95 немски хакерки чакат разрешително за работа

• 13 837
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Да, щети до 750евро са за твоя сметка (т.е. в твоя случай ще платиш целия ремонт). Не ти ли предложиха при наемането допълнителна застраховка, коята покрива зелбстбетайлигунга?
А какво е "10.00 (A)- tag"?

# 61
  • Немция
А, Бибитке, ти си преди мен! Тъкмо да видя колко е лесно  Wink !
А, няма строг канален ред за това! Току-виж видиш колко е трудно и се откажеш за близките 5 години. Grinning

Производителят ли ще й плаща пари, че му гледа детето  Thinking ?
Тъкмо се чудех за какъв производител иде реч и с помощта на Биба се присетих...
Има ясли,от 1 годинка-това е според мен алтернативата в този случай. Мисля, че студентите са улеснени с намиране на ясленско и детскоградинско място... Thinking Ако не се лъжа.

# 62
Здравейте, ту ме има, ту ме няма. Не съм
много в час напоследък, за разлика от тези:

# 63
Мистик, от септември и у нас има борба с тия
гърчове. Пет вида сиропи, два вида инхалации,
сега - кортизон. Било нещо, което отшумявало.
Влажен въздух, парни бани, спокойствие...

# 64
# 65
Благодаря ви
Аз не бях сигурна точно, дали щетите до 750 си ги поемам аз, или независимо каква е щетата трябва да си платя 750 евро....
но по ваще думи, разбирам че ако например си платя 200 евро за ново огледало и поставяне....... това  е, и друго не трябва да плащам, дано е така..... Хич не ми се дават 750 евро Confused

# 66
  • в сърцето на един мъж...
Ами затова ти написах да отидеш в един сервиз и да питаш колко ще струва. Защото ремонта може да ти е 50 евро, а ако нямаш предварителна идея, да ти кажат 750 да дадеш. Така че е хубаво предварително да си запозната с цифрите, за да не те излъжат.

# 67
Dezita, благодарско за информацията. Изгубила й бях следите и отдавна не се бях сещала за нея, сега ми стана едно носталгично.

Мисти, докато работех във Варна, Елза Парини беше ултимативен алтернативен символ, жената-оркестър, мъжът-интелигент и обратното, шоу отвсякъде, но с мисъл и много, много злъч. Имаше собствена шоупрограма на Златните и билетите бяха разпродадени за месеци наред. Шоуто беше едно от малкото качествени по това време. Много обичаше да се бъзика с публиката и немалко хора се бяха опарили от раздвоения й език. Имаше и радиопредаване. Трошеше сърца и предразсъдъци наред, пишеше невероятни памфлети. Да не говорим, че имаше най-хубавия задник във Варна.

В клипа малко простее обаче.

# 68
В клипа малко простее обаче.

Кво разправяш, той клипът е цвете поставен до музиката и сластния текст на този крайпътен камък в българския фолк  Mr. Green

Лиске, нас ни почнаха с кортизон, който по никакъв начин не промени състоянието. И ние сме на 3ти вид сироп, уж най-силният от силните. Тази вечер мъжът ми домъкна и помади за гърдите, етерични масла за въздуха, чудесии.
Намазах, дадох сироп, пуснах аромат в стаята и сега тръпнем в паника, че всеки момент очакваме да се разкашля.
Четох на Роба за псевдо нещото и той ми вика " ти, пак както винаги черногледа, как веднъж не изключи най-лошото". И тъй, да видим идната нощ. А утре майка ми идва за един ден, ха дано не се изпокараме.

# 69
Мистик благодаря ти zа zагрижеността  Wink zапочвам да търся малинчо, въпреки че ми се искаше да е нещо препоръчено.

Татяна, осъществих покупката  Hug (окаzа се, че матрака в limango е с 20е по_евтин от същите предложения в амаzон,  my toys и др.)

Така като чета доста деца страдат от нощна кашлица. При Анди спря с приемането на един медикамент, който обаче спрях да давам поради опасност от противопокаzания (zа което благодаря на Мишка)
При Pseudo Krupp има типични симптоми свирещи гърди, а и кашлицата се появява и преz деня. При моя син кашлицата беше само вечер и то преz определен интервал между 02 и 03 часа в продължение на 20 _ 30 минути, преz деня нищо. Дробовете са чисти при преслушване.

Най_удачно ми се струва предложението на Мишка да водим децата на пневмонолог Thinking

# 70
Бибе, хем е производител, хем е гросе лиебе, хем заедно живеят  Wink . Въпросът беше принципен, защото аз знам, че има платено майчинство 1 година, а тя ми каза, че има 3 години, ама не знае какво и как.  Crazy  А мен това с 3те години ме учуди много...
Бибитке, то след 5 години точно ще ми е време  Party ! Така че давай, за да си ми за пример!  Laughing
Коте, обади се ето тук
http://www.bulgarien-weine.de/
и питай дали имат луканка. Ако имат, им кажи да ти пратят  Hug . Ние от тях взимаме от тези в ешборн вино, лютеница, кьопалу и т.н., но луканка не сме пробвали.

# 71
Бибе, хем е производител, хем е гросе лиебе, хем заедно живеят  Wink . Въпросът беше принципен, защото аз знам, че има платено майчинство 1 година, а тя ми каза, че има 3 години, ама не знае какво и как.  Crazy  А мен това с 3те години ме учуди много...
Едно време (до 2007) имаше 3 години- 2 години бундесерциунгсгелд и 1 година ландес, като втората и третата година трябваше да си много зле финансово, за да ти дават нещо, границата беше много ниска. Сега гледам, че Баден Вюртемберг например дава втората година 205 евро ландесерциунгсгелд за деца родени след 1.1.2007, не знам другите провинции какво и колко дават и при какви условия, за трета година плащане пък съвсем не може да става въпрос. 3 години ще има право да й пазят мястото и да се води в майчинство, което не означава че ще й плащат за това. За парите ще трябва да се погрижи някой друг , най-вече таткото Wink. И ако въпреки татковото усилие все още са под минимума за живот ще трябват помощи от разни амтове, но няма да е платено майчинство Peace

# 72
 Simple Smile   добро утро момичета     bouquet

Идвам да поръчам само хубави новини за днес. Очаквам ги от Веч /за Ванчето и за Елиас/, от Мисти и въобще от всички ви    Simple Smile   ама каква поръчка, а    Flutter

Аз днес имам уговорена среща с Родилното отделение в болницата, в която мисля да раждам     Wink 

# 73
Добро утро мадами.

Намери ли се луканка за Котараната?

От сутринта лъскам цялата къща, че майка днес ще идва, а на нея любимото и хоби е да ме мачка. Дано денят мине без скандали.
Иначе нощта беше за първи път спокойна. Дано не е било някакво изключение.

Биб, знаеш ли как напоследък пак ми се ходи на среща, хайде да спретнем пак нещо в нашия район. През декември например, като излезе греяното вино  Wink

# 74
  И ние редовно си копуваме БГ нестица от Босеви  Laughing, особенно когато се затъжим за БГ манджи, а и офиса им не е много далеч от вкъщи.
  Мисти, момичета,направо не ми се иска да си представям какво изживявате с вашите мъничета. 
   Мисти не се отказвай от докторите мила, ще намериш все някой който наистина да ти помогне. Силна личност си и ще се бориш, но само не се отчайвай, имай вяра . Нали знаеш,"който търси, намира". Аз съм жива и здрава благодарение на волята на майка ми и баща ми, които обикаляли цяла БГ в продължение на 3 години, докъто намерят лекар, който да ми помогне без да ме осакати.
   Ще чакаме с нетърпение новите попълнения, а на мамите леко раждане пожелавам!   bouquet
   Давам още малко инфо за елтернгелд, аз самата не съм получавала, но съм се интересувала заради приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт