95 немски хакерки чакат разрешително за работа

• 13 838
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Биба и Тинаина,   bouquet .
Бибе, точно това исках да знам!  Peace Те не са изобщо зле финансово - имат си къща с двор и басейн например  Wink , но тя е доста неориентирана. Каза ми, че иска да го гледа 3 години, ама не знаела къде да се анмелдва  Crazy . И аз я питам дали за пари иска да подаде молба след първата година, а тя казва - ами не за пари, ама ми казаха, че трябва да се анмелдвам. Явно става въпрос за това да каже на работодателя. А за парите и аз така й казах, че има само 1 година. После който е правил деца, да плаща  Laughing !
Ванчето не излюпи ли вече  newsm78 ? А и Чико се фръцна и се покри...

# 77
Ей Зиме, жива и zдрава да си, не zнаех zа тоzи филиал в ЕШборн, непременно Ще отидем  Peace Мерси 4е го спомена    bouquet

# 78
И аз я питам дали за пари иска да подаде молба след първата година, а тя казва - ами не за пари, ама ми казаха, че трябва да се анмелдвам. Явно става въпрос за това да каже на работодателя.
Ами да, на работодателя трябва да каже иначе други не се интересуват тя колко ще си стои в къщи. И все пак й кажи, че не изгодно още от началото да каже, че ще липсва 3 години, по-добре да каже 1 или 2, а после ако й е кеф може да каже, че няма още възможност да започне, а ще си остане още година. Обратният вариант е по-труден- ако й писне примерно втората година да седи в къщи и й се доработи, работодателят ще има пълното право да й каже- съжалявам, но (да речем) съм назначил човек на твоето място с тригодишен договор, защото ти нали така каза и сега ще си чакаш да ти изтекат трите години. Така че да мисли и за вариант "писна ми" Wink.

Ей Зиме, жива и zдрава да си, не zнаех zа тоzи филиал в ЕШборн, непременно Ще отидем  Peace Мерси 4е го спомена    bouquet

Имам идея Mr. Green Татяна и Зима да купуват от там лютеница и луканка (око да виде, ръка да пипне) и да ни пращат после на нас Wink

Мисти, добра идея Simple Smile Да изчакаме ли да отворят вайнахтсмарктовете или преди това? Тъкмо и Сбъдващата ще се е пренесла... ох, тя пък ще ражда по винено време newsm78 Трябва да организираме нещо...

# 79
Вярно бе, Ванчето наистина не измъти ли? Сърфинята зачезна нанякъде, дано да си получи СМСто и да ни уведоми.
При нас времето е прекрасно и досега джъткахме по кьошетата да събираме вит.Д.
Сега ме чака Голяма Уста Гладен!  Joy

Мисти, радвам се за мойзаната и се надявам да сте имали първата от многото следващи спокойни нощи. Ако майка ти те ядоса, кажи и да ми се обади пак да си поговорим за банковата криза. Тя знае  Wink
Като спомена греяно вино - кога и къде? Вече ми се иска да се повръткам из вашия вилает. Whistling

# 80

Имам идея Mr. Green Татяна и Зима да купуват от там лютеница и луканка (око да виде, ръка да пипне) и да ни пращат после на нас Wink

Имам по добра идея  Mr. Green Ние купуваме, вие идвате да пием по едно греяно вино (бляк, аz хи4 не пия, ама нейсе) във Франкфурт или Вийzбаден  Flutter  Party

# 81
Танче, ако си близо до Ешборн (аз така и не знам къде живееш  Laughing ), може да му се обадиш и да си поръчаш 1 кашонче от 6-10 неща и той ти ги докарва без пари до седмица, когато има път към вас.  Peace
Аз съм ЗА вино и други благини за душата  Mr. Green , но без месищата - тях ви ги отстъпвам доброволно  Wink ! Кога е срещата  newsm78 ? Обаче Вечка трябва да доведе дребито да му се порадвам! Hug

# 82
Ми айде де! Аз другата седмица имам повод да черпя, ако има желаещи да е на живо, свиркайте. Wink

# 83
Имам по добра идея  Mr. Green Ние купуваме, вие идвате да пием по едно греяно вино (бляк, аz хи4 не пия, ама нейсе) във Франкфурт или Вийzбаден  Flutter  Party
Не ставай нахална Mr. Green Като добра приятелка можеше да предложиш да напълните дисагите и да слезете надолу да пием винце Wink

Майтапът на страна, ама какво ще кажете за Карлсруе примерно? На стратегическо място е, поне за изявилите до момента желание (визирам Страсбург, Пютлинген (нъл тъй беше ма Вечке?), Франкфурт и моя милост. Хайделбергска околия и тя може да се включи там без проблем, а пък и нали Сбъдващата няма да е транспортфеиг по това време Wink тъкмо ще й идем на крака. Франкфурт ми идва малко далече на мен, ще стане пак девет дена път с камили, докато стигна до виното (то и аз не го пия много, като е сгряно, но в компания и със замръзнал нос го харесвам Laughing)

# 84
Бибе, съгласна с Карлсруе! Тъкмо ще мога и с колата да дойда, че не ми е далеч.
Селото вярно си му запомнила името  Stop

# 85
Добър да е денят!

Лиске, изобщо не са в час горепоказаните младежи от снимката. Виж колко са разсеяни и никой не гледа съсредоточено към дъската. И ако това е дисциплина...

Довечера сме на театър, фръц. Ще гледаме "Буре барут".

# 86
Зиме, аz съм то4но между Вийzбаден и Лимбург по ХюнерЩрасе  Laughing До ИдЩайн. Ве4е му писах на Босев да му предложа да вклю4и едно вино в асортимента и много бърzо ми отговори, и ме попита къде съм го пиела, дали в БГ или в наШето село.....а от къде ми zнае селото, като не съм му дала адреса си?  Shocked Мъжът ми работи в Кронберг, то ей къде е ЕШборн  Wink
СреЩа кога? В края на ноември 4акам гости от БГ zа един месец и Ще съм ангажирана и няма да мога след 29.11.  Stop
Хайде следваЩата оба4е да е наистина тук в Хесен, 4е и Деси и други желаеЩи от НРВ могат да дойдат  Wink

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 15:37 от Tatjana

# 87
Ами аз съм готова за среща! Peace Бройте ме!  Laughing Каква я планирате? С мъже или без? С деца или не? (Хамлет не го бройкам! Той е на Вечката опашката! Heart Eyes )
Карлсруе на колко път е от тук  newsm78 ? Има ли директен влак?
Най-удобно ми е в петък, събота или неделя. Не мога обаче уикенда 31.10-2.11, защото на 31.10 с половинката ставаме на 5 годинки  Wink , а на 2.11 сме на кръщане на бебето на най-добрата ми приятелка, което също не мога да пропусна. Peace

Важно! Трябва ми спешно берлински ендокринолог. Някой да се е запознал с такъв?  bouquet

# 88
И аз съм за за среща. И Франкфурт става, и КА става ...

Мунке, завиждам ти за театъра. Аз го гледах едно време в София и бях очарована Peace

# 89
Каква я планирате? С мъже или без? С деца или не?
Аз съм за без деца, пък за другите не знам Peace Моето още не съм го научила да пие греяно вино Wink От което следва, че аз мога само през уикенда.

Майра, пропуснах да благодаря за снимките Hug Много са хубави.

Общи условия

Активация на акаунт