и надвикване по купони, за да не ми се случва прекалено често.

Как е кашлицата на Мойзана?

Децита, дано се оправят неразбориите със сметките! Rolling Eyes

# 160
Мисти, голяма да порастеш, от здраве да не се отървеш.
АБ се дава задължително на равни интервали, защото ислъчването му в организма трябва да е констатно.
2 пъти на ден означава на 12 часа, 3 пъти на 8, 4 пъти на 6. и аз кво обяснявам кат малоумна...... Mr. Green

ние сме с огромен цицундер на главата, изплющя се ситната на едни мраморни стълби, тичахме по болници, от токуда ни пратиха в пирогов. направо е безсрамие, при какви условия работят там лекарите, ужас някакъв. пред детската неврохирургия 20 души. няма ред, няма дявол. никой не предценява колко спешен е един случай. абе трагедия. но пак отървахме снимката, детето втори ден си е ок, само дето е бушонирана.
с тези темпове, както сме затръгвали, ще се върмен май декември Mr. Green сега пък ще пазя баща ми, защото мама заминава за дъбай на екскурзия. времето започна да се скапва, обрах квото имаше за обиране от беби зара и ми става скука.

# 161
Леле, мато, та Алекс мома за женене е станала. След като вече и на цицини носи. Grinning
На голяма хитруша ми докарва от снимките, пък не знам. Laughing

Лиске, сега разбирам защо от мен не стана световноизвестна пианистка. Mr. Green

Ще ми се пръсне тумбакът. Омахахме една тава баница с айран. Домочадието заспа, а аз не мога. Все чакам индианката да нададе вой за гуцане. Ще му се пръснат бузките на това дете. Laughing

# 162
След едномесечна борба с Хамлет, вече изглежда така. Още е кльощозъбел, но боен датски дух тръгна да вдига стрелката на кантара (слава Богу!) Peace
Мамунке, даваш ми добра идея за миттагснак.
Мато, щерка ти оправдава яко индианското си име. Да ти е жива и здрава талибанката и още много цицини да ти носи Wink

# 163
Кате, невероятни снимки! Peace  bouquet
Татяна, напазарувах днес от лимангото, още веднъж благодаря за поканата!
Изобщо го ударих на яка шопинг терапия днес Crazy Довечера ме чака бар с любима приятелка Heart Eyes

# 164
Кате, браво на бебо4ев  Hug

ШоШи, видях, полу4их и аz гутШайн по слу4ая  Mr. Green, zа което благодаря, съЩо така и на Котаранката, и да са ви 4естити покупките  Peace ОЩе ме е яд 4е скоро купихме zимни обувки и то то4но на Рикоста  Close

Аz съм Щровитве, мъжът ми zамина zа Хамбург на ергенска ве4ер с приятелите си, и 4ак утре ве4ер се прибира.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт