95 немски хакерки чакат разрешително за работа

• 13 831
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
  • Немция
Фнимавайти ногу, слидиъ въ кви ги говорити  hahaha
И да слидьиш, и да не слидьиш, любуфтъ граници няма! Crazy

# 46
Мерси на всички за гутшайните. В крайна сметка си поръчах от ибей, че майтойс не доставят под 15 евро  Rolling Eyes

# 47
  • Germany
Използвам видеото на мистик като повод да попитам варненките какво става с Елза Парини. Тя/той е един светъл спомен от варненския ми период, любопитна съм как се е развил/а.

Мишка, миналата седмица го гледах - гостува в едно предаване на В. Райкова и освен водещ във варненско радио, ама не запомних кое точно има и Дискотека  Flutter Не знам дали е ново за теб това  Wink

# 48
 Simple Smile   Мисти, а Мадлен има ли температура?

И според мен идеята за инхалации е много добра. Ние при хрема и/или кашлица основно инхалации правим. Последната пролет Лили бе доста зле и искаха да я вкарват в болница, ама нямаше места, а и аз все настоявах да ми кажат аз как да я лекувам, ако не е налжително да има венозно преливане на антибиотик...и така след няколкодневно неуспешно лекиване попаднахме случайно на една лекарка, която вече щеше да я ваеме в детска болница и тя жената ми каза, че мога и сама да си излекувам детето и да наблегна на инхалациите, но освен водния разтвор ми изписа и още нещо, което добавях в определени милилитри. Аз съжаление не мога да цитирам какво добавях, защото опаковката си оатана в София...но все пак идеята ми е, че Лили се оправи и все си мисля, че тези инхалации много помонаха.

Ние сега се прибираме у нас. Лили си навехна крака и тъкмо я сложих да си полегне. Сега се чудя дали да и слагам лед или да я намажа с Arnika Salbe...   

# 49
Хай, пихте ли кафе вече, ако не да раздам Wink
Моята дъщеря цял следобяд си имаше гостенин и се бяха затворили в детската Wink , а гледайте аз с какво си запълних свободните часове Simple Smile. В този сайт добри хорица са събрали спомени и снимки от "нашето детство" и ми стана много интересно. Доста неща бях позабравила, но се сетих за почти всичко (това е предимството, че е нямало разнообразие по него време hahaha)
Ето такъв ми беше първия фотоапарат, който получих в шести клас, след една операция, за утеха така да се каже Simple Smile Довечера ще го покажа на моя, защото миналата година се бяхме заговорили за стари апарати и аз обяснявах моя какъв е бил, а той си нямаше идея що е то "Смена" Laughing
И дъвки Идеал има, и шоколад Чар, и вестник Септемврийче...хехе Simple Smile наминете ако искате Wink

# 50
Аз понеже съм банаузе, да попитам скромно коя е Елза Парини? ( извинявам се ако шокирам някои с невежеството ми  Blush )

Мишко, днес пуснах стария лаптоп и реших да вкарам изпратения от теб диск. Въх, в компютърната област съм още по-голямо банаузе, нищо не стана. Пак ще трябва да викам магистър Тонев да ми оправя проблемите. Това момче Тонев още от студентски години ми оправяше пц-то, как само го срещнах случайно на улицата преди време, бяхме изгубили връзка с годините.

Котарана ще се поболее ако не хапне луканка. Нямаше ли един сайт за бг. храни, малинчо, или малечко, или малинко, някаква такава тъпотия се казваше...

Цвете, имаше темепратура, но от отита. Откакто взима АБ за него, няма вече температура. Аз се замислих да не би да кара случайно коклюш...

# 51
  • Germany
Аз понеже съм банаузе, да попитам скромно коя е Елза Парини? ( извинявам се ако шокирам някои с невежеството ми  Blush )

Това е той/тя  Peace

# 52
Мисти, малката не ли е ваксинирана среЩу коклюШ?  newsm78

# 53
Аха, Елза ще е някаква певица май...

Татяна, мисля че е. Първите ваксини бяха за 6 детски болести едновременно, струва ми се, че коклюш беше една от тях. Всички задължителни сме направили до момента, само БСЖ не сме ( някой може ли да ми каже какво е БСЖ, така и не стигнах да прочета, срам ). Но то не пречи да хванеш болест въпреки ваксината, нали това е антитеорията на противниците на ваксините. Че ваксиниран или не - тялото било все еднакво податливо.

# 54
Привет на всички!
Ванче, леко равдано! Hug
Мисти, като няма доктори у франсето, отиди до немско. Нали си на границата едва ли не...И си кажи да й пуснат пълна кръвна и всичко друго, а ако не плаща касата, тогава си плащаш ти  Peace . Щом има такава зловеща кашлица, не е редно да експериментираш със самолечение, защото може нещо да й е противопоказно. Иначе кашлицата винаги се влошава нощем, защото човек лежи и по-трудно се оттичат секретите в гърлото. Бързо оздравяване! Heart Eyes
Вечке, юнакът да го охраниш и да пуснеш снимкови доказателства колко е пухкав  Wink !
Дианджи, дано се смъкне тоя диоптър! Hug
Благодаря за отговорите!  bouquet Елтърнгелда днес се изясни. Студентите го получават също  Peace . Който работи миниджоб или не работи, получава 300 пари на месец за 1 година. Който работи от 400-1000 евро, получава 67% плюс по 1% отгоре за всеки 20 евро над заплатата (средната заплата за последните 12 месеца) си до 1000 евро Laughing . Май общо взето в тоя случай и нас ни имат за хора  Mr. Green ! Времето на мутършутц не влиза в сметките. Оказа се, че и на мутършафтсгелд имаме право. Брей,  hahaha при толкова пари да вземем и ние едно бебе да си направим  Joy .
Много съвалявам, ако има грешки, но съм с нова кирилица и някои букви все още ги издирвам  Crazy !

# 55
  • Немция
Зима, хич не се чуди , ами действайте с бебето! Wink

Мисти, Елза Парини е травестит и мисля, че той е този, който на клипа е преоблечен като жена.
Елза Парини я(го) бях гледал(а)по ТВ при последното ми ходене в Бг, но не знаех името (му) й. Определено един от най-чаровните травестити, които съм виждала. Blush Повечето такива не приличат на жени-макар гримирани и преобразени- докато този(тази) явно е изключение.
Както е писала Дезита, има собствен клуб във Варна- това го разбрах от телевиз. интервю с него.

Биба, много сладурско-сантиментален сайт.
Книгата "Оригами", която я имахме и у нас, сега я ползва моята 9-годишна племенница тук. Последно, когато й гостувах, правихме оригамски фигурки- аз по нейна немска книжка, тя по българската ретро такава.

Мистик, доколкото знам коклюша е тежка кашлица, която дъх не ти дава да си поемеш.
Я не си вкарвай такива филми в главата! Hug

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 21:43 от .bibitka.

# 56
моля ви някой да ме светне..........
значи наех микробус, за 24 часа.всичко точно. но последните 5 км като се връщах , ударих огледалото....счупи се, както и пластмасата зад него падна.
Сега си поглеждам договора и в него пиши : Haftungsbeschränkung mit einer Selbstbeteiligung von 750 Evro-AKZEPTIERT 10.00 (A)- tag
Моля ви обяснете ми какво е това. какво се очаква сега от мен......... проблема ми е спешеееееен...............
ПОМАГАЙТЕ

# 57
А, Бибитке, ти си преди мен! Тъкмо да видя колко е лесно  Wink !

Апропо още един въпрос възникна...Какво става след тези 12 месеца? Производителят ли ще й плаща пари, че му гледа детето  Thinking ? Тя ми говори за някакви 3 години гледане на деца, аз й повтарям, че само 12 месеца почивка с бебето  Mr. Green  и после пак работа. А тя ме пита кво да прави с бебето тогава като е на една.  Crazy Егати мелето!  Whistling От всякъде ми личи,  hahaha че съм още млада и зелена.  Party

# 58
  • в сърцето на един мъж...
Отиди в някой сервиз да ти направят Костенфоршлаг. За всеки случай. Иначе до 750 евро разходи за ремонта и смяната се поемат от теб. А това може да струва и много, и малко. Този костенфоршлаг ще ти помогне да не плащаш много пари за ремонта.

# 59
Зима, кажи й или на ясла (ама да го запише още от сега) или в къщи на разни социални помощи. Гладна няма да я оставят, това й е хубавото на Германията Wink. Таткото е само производител така ли? Не живеят заедно?

Общи условия

Активация на акаунт